Derfor er vi gået lidt i stå med renoveringen…. – Salmon Street
Første uenighed mht. vores hus har ramt os!

Derfor er vi gået lidt i stå med renoveringen….

Jeg har efterhånden fået et par beskeder om vi ikke er gået lidt i stå med renoveringen og hvad vi egentlig går og laver?! Og det er dejligt at I er nysgerrrige, bekymrede og opmærksomme! For ja… vi er gået lidt i stå! – men det er der en helt særlig grund til! Og det var bestemt ikke en del af planlægningen!

Lige pt. Er Anders og jeg nemlig igang med at lave TV!! Det var absolut ikke planen at vi skulle tage den slags “projekter” ind her midt i renoveringen – men vi kunne ikke sige nej!! Det lød alt for spændende og måske er det en mulighed vi aldrig nogensinde får igen. Så vi sagde JA! Og hvor er vi glade for at vi sagde ja! Jeg glæder mig sååå meget til at dele det med jer, men jeg må naturligvis ikke dele noget med jer endnu – overhovedet!, men så snart jeg må, så skal jeg nok råbe det højt! For jeg er sikker på at det bliver fedt! – og forhåbentligt underholdende!

Vi har stadig lidt timer hist og pist til at renovere i, så vi går ikke helt i stå. Og jeg deler stadig alt det jeg kan med jer! Men det sluger rigtig meget af vores tid at være med i denne produktion! Så jeg håber at I bærer over med os! Og så lover jeg at vi kommer stærkt igen!

Hvornår det kommer i fjernsynet, hvilken kanal og hvad programmet kommer til at hedde, skal jeg nok dele med jer når jeg må, men lige pt. Har vi tavshedspligt! Så det håber jeg at I vil respektere. Vi har kun fået lov til at sige at vi laver tv og dét er alt.

Jeg kan naturligvis godt dele mine tanker lidt med jer mht. at lave dette program. Og de har bestemt været blandede. For som jeg tidligere har nævnt har jeg ikke noget imod at min person er lidt anonym, så jeg kun bliver bedømt på hvad jeg kan og ikke hvem jeg er som menneske eller hvordan jeg ser ud. Men det er jo rimelig svært når man laver tv. Og det er ikke fordi jeg ikke kan stå ved hvem jeg er! Overhovedet ikke! Jeg hviler rigtig fint i mig selv og jeg er den jeg er. Men der er rigtig mange derude der er gode til at dømme andre folks evner, ud fra hvordan de ser ud. Og det er simpelthen så ærgerligt! For man behøver ikke at ligne det man er god til – giver det mening?

Har du nogensinde dømt én på forhånd, men blevet overrasket over deres evner eller personlighed? Det har vi vidst alle sammen! Og det er meget naturligt! For det er en forsvarsmekanik der sidder i hjernen, som beskytter os mod uventede overraskelser. Og dem der opnår mest igennem livet, er nok dem der indrømmer at førstehåndsindtrykket tog fejl og giver plads til nye indtryk.

Jeg stod engang i kø i IKEA, hvor jeg overhørte et ældre ægtepar omtale ekspedienten og hans udseende. Han var en ung fyr med lyserødt hår. De sagde ordret “Jeg fatter ikke at man kan få et arbejde når man ser så forfærdelig ud! Hvorfor skal han sidde dér ved kassen hvor alle kan se ham – han burde slet ikke kunne få et arbejde sådanne et sted her!!! Han må da være dum og det må IKEA også når de ansætter den slags mennesker”  – JEG VAR RASENDE!!!! Og vendte mig om og sagde “Nu arbejder jeg som frisør, og jeg kan dokumentere at valget af hårfarve OVERHOVEDER IKKE kan sammenlignes med hvordan hans kompetancer er som ekspedient  –  eller som menneske for den sags skyld – I burde skamme jer! Det kan være verdens bedste medarbejder der sidder deroppe ved kassen og så snakker I så grimt om ham pga af en FUCKING hårfarve!” – der blev helt stille og andre kiggede på mig og ægteparret. De vendte rundt og tog en anden kø uden ekspedienter med lyserødt hår!

