Spørgsmålet til en million…. – Salmon Street
Sådan indretter vi os på førstesalen, imens vi renoverer i stueplan...

Spørgsmålet til en million….

Der er ét spørgsmål, som vi bliver spurgt om igen og igen (eller der er faktisk et par mere, men nu tager vi lige dette først, og så kan det være jeg napper et par af de andre “ofte stillede spørgsmål” i et andet blogindlæg :-D…) og det er:  “Skal I så blive boende i huset – eller vil I bare renovere det, sælge og så gå i gang med et nyt projekt?” – Og det er et rigtig godt spørgsmål! – som egentlig kan være lidt svært at svare på, fordi vi renoverer huset som skulle vi bo her i de næste 50 år. Det er dét her vi vil lige nu – for vi ELSKER dét her gamle hus og placeringen er fantastisk for vores liv som det er lige nu. Vi vil ikke gå på kompromis med noget som helst mht. denne renovering, og det får al den kærlighed det kan få, så det kommer til at passe perfekt til os og vores behov de næste mange år.

Lejligheden på Laksegade vidste vi godt var en mellem-investering da vi købte den, da vi allerede dengang drømte om et hus i Københavnsområdet, men der var ikke penge til at købe det rigtige hus dengang. Og derfor krydsede vi fingre for at vi kunne istandsætte lejligheden, knokle og tjene nok penge på den, så vi kunne købe et hus.

Men med hensyn til om vi så også skal sælge dette hus, så kan man kan jo ikke forudsige fremtiden. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker projekter som det vi har gang i nu – meeeen når det er sagt, så er det altså ikke planen at huset skal sælges. Jeg kunne snildt forestille mig, at vi (virkelig) har brug for en renoverings-pause og bare at nyde vores færdigrenoverede hus når vi engang er færdige, inden vi tager nye projekter ind. Og skulle det krible i fingrene, så kunne det måske være et kolonihavehus, et sommerhus eller en husbånd man skulle kaste sig over, hvis vi skulle begynde at kede os!

Men igen – jeg vil ikke afskrive idéen om, at vi engang måske godt kunne finde på at renovere et hus mere, men det skulle nok kun være hvis der dukkede en helt unik og virkelig enestående mulighed op, som man simpelthen ikke kunne sige nej til, så kunne vi nok godt være skøre nok til at starte forfra og gøre det hele igen. Men der skal virkelig meget til før at det ville blive aktuelt og det er SLET ikke de tanker vi har lige nu. Men man skal jo aldrig sige aldrig…

Jeg har efterhånden haft mange der har spurgt mig, om jeg/vi så vil begynde at hjælpe andre med at indrette og give kreative idéer videre i forbindelse med renovering og lignende? og det vil vi SÅÅ gerne! Men vi skal lige være længere med vores eget store projekt, inden jeg vil/kan hjælpe andre med deres projekter. Jeg kan ikke gøre noget halvhjertet, og da vores nuværende projekt bestemt er et af de større (og en værre tidsrøver!), så er det her at mit/vores engagement 100% er for tiden, vi har jo også begge faste job osv. der skal passes ved siden af.  Og desuden har jeg også en butik i Slagelse som jeg rigtig gerne vil give den helt store makeover (for den trænger også, hvis I altså spørger mig), så den skal der også lige findes tid til. Og dét projekt kunne også være sjovt at dele med jer…

Men det ville da være fedt at kunne hjælpe andre med at indrette og renovere! Og jeg skal nok melde ud, hvis vi begynder at tage den slags opgaver ind.

For at slutte dette indlæg af, så vil jeg bare sige at vi ELSKER charmerende gamle huse og vi ville elske at “redde” en masse fra nedrivnings-døden, men vi kan jo desværre ikke købe dem alle sammen og renovere dem (men det er på en sikker førsteplads, hvis jeg vandt lidt mere end 60 kr. i lotto!). Det kan da godt være, at man skulle overveje at gøre en karriere ud af det i fremtiden, hvis muligheden kommer – måske med en tv-produktion i nakken, så vi virkelig kan vise Danmark hvor skønne gamle huse er og hvor meget potentiale de virkelig har – en dansk version af “Han, hun og drømmeslottet…” måske? Men lige nu nøjes vi med vores præstebolig, da der er et par gode renoverings-år i dét endnu…. og jeg håber at I fortsat vil følge vores lille eventyr, da der er masser af spændende projekter i fremtiden!

Hov Hov – Inden i smutter!! Hvis I har tid og lyst, så synes jeg at I skal svinge forbi facebookgruppen “Bevar det gule hus” og støtte en god sag om at bevare et smukt gammelt hus i indre København – og tag da ind og besøg det! (billedet yder ingen retfærdighed mht. for hvor fint det er!) hvis I ikke allerede har været dér! Det er det skønneste gamle smukke hus der står tilbage fra en svunden tid – midt i et af de dyreste områder i København K. Desværre har huset udsigt til nedrivning – hvilket ville være TRAGISK!!! Så der bliver pt. indsamlet underskrifter for at bevare det.

Du kan besøge facebook siden her:

https://www.facebook.com/frederikkesfokus/

Og hvis I vil støtte op om at bevare gamle og smukke historiske huse fra nedrivning, så er det et godt sted at starte her:

https://www.wechange.dk/indsamling/bevar-det-lille-gule-hus-i-kunstindustrimuseets-grd-489/?fbclid=IwAR3MMV4zC7AQisH4GDYMDoxRTQNa3kQ2vFVi6CyTl1LdDoKgR4xvhuHb70c

 

Tak fordi at I læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan indretter vi os på førstesalen, imens vi renoverer i stueplan...