Status på sygdom pt. – Salmon Street
24 timer på akutafdelingen

Status på sygdom pt.

Først og fremmest tusind tak for alle jeres søde beskeder og hilsner! For lige at komme med en opdateret status på mit sygdoms-indlæg her den anden dag, så kommer der her en opdatering. Jeg skrev dette indlæg til Facebook i onsdags (d. 20 marts 2019)

“Kære Alle.

Jeg har lovet min mor, at jeg lige laver en ny status, da der er mange der spørger om der er noget nyt ❤️ Så her er lidt skriv til jer der er interesserede – ellers bare rul videre, så kommer der sikkert nogle dejlige reklamer fra Wish eller noget med nogle der har fået kage på arbejdet. (Husk at dette er skrevet til facebook, og grunden til at jeg nævner min mor er fordi hun pt. passer min forretning)

Pt. Har jeg været indlagt på Rigshospitalet siden søndag, og det lyder måske skidt – men jeg er ved godt mod, da jeg er ved at blive grundigt undersøgt så jeg kan få en endelig diagnose.

Det var en kortvarig glæde da jeg blev udskrevet fra Slagelse. For ca. et døgn efter at jeg forlod Slagelse Akutafdeling startede smerterne igen – de samme som jeg havde haft uafbrudt et par uger inden indlæggelse. Men det pudsige er at jeg var stort set smertefri mens jeg var indlagt på Slagelse…. mærkeligt? Nej faktisk ikke. For da jeg blev indlagt på Slagelse startede man med at lave en Lumbalpunktur – hvor de trækker væske ud fra rygmarven til at analysere og samtidigt fjerner man væske fra hjernen, så man fjerner det tryk der normalt er… og dette kan give hovedpine ad h til. Men i mit tilfælde gjorde det faktisk det modsatte…. det lettede! Så der er noget der tyder på, at der er noget der trykker i hovedet (her må man gerne komme med kreative og dumme kommentarer) og man mener ikke det er den lille svulst der sidder ved Hypofysen. Heldigvis. Jeg har stadig de smertefulde anfald når jeg ikke får smertestillende, så den del er totalt øv.

Men som det altid er med mig, så skal det ikke være lige til højrebenet, men så må vi jo håbe at lægen er venstrebenet…  (Den har jeg fra en af jeres søde beskeder)

Jeg bliver undersøgt på kryds og på tværs, og vi håber at jeg ikke har fået en så sjælden sygdom, at jeg er den eneste nulevende med den (hvis dette er tilfælde, må man også gerne byde ind med et godt navn på denne)

Jeg er indlogeret på en enkeltværelses med flot udsigt over byen. Man har dog valgt at låse ud til min altan, så den ikke kan benyttes – men de har jo sikkert læst min lægejournal og har deres grunde. Der er tv, eget toilet og en lidt for kort elevationsseng til mit lange kadaver. Væggene er malet i moderigtig due-blå – gardinerne er en tvivlsom smagssag med orange og grønt print – men de går an.

Dynerne er i et festligt print der også sagtens kunne gå til badeforhæng…. men 90’erne har ringet og vil gerne have printet tilbage…

Udover skattekroner skal jeg kun betale for opholdet i blod, urin og spinalvæske. Også selv om det all inklusive! – så det tager jeg som er plus. Og maden er slet ikke så ringe endda… jeg fik is og vafler til dessert i går! Så tror da liiige jeg napper et par dage mere her på Neurologisk….”

Tilbage til nutid og tilbage til bloggen:

Nu er det mandag. d. 28 marts, 2019. Det var tydeligt da jeg så MR/CT-scanningerne i sidste uge at der sidder en masse “ballade” i form af hævelse og infektion i min venstre side og presser og giver mig lede smerter – især bag øjet, inde under panden og i toppen af hovedet, så jeg er konstant på smertestillende i døgnets 24 timer. Jeg må så ikke tage flere Panodiler da mine lever-tal er begyndt at skabe sig…. pyha – ikke så godt!