Jeg har oplevet den slags både på egen krop og overhørt andre, som har opført sig som det ældre ægtepar… Og  jeg håber virkelig, at du bare lige kan give folk én enkelt chance, inden du dømmer dem på udseendet. Så er jeg sikker på at vi alle sammen ville have det meget bedre med hinanden.

<3

 

 

 

20 kommentarer

 • Anna

  Hvor var det bare godt sagt! Jeg har også selv oplevet det mange gange. Selvom jeg ser rimelig “normal” ud. Jeg har for et års tid siden fået farvet mit hår ildrødt. Jeg havde bare brug for noget nyt! Jeg læser jura til daglig, og det hele bliver bare så stift og ensformigt for mig nogle gange. Det er jeg ikke så god til, så jeg skulle prøve noget nyt. Men jeg møder bare hele tiden folk, veninder, familie osv, der spørger mig: “Om jeg ikke snart skulle have en normal hårfarve?” eller “Om jeg ikke er blevet for gammel til sådan noget?”. Det er så frustrerende, at fordi man ikke passer ned i folks kasser, så synes de, det er okay at give deres uforebeholdne mening. Så det er dejligt, at du stod op for ham! Flere af dig!

  Ps jeg glæder mig til at høre mere om, og se, jeres program! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh, fedt sagt!
  Under min første fødsel blev der tilkaldt en fødselslæge (og ca. 6 andre fagfolk). Jeg var ret presset der, men husker tydeligt, da hun kom ind og mine tanker gik nogenlunde sådan her: “Er det fødselslægen?! Det ville jeg ikke have gættet på gaden. Hun ligner en fitnessdronning…” Og egentlig har jeg ofte tænkt på, hvor fordomsfulde, vi nemt bliver i vores tankegang. Uden det behøver være på den lede måde, som de gamle mennesker, du mødte/overhørte. Jeg var på intet tidspunkt utryg eller i tvivl om hendes evner. Altså der stod allerede en jordemoder, der var yngre end mig og hjalp mig🤷‍♀️ og inde i mit hoved var jordemødre bare altid sådan lidt ældre kvinder – fordi jeg har aldrig tænkt rigtigt ud af den tangent. Så der var jo også en fordom – eller måske bare en forventning om noget, som så var på en anden måde. Cest la via😊 Vores barnepige har i øvrigt haft både blåt og grønt hår, hun er nemlig sin egen trods sine kun 14-15 år. Jeg synes, det er cool at turde se anderledes ud i det her samfund❤️💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Birthe

  Ej hvor spændende for jer, jeg er i hvert fald meget nysgerrig nu 😄🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Jeg tror og håber på at det bliver rigtig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Spændende Trine 🤔🙈😉
  Måske jeg snart skal have lyserødt hår hos den bedste frisør 😊💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  SÅDAN…. godt brølt, og Ja, hånden på hjertet, bi har nok alle prøvet at dømme et menneske i den nogen som helst grund og kun pga udseende, hvad der ligger i indkøbs vognen, påklædning eller andet og NEJ, det er sgu ikke i orden.
  Spændende at følge Jer, i gør det virkelig godt 💪👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg glæder mig mega meget til at følge med, når programmet engang bliver vist. Så jer i 3 x beliggenhed, og I var simpelthen så søde og sjove! Da jeg så programmet tænkte jeg faktisk, at jeg godt gad at se noget mere fjernsyn med jer! Jeg faldt så meget for jeres personligheder og tænkte i hvert fald slet ikke noget med at udseendet ikke matchede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hvor er du bare sød Ditte! Det varmer virkelig at få den slags beskeder! SÅ tak fordi du giver dig tid til at fortælle os det! Det er virkelig værdsat herfra og et fantastisk skulderklap at få!! <3<3<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er mega sej som siger højt, det mange måske er bange for at sige, selv om man står og er lige vred over at høre sådan noget. You rock!! Glæder mig til at høre mere om jeres TV projekt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Therese ❤️ Og ja! Jeg tror det bliver rigtig godt tv 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Jeg elsker hvis jeg har en eller anden fordom om nogle eller ting. Også det viser sig at være noget andet. Nøgen lige meget hvad det så er. Så er det fedt når det så er noget andet end det man troede det var.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Word up
  Fuck hvor er du sej at du sagde fra på vegne af ekspedienten. Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det ved jeg at du også havde gjort Trine ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uenighed mht. vores hus har ramt os!