Sandheden om mit Salmonstreet… – Salmon Street
Inspiration til tv-stuen

Sandheden om mit Salmonstreet…

Når jeg poster et billede af kæresten og mig på vores instagram, har det altid været med lidt blandede følelser, og derfor ser man heller ikke så mange billeder af os derinde, og især ikke selvportrætter. Det sker at der sniger sig et billede ind af Anders i arbejdstøjet, men det er næsten også dét.

Salmonstreet er et lidt anonymt projekt for mig. Jeg har godt kunne lide at folk KUN skulle forholde sig til min kreativitet og indretning, og ikke så meget til hvem jeg er som person og hvordan jeg ser ud. Det er nok ikke helt forkert at kalde det for mit “fristed”.

Men da vi lagde et billede ind forleden af os begge stående sammen, fik vi mange likes og kommentarer om at det var dejligt at se personerne bag “Salmonstreet” – og det får jo én til at tænke lidt.

I forbindelse med vores Salmonstreet-projekt har vi/jeg skulle møde mange nye mennesker i forbindelse med samarbejde, boligreportager og lignende, og fordi vi har været så “anonyme” på vores instagram, har vi oplevet nogle gange at folk blev overraskede over hvilke typer der stod bag lejligheden på Laksegade.

Jeg er nok det man kalder en lidt skæv type…. og har nok altid været det. Folks førstehåndsindtryk er ofte også helt skævt i forhold til hvem jeg egentlig er. Jeg bliver puttet i en kasse…. en kasse der ofte ikke rigtig passer. En kasse fyldt med fordomme. Jeg ryger ned, men bliver heldigvis også hurtigt hevet op af kassen igen! Jeg ser ud som jeg gør, fordi det er sådan jeg godt kan lide at se ud. Med en højde på 180 cm, tatoveringer fra hagen og ned, og krudt på ansigt og hår, er jeg altså helt ok med at man lige skal se mig an. Jeg var ret voksen da jeg valgte at blive udsmykket, og kendte udmærket konsekvenserne af det, og var også klar over, at jeg kan spænde ben for mig selv når jeg skal møde nye mennesker med mine “permanente smykker”. Men netop det med at møde menneskerne plejer nu at gå meget godt, det er værre med dem der ikke tør/vil møde mig… de beholder mig nede i den famøse og fordomsfulde “kasse”.

Så til dem der undrer sig lidt over hvem jeg er, så vil jeg rigtig gerne give lidt mere af mig selv fremover.
MEN jeg skulle også lige se jer an… For jeg havde egentlig også puttet jer i en kasse. En kasse fyldt med fordomme om, at hvis jeg viser hvem jeg er, så er der nok ikke så mange der gider at følge os og vores projekter. Og så er det slet ikke min kreativitet og indretning der er fokus på. Undskyld – jeg skammer mig! – Over at jeg har været mindst ligeså fordomsfuld som dem, der ikke tør møde mig….

Så lad os starte helt forfra…. Hej! Mit navn er Trine, jeg er 33 år og elsker boligindretning! Selvom jeg kalder mig selv boligstylist på hobby-plan, så er det meget mere end en hobby for mig. Det er min passion. Jeg glæder mig til at dele mine tanker, idéer, billeder og kreative påfund med jer! Tak fordi I læser med og følger vores projekter.

Og nu vi er i gang med at lære hinanden at kende, så får I lige tre hurtige facts om mig:

1: Jeg elsker regnvejr
2: Jeg hader at snakke i telefon
3: Jeg går altid i flade sko

Det er jer, vi gerne vil holde på, så smid gerne en kommentar om hvad I foretrækker på vores blog; At den skal forblive anonym eller om vi skal give lidt mere af os selv?

