Gang i flyttekasserne… – Salmon Street
Nyt liv til den gamle stol

Gang i flyttekasserne…

Der er gang i flyttekasser og pakning lige pt – der er nemlig under 3 uger til at vi overtager vores “nye” gamle hus. Og jeg glæder mig som et lille barn! Jeg glæder mig til at sætte mig ned på det gamle gulv i huset, og bare sidde dér og forestille mig hvordan det hele kunne blive, hvilke farver vi skal male væggene med og hvordan møblerne skal stå (altså de møbler der er tilbage og de nye der skal købes) – for vi har jo solgt ud af det meste fra Laksegade. Og det har der været en helt speciel grund til – og den simple grund er, at vi skal prøve noget nyt. Eventyret på Laksegade er slut – og vi er klar til et nyt kapitel. Og derfor synes vi også at der skal en ny stil til.

Stilen på Laksegade blev lavet i herskabsstil fordi lejligheden kunne bære det og trængte i den grad til at blive shinet op, efter den havde fået en lidt kedelig renovering engang i 70érne og IKKE har set én siden. Og fordi vi bor i det gamle København, synes vi at det var på sin plads, at man tog det klassiske ind i lejligheden igen.

Anders kunne bruge sine håndværkertalenter på fineste vis med høje paneler og sildebensparket, og han har virkelig kælet for detaljerne og fået det herskabelige frem i lejligheden- og jeg ELSKER det der er kommet ud af det og den stil lejligheden har fået! Faktisk elsker jeg stort set alle stilarter når det kommer til boligindretning, hvis bare det er gennemført og har personlighed. Personligt har jeg ikke kun én stil – jeg kan også godt lide at lege med forskellige udtryk hele tiden, og jeg elsker at blive inspireret til at prøve noget nyt. Den ene dag kan jeg sagtens have en idé om at vi skal have et tøset og lyserødt badeværelse, og dagen efter skal det være maskulint og sort.

Så ja, nyt skal der til i det gamle hus i Valby! Men jeg er nu stadig sikker på at man vil kunne genkende meget af vores personlige stil fra Laksegade i det nye hus. Mit hoved er ved at eksplodere af kreativitet og jeg kan slet ikke vente med at få lov til at være i sving igen. Og denne gang på endnu flere kvadratmeter, og for første gang skal jeg se om mine evner holder i de kommende udearealer! Jeg ved ikke om jeg er et “have-menneske”, men jeg håber at jeg kan blive det!

Udover dét, så kunne det da godt være at jeg skulle overveje at gøre lidt mere ved at arbejde som boligstylist, når vi er færdige med huset, så vi ikke skal flytte eller lave om, hver gang jeg får én ny idé 😀

Er du i gang med at sælge dit hus? Gode råd til hus eftersyn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til den gamle stol