98ca0aae-784f-4471-9fbe-85ef61b341aa

Da Trine Trøstrup Darré og Anders Nielsen i 2016 oprettede Instagramprofilen @salmonstreet var det med drømmen om at det nyerhvervede håndværkertilbud på Laksegade ville ende i et boligblad. Med Anders’ uddannelse som tømrer og erfaring inden for fredede bygninger og Trines mangeårige interesse for boligstyling var forudsætningerne absolut til stede.
Valget af lejlighed skyldtes en karakteristisk planløsning med sjove vinkler, forskudte niveauer og muligheder for at udfolde sig kreativt. Det første de gjorde var at bestille en stor container og efter 3 dage var der ikke mange spor af den tidligere 70e’r-inspirerede lejlighed tilbage.

Derefter begyndte opbygningen af den nye lejlighed i moderne herskabsstil med sildebensparket, vægpaneler, fyldningsdøre, profilerede vindueslysninger og radiatorskjulere. Efter et års tid stod lejligheden færdig og med renoveringen fulgte titlen som Boligmagasinets “Årets Boligstylister 2017” og drømmen om at blive repræsenteret i et boligblad blev opfyldt.

Lige nu søger Trine og Anders et nyt spændende projekt, hvor de fortsat har fokus på kvalitet, detaljer og godt håndværk. Det kan være alt fra hus, loftslejlighed, husbåd, herskabslejlighed eller en nedlagt erhvervsejendom. Deres eneste krav er at det skal være en bolig, der skiller sig ud og har en historie at fortælle.

Velkommen til Salmon Street!


Ønsker du at samarbejde med Salmon Street, kan du kontakte vores agentur på salmonstreet@represented.dk