48 kommentarer

 • Jon Mar

  Wow Trine,
  Hvor sejt og ærligt indlæg/blog.
  Jeg kan godt tro at det har været enormt lettelse hos dig lige efter at du trykkede på post knappen.
  Det fylder jo også rigtig meget,
  at bekymre sig hele tiden om, hvad andre synes om man selv……on top of hvad de synes om hvad du laver.
  Du skal poste lige som mange billeder af jer to som du vil, fordi I skal have lov til at dokumentere processen med jer to inkluderet.. Minderne i fremtiden skal jo reflektere jeres opoplevelse af processen ikke farven på væggen.
  2 super cool mennesker som har knivskarpe øjne for details, og kreativitet.
  👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Kirstine

  Min mand og jeg er selv i gang med et renoveringsprojekt og vi har fundet stor inspiration i jer! Vi begyndte at følge med efter at I havde været med i beliggenhedx3, så vi har altid vidst hvem i var og har aldrig undret os! Jeg synes egentligt personligt at det er dejligt befriende at det er så rent bolig og styling. Der er så mange profiler der lige smider børne- eller rejsebilleder eller lignende med ind, og jeg synes det tager lidt fokus. Men derfor vil jeg gerne man så mere til jer i bygningsdelen! Det er for mig lidt en hårfin grænse…
  Men keep up the good work! 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noelle

  Hej
  Jeg synes, det er fedt, at der er kommet ansigter på. Jeg troede faktisk, det var to mænd, der stod bag Salmonstreet🙈 Jeg vil rigtig gerne se mere af både jer to og jeres skønne husprojekt💪🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Fedt Noelle! Og sjovt at høre! Vi er et helt almindeligt kærestepar der har en kæmpe passion for indretning og renovering! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej

  Jeg faldt først over din blog i dag, så har aldrig undret mig over hvem der står bag. For mig er det faktisk et plus at du er dig, med en “skæv” stil. Har i et stykke tid fulgt med i diverse indretningsfora og ser mange skønne billeder. For mig er problemet bare at det meste ligner hinanden og personligheden og skævhederne forsvinder. Jeg vil aldrig forvente mainstream fra dig (se nu putter jeg alligevel folk i kasser – sorry). Så jeg følger med her så jeg kan få mod og inspiration til vores nye hus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Lena! Jeg lover dig at der ikke kommer noget mainstream! 😀 Og pøj pøj med det nye hus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeres personlige stil overraskede mig, men ikke på nogen negativ måde.. Elsker jeres bolig stil og drømmer om at have råd til, at kunne følge nogle af jeres fantastiske ideer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maybritt Pedersen

  Ælsker den fede bolig stil 💪 WOW Og til din tussede krop, kan godt følge dig, når du skriver at folk måske ik vil følge en som dig, men nøj hvor folk må have et kedeligt liv, hvis man dømmer ud fra det😢øv. Er selv en person der siger sin mening, og det kan give bagslag men pyt, elsker genbrug, købte hus i 2015 som er lavet til frisørsalon med næsten alt der er hjemmelavet. Jeg vil glæde mig til at følge jeres nye hjem/hus, og forsæt med dit sande jeg, det er der den fede specielle stil kommer fra. Tak for at jeg får lov at følge jer. God dag og arbejdslyst knus Maybritt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak for din kommentar og de søde ord. Ja, fordomme er der nok af, men de kan heldigvis brydes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ané

  Dine ord rammer så præcist dét, som jeg synes kendetegner vores samfund alt for meget… Nemlig det med at putte i kasser. Det er vel nok meget menneskeligt og uundgåeligt, men mange bliver også påvirket og styret af det pga frygt. Det kender jeg kun alt for godt selv… Så derfor vil jeg blot sige tak. Tak for først at inspire anonymt med din fantastiske indretning og fede stil og derefter også at inspire rent personligt ved at turde bryde grænser. Det giver blot endnu mere dybde, og derudover et indblik i et godt og spændende menneske, tak ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Selv mange tak for din kommentar – det er så dejligt at folk tar sig tid til at reagere! Jeg håber du bliver lige så begejstret fremover – vi skal gøre vores bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete Rosenblad