PT. har jeg været på antibiotika mod infektionen de sidste par dage, så jeg håber det snart går den rigtige vej.

Jeg synes jeg kan mærke en lille bedring, og jeg har kunne gå lidt og nusse rundt herhjemme, da jeg har fået et par dages orlov fra Rigshospitalet. Men der har været flere gange, hvor jeg har været ved at sætte mig i bilen og sige til Anders at vi måtte tilbage så jeg kunne være under kyndigt opsyn, fordi jeg simpelthen har haft så S#&%¤ ondt! Især om aftenen og natten er det rigtig slemt. Men jeg lever højt på at jeg har et par “gode” timer op ad dagen, hvor jeg næsten er smertefri! (dog slipper jeg ikke for de smertestillende)

I dag skal jeg have svar på om den antibiotika jeg får er begyndt at virke på det dumme hoved, (det burde man kunne se på de forhøjede infektionstal og evt. på flere scanninger) så jeg snart kan komme tilbage til min normale hverdag igen. Jeg er dog langt fra smertefri… men små fremskridt er stadig bedre end ingen fremskridt – og jeg er stadig optimistisk. Men sikke en omgang det har været og egentlig stadig er…! Jeg mindes ikke at jeg nogensinde har været sygemeldt så længe før i hele mit liv.

Jeg ved godt at disse sygdoms-indlæg ikke ligefrem har handlet om boligen og renoveringen, men jeg synes nu at det har været relevant at fortælle lidt om hvad der sker i vores liv udover renoveringen af vores skønne villa i Valby, så I også får lidt om menneskerne bag Salmonstreet. Så tak for at I læser med <3

 

 

21 kommentarer

 • Anne

  Rigtig god bedring. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring Trine!
  Det lyder godt nok til at være noget af en omgang.. Puha. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Josefine! Det har været en ordentlig tur og er det jo stadig – men det bliver lidt bedre dag for dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig RIGTIG god bedring – jeg håber du snart får det bedre, for det lyder godt nok forfærdeligt!! Vi hepper alle på at løsningen er lige rundt om hjørnet♥️🌷🌱
  Knus og kram, Julie og alle andre fra BD!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Julie! Jeg skal nok snart komme på benene igen! Men det er godt nok en ordentlig omgang! Men tak for tankerne og hils omkring dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  aj for h…. håber det allerbedste for dig. Jeg er så ked på dine vegne. Kæmpe knus herfra 😳
  De bedste tanker til dig, Anders og mor Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Rigtig god bedring!
  Håber de snart finder ud af hvad du fejler, så du kan få rette behandling og blive frisk igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  God bedring ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej, Ønsker dig
  rigtig god bedring 💐☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej , ønsker dig rigtig god bedring,💐☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Svane

  Trine for helved, det lyder da virkelig røvsygt😳😟. Det er godt nok jysk-træls og synd for dig. Jeg håber virkelig snart at de kloge hvide (ja kitlerne sku da) finder på noget til dig🤞🏼🤞🏼 God kamp sødeste du😘😘😘
  Hyggehjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Kristensen

  Puha Trine… sikke da en omgang, jeg håber og ønsker såååå meget for dig at det her bliver enden på alt sygdom og halloooo til den krudt fyldte kvinde du er , med de 1000 og 1000 af idéer og gøren. Jeg føler ikke at man behøver at kende dig i den “virkelige” verden for at se og læse hvilken stærk og fantastisk kvinde du er, du formår at holde hovedet højt selv på de dage, hvor tingene ser sorte ud..!!! Keep on , be you, stay strong ❤️ Jeg ønsker dig alt det bedste og jeg krydser fingre for dig her fra sidelinjen i provinsen (Vestsjælland) kh Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak for din søde besked Jeanett!! Jeg holder hovedet højt kan du tro – hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Mølbjerg

  Rigtig god bedring!!! Håber du snart er smertefri og fit for fight!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer på akutafdelingen