De små detaljer gør de store forskelle…. – Salmon Street
Status på sygdom pt.

De små detaljer gør de store forskelle….

Samarbejde med LAURITZ KNUDSEN by Schneider Electric.

Da vi renoverede lejligheden på Laksegade fik jeg virkelig øjnene op for, hvor meget de små detaljer gør en kæmpe forskel. Selvom jeg altid har gået rigtig meget op i detaljer, så stod jeg overfor mit første rigtige renoveringsprojekt, og man må sige, at der åbnede sig en ny verden for mig når det kommer til valgmuligheder, især når man gerne vil gøre tingene ordentligt og gennemført. For gerigter er ikke bare gerigter, og skruer er ikke bare skruer….

De detaljer jeg følte mig mest hjemme i, var når det kom til indretning, pæne knager og farver på væggene og den slags. Men der var især én ting vi virkelig fandt ud af kunne gøre en masse på det detaljemæssige plan – og det er valget af stikkontakter – for igen, så er en stikkontakt ikke bare en stikkontakt.

Nej, man kan faktisk købe stikkontakter der er flotte og lige giver det berømte prik over i´et som jeg elsker! Og de behøver slet ikke være kedelige…. (Og tro mig – folk der kommer på besøg lægger faktisk mærke til dem! ) For hvis der er én ting der virkelig kan skæmme, så er det grimme stikkontakter. De kan næsten ødelægge en hel væg hvis det virkelig er en misfarvet og slidt grimrian der sidder der og ser trist ud! Og hvad hjælper det så med nymalede vægge og pæne dørkarme, hvis den ødelægger æstetikken?

Dette billede kan vist få de fleste i humør til nye stikkontakter! 😀

Så husk lige at nye stikkontakter er et must på renoverings-listen – og rigeligt af dem så du er fri for alt for mange grimme forlængerledninger!

(Jeg HADER forlængerledninger – vi har dem pt. over det hele i huset og jeg glæder mig til de er væk og der er kommet pæne nye kontakter op!)

Stikkontakter findes faktisk i forskellige farver og materialer, og kan virkelig være dekorative og give lidt ekstra til indretningen. Og så synes jeg bare at det ser lækkert ud, når man har tænkt over de valg der er blevet taget – især når det kommer til renoveringer af gamle huse, for det skal man gøre med respekt og grundighed.

Vi har haft besøg af Mark fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric og han havde taget en masse flotte bud på deres design stikkontakter med, og fortalte os om de muligheder der er. Vi blev ret hurtigt lune på LK PURE og deres sorte blanke rammer med antracitgrå trykknap (LK FUGA PURE Glas Black på billedet nedenunder), da det vil passe drøn flot til den stil vi får i huset – lidt rå og maskulin, og ikke så standard. Men deres FUGA slim modeller er dælme også stilet og leder tankerne over på noget Arne Jacobsen kunne have haft en finger med i…

 

Vi har sat en FUGA PURE kontakt op for at se hvordan det ser ud i vores færdige badeværelse på førstesalen – og vi er ikke i tvivl, det er det helt rigtige valg til os.

Egentlig kunne jeg godt finde på at have flere forskellige typer kontakter i huset, så længe at de er i samme stil og komplimenterer hinanden. Jeg er rigtig glad for PURE-serien, men jeg kunne også sagtens se SLIM serien flere steder i huset, da den er så fin og minimalistisk (de tre nederste på billedet herunder er fra SLIM serien).

Se evt. modellerne her: http://www.lk.dk/fuga/indret-rummet/design

En af de ting vi helt sikkert også skal have er stikkontakter med USB-lader! Det er da simpelthen for genialt! Jeg har lagt mærke til at de er begyndt at blomstre op rundt omkring og tænkte første gang jeg så dem “Det vil jeg også have derhjemme!” og det er der heller ingen ben i, for det laver LK FUGA nemlig også! Jeg er solgt til stanglakrids! (jeg har vist nævnt at jeg er lidt af en teknik-nørd)

“FUGA introducerer de populære LK FUGA® stikkontakter med indbygget USB strømforsyning. Dermed er det blevet smartere og simplere for dig at oplade din smartphone, kamera og andet IT/AV udstyr. Du slipper for at have opladere liggende på borde og gulve – nu kan din oplader have en fast plads uden du mister en stikkontakt”

link: https://www.lk.dk/nyheder/Stikkontakt_med_USB

Mark fortalte også om den nye FUGA CHOICE, en stikkontakt du nærmest selv kan designe og give nyt look hele tiden! Den kommer nemlig med et klar ramme, som du kan skifte farven i og evt. matche den til tapetet derhjemme – se nu – det er jo sjovt og genialt til de kreative!! Det kunne da se vildt ud hvis det samme tapet som du har på væggen går igen på stikkontakten! Og jeg kunne da godt finde på et sætte et par stykker af disse op, især i nogle af værelserne, hvor man ved at stilen og funktionen af rummet evt. ændrer sig med tiden.

Du kan læse om FUGA CHOICE her: https://www.lk.dk/fuga/indret-rummet/design/lk-fuga-choice

Og du kan se Fuga designrammer her!

 

Jeg tror at også lige at vi skal kigge nærmere på lysdæmpere, IHC og andet lir fra Lauritz Knudsen by Schneider Electric – Jeg følger i hvert fald op med endnu et indlæg med masser af billeder fra huset når vi har fået sat nogle flere flotte kontakter op! (og fjernet de grimme gamle!)

Du kan også besøge Lauritz Knudsen by Schneider Electric på deres facebookside:

https://www.facebook.com/LauritzKnudsenbySchneiderElectric/ 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på sygdom pt.