  Jeres dejlige kreative ideer og tanker.. har altid været mere end velkommen i min boligindretning. Der er noget kan være noget stil over det og især det at det er nogle gange bruger nogle ældre ting kan jeg rigtig godt lide . Det med at genbruge og give det nyt liv er fantastisk. Og Trine du er jo din egen det har du været i mange år.. og det er der rigtig godt kan lide ved dig .. for min skyld må du gerne stå mere frem men det skal være for din egen skyld og ikke kun på vores. Han fantastisk weekend sammen med Anders! Jeg glæder mig meget til at se de fremtidige projekter i det nye hus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Nete! Jeg er så glad over modtagelsen over det personlige indlæg – og fedt at folk er begejstrede for vores fremtidige projekt – vi lover at vi ikke skuffer! Det bliver en vild omgang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fortsæt endelig med at give noget af jer selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Trine. Jeg er jo så heldig at have fulgt jeres renovering og indretningsproces helt fra starten. Den glæde og entusiasme du viser, når du er på jagt og finder ting og sager til jeres lejlighed er lige så skøn og ægte som hele du er. Du er en pisse dygtig blogger og Instagrammer – jeg ville så gerne kunne lidt af det, som du kan. Jeg tror, at uanset hvordan og hvor meget, du vælger at vise din egen person, så er det i mødet face to face, du lærer et andet menneske at kende. Fordomme tror jeg er svært fuldstændig at undsige sig. Men netop qua min lille vintage- og antikbutik møder jeg så mange forskellige typer og jeg ved at det aldrig er til at forudsige hvad der gemmer sig bag det ydre.. Så det er nok mere et spørgsmål om hvor meget du har lyst til at vise af din egen personlighed. Jeg glæder mig til at følge jeres nye projekt. Kh Pia (Pigaloppen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hvor er du sød Pia! Det er så dejligt at høre de ord fra én som dig! Du har også en skøn lille biks! Og du kan da meget af det samme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fjordside

  Kære Trine, SKØNT indlæg. Jeg er vild med jeres indretningsstil og glæder mig til at følge jeres nye projekter. Det at du vælger at bryde din anonymitet er fantastisk. Du viser, hvor mange facetter vi som mennesker rummer. Der er i min verden ikke noget mere forkert, end at bedømme folk på det ydre. Dine tattoo er et sandt kunstværk og ønsker selv at tage mig mod til at få lavet den første. Håber vi får, at se mere til dig og Anders fremover 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tak Maja! Det var lidt grænseoverskridende at trykke “udgiv” men hold op jeg er blevet bekræftet mange gange i dag om at det var det helt rigtige! Tusind tak for dét!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid mere personlighed, efter min mening. Det er dejligt at kunne mærke hvem læser med hos (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tak! Dejligt at høre at det bliver godt modtaget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Mølgård Vad -Kreativt Design

  Jeg elsker personlighed … elsker (som jer) indretning .. og mest af alt elsker jeg oprigtighed og ærlighed !!!
  Kan ikke sige mig 100% fri for også til tider at ramme fordomme – men øver mig virkelig meget på helt at slippe det, for først der får man det oprigtige, hvilket er det fineste i verden, at kunne rumme det❤️..
  Den skæve twist mellem vanvittig smuk indretning og lidt tatoveringer, rammer mig dog ikke på fordommene … jeg synes det er en spændende “blanding” og I er kæmpe inspiration … SÅ TAK TAK TAK fordi I deler ❤️🙏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tak for din kommentar – det er så dejligt at folk tar sig tiden til at skrive tilbage på mit indlæg – det varmer utrolig meget! Dejligt at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Vores dejlige skøre frisør som passer så godt til vores skøre familie hun er bare så dejlig og laver de fedeste ting man kan tænke sig glæder os helt vildt til at se hvad hende og Anders nu finder på med deres nye hus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  HOLD KÆFT HVOR ER DU NICE! 😀
  Jeg har fulgt Salmonstreet i en længere periode, uden faktisk at overveje at det er fordi I er anonyme.
  Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvordan I ser ud, jeres kreative hjerner overskygger alt andet 😉
  Når det så er sagt, så må jeg sige, at jeg meget gerne vil blive hængene og stadig være en følger, uanset om I vælger stadig at være lidt anonyme eller om I vælger at dele mere af jer <3
  Ps! Du må SÅ gerne få regnvejret for dig selv, hi hi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   haha! Det gør jeg så! Og skønt at du følger os! Jeg elsker at være blogger, men skal jo lige finde ud af hvordan man gør osv – og hvad folket vil ha… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil egentlig ikke have fordomme eller sætte folk i en kasse, men må indrømme, at jeg ikke lige havde forestillet mig en kvinde med så mange tatoveringer bo i en så “herskabelig” lejlighed. Tænk at man går og tror at man ved hvilken type der bor i en bestemt type indretning, og alligevel kan blive overrasket 🙂
  Min interesse er hovedsagligt boligindretning, og for min skyld må I egentlig dele så lidt eller meget af jer selv, som I nu lyster.
  Ps. jeg elsker også regnvejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   haha! præcis – og sådanne én som mig køber heller ikke eksklusive køkkener eller interiør (Den historie skal jeg nok fortælle en anden gang – det er ren “Pretty Woman” :-D) Men det er dejligt at overraske – helst positivt naturligvis! Men du skal nok få masser og masser af boligindretning! det lover jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Mere af jer 🙏🏻 Er sikker på at din ‘permanente udsmykning’, og jer som personer, kan inspirere ligeså meget som jeres fede indretning gør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tak Simone! Jeg skal gøre mit aller bedste i hvert fald!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Kristensen

