“Mesterskaberne” på DR1 – Program 2 – Salmon Street
“MesterSkaberne” på DR1 - program 1

“Mesterskaberne” på DR1 – Program 2

Så “overlevede” vi også program 2 af Mesterskaberne, selvfølgelig med en fredning fra program 1 og  desværre også med en rigtig kedelig omgang influenza for mit vedkommende, der gjorde at jeg jo ikke kunne deltage de to første optagedage. Men fredningen betød jo også, at lige meget hvor skidt det ville gå os i program 2, ville vi gå sikkert videre til program 3! Og det var vi rigtig glade for i dette tilfælde!

Da vi startede med at filme program 1 var rigtig mange af produktionsfolkene syge, og da jeg desværre altid har haft et møg ringe immunforsvar, så blev jeg også ramt og Anders måtte derfor tage den lille opgave selv og starte på den store, uden min hjælp. Det var så træls at det skulle starte sådan ovenpå vores sejr! Og selvom vi havde en fredning ville vi jo gerne vise vores kreativitet frem og ikke sløse med opgaverne!

Den lille opgave – Bundne materiale : Fyretræsbord

Giv bordet en ny funktion

Anders knoklede røven ud af bukserne i den lille kreative opgave, og som I kan se i programmet så ville han lave en blomster-opsats i et antikt look. Dog blev bordet lidt stort og derfor mindede det mere om et bord i en ny form og det var desværre ikke nok til at imponere dommerne. Men det er også svært lige pludselig at stå med en opgave helt alene, hvor man pludselig mangler en kreativ sparringspartner – Jeg er ofte hende med de 1000 idéer og Anders er den der kan lave stort set alt, når først den rigtige idé er der. Jeg synes han gjorde det rigtig godt, og havde det været omvendt og han havde været den dér lå syg, så ved jeg slet ikke om der overhovedet havde stået et møbel klar til aflevering efter 2,5 time 😀

Her er lidt billeder af vores (Anders) møbel og de andre holds kreationer:

Anders og Lasse

Cecilie og Daniel

Sheila og Elly

Kristian og Benjamin

Line og Dan

Sofie og Niels

Og vinderen af den lille kreative opgave blev: Susanne og Anton

Den store opgave – Bundne materiale : 4 gamle stole

Lav en reol hvor der kan stå bøger, en plante og en vase. 

Anders og jeg ville rigtig gerne lave endnu et multifunktionelt møbel og gerne med et grafisk og stærkt udtryk i spændende farver. Vi kunne heldigvis kommunikere via telefonen og med kruseduller over sms da jeg var syg i starten, og så fik vi hurtigt en idé til en reol som også var et sidemøbel- og gerne et lidt skulpturelt et af slagsen. Og under processen fandt vi på, at det skulle være som om at det store møbel slugte én af de gamle stole og spyttede en reol ud i den anden ende.

Personligt elsker jeg at arbejde med grafiske linjer og stærke farver. Og jeg synes vi fik det udtryk frem som vi havde håbet på. Desværre får vi ikke så meget skærm-tid i program 2, så man ordentligt kan se hvad vi har lavet, og jeg synes der er mange af de detaljer vi havde lavet der går tabt for jer derude.

Da jeg kom tilbage til programmet igen efter at have været syg, skulle der knokles igennem med at få malet og lavet finish på det fine sidemøbel Anders havde bygget, og vi skulle have monteret stolene som hylder osv. Og især farverne var dét der skulle fremhæve møblets form og idé.

Til den store opgave havde vi også lavet en lille træbakke af de gamle stole, for at udnytte så meget af stolene som muligt, men den så man desværre heller ikke så meget til. I det hele taget savnede jeg at der ikke var bedre mulighed for at style møblerne, så de kom til deres rette. Men det er jo også fordi det er min hjemmebane, og ofte dét jeg synes der skal til for at give ens kreation det berømte prik over i’et. Jeg havde gerne set en masse grønne planter og magasiner på vores møbel! Men det fik vi ikke lov til. Men heldigvis har vi taget vores sidde-reol med hjem – så måske den får lov til at få det rigtige udtryk derhjemme! Og så skal jeg nok tage nogle billeder af vores oprindelige idé.

Men I får lige en masse billeder her, så håber jeg at I får lidt flere af detaljerne med. Der er også billeder af de andre deltageres flotte møbler.

I den store opgave kom vi forresten i en top tre! Men det så man heller ikke i programmet.

Lasse og Anders

Susanne og Anton

Sofie og Niels

Line og Dan

Kristian og Benjamin

Cecilie og Daniel

Og vinderen af program 2 blev: Sheila og Elly

Tak for at I læste med! Husk at se “Mesterskaberne” hver onsdag på DR1 eller via dette link:

https://www.dr.dk/tv/se/mesterskaberne/mesterskaberne-2/mesterskaberne-2-8?cid=ekstern_gp7xcmdo

Hvis I ikke har set mit blogindlæg fra første program af “Mesterskaberne” – så er der et direkte link her:

https://salmonstreet.dk/2019/06/26/mesterskaberne-paa-dr1-program-1/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“MesterSkaberne” på DR1 - program 1