  Hej smukke trine… Elsker at du endelig deler jer også, det sætter det hele meget mere på “plads” hvem de smukke unge mennesker er, der er så afsindige dygtige, om ikke mindst stjæler ideer fra, da man ikke selv er så super kreativ. Glæder mig til at følge jeres nye projekt og ikke mindst jer.. Må alt det bedste gå jeres vej… Så tak for jer, lige nødagtig som i er.. Mvh en tro følger Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Simone – jeg vil gøre mit bedste for at leve op til forventningerne! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det går lige i hjertet – tak Jeanett! Det betyder ALT at få den slags kommentarer! Tak for dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Klart mere Trine. 😀
  Vil da vide hvem der gemmer sig bag tatoveringerne. Personen betyder mere end det ydre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Dejligt Frank! Det skal du få – men i små bidder! Det skal ikke være en personlig blog – på den måde altså! Selvom der jo er meget personligt for os at gøre det vi gør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig læsning. Mere af jer, tak☺️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Trine! Mere af det, tak! Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tak! Det kommer der – men i små bidder 😀 Da der stadig skal være mest fokus på boligindretning og renovering.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg følger primært med, fordi jeg elsker jeres stil, så det er kun sjovt også at få jer at se en gang imellem. Men jeg kan personligt godt lide, når folk tør være lidt en anden type 🙂
  Jeg går selv klædt som var vi i 1940’erne og folk tror derfor automatisk, at jeg er snerpet og kedelig, fordi jeg ser gammeldags ud. Sådan er der så meget 😀
  Jeg kan godt lidt, at I har kørt den “rene indretningsstil” med fokus på detaljer og proces. Men man bliver jo lidt nysgerrig på, hvem der mon bor i det og hvem der mon går og får alle de lækre ideer. Lidt mere jer ville bestemt ikke gøre noget.
  Tak for en virkelig inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak for din kommentar Julie! Det lyder sejt med din stil! Og dejligt du syntes om det vi laver! God dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg syntes i er fantastiske og smukke så derfor vil jeg gerne se en masse mere til jer begge. Elsker jeres fede boligstil og glæder mog til at følge jeres nye påfund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Lisbeth! Vi glæder os til at dele en masse med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke en lækker udstråling du har 😍
  Jeg er ret ny følger af jer – i er super inspirerede.

  Jeg kan godt lide når en blog er en blanding af ren dedikeret indhold OG med noget personligt også.
  Glæder mig til fortsat at følge med.

  Kh Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak for feedback! Det er dejligt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  I mine øjne er det altid en fordel, at personificerer sin side. Vi prøver selv at knytte vores kunder så tæt til os socialt som muligt, uden at overskride vores egen definerede privatsfære. Husk bare, at det er dig der sætter grænsen…., men jo mere du gi’r, desto mere modtager du også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Du har helt ret! Man skal passe på med hvad man skriver, hvis man ikke kan tåle at få noget negativt retur! Men dejligt med din feedback!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til tv-stuen