“Mesterskaberne” på DR1 – program 3 – Salmon Street
Man kan godt gå i sort tøj og have en farverig personlighed...

“Mesterskaberne” på DR1 – program 3

Der er dømt “Have-tema” i denne uges  program af “Mesterskaberne” – og sikke en uge! Vi kan godt mærke at alvoren er begyndt, og selv om der “kun” er røget et enkelt hold hjem, så kan man sagtens mærke at der mangler nogle skønne mennesker i værkstedet. Denne uge er ekstra hektisk, da vi har mindre tid til den store opgave, og hvis man skulle være så heldig at gå videre fra program 3, så skulle program 4 optages næste dag. Det var lige på og hårdt! Dvs. at vi havde 6 laaaange optage dage i træk – og vi endte nok med at være i gang i omkring 70 – 80 timer på de 6 dage, hvis man regner alt produktionstiden med. Og det var sgu hårdt – for alle!

Normalt havde vi et par “fri”dage imellem hvert program. Jeg skulle dog passe min butik de dage hvor vi ikke optog “Mesterskaberne”. Men det var nu også ganske fint med lidt afveksling, hvis det ikke var fordi jeg lige havde haft influenza og godt kunne mærke jeg stadig ikke var på toppen, og mest af alt trængte til at slappe lidt af.

Det lyder måske ikke af vildt meget at optage 70 – 80 timer i træk, men vi er midt i en konkurrence hvor vi har et kamerahold tæt på hele tiden, og det gør altså et eller andet ved én. Man bruger sindssygt meget energi på at realisere og fremvise sine idéer – og håber bare på at man rammer én god idé som dommerne kan lide. Vi får tit kritik for at vores møbler er lidt for tunge og bombastiske – men det er jo bare vores stil. Og vi havde det sådan fra starten, at hvis vi skulle deltage i dette tv-koncept, så ville vi hellere ryge ud på at være originale og tro mod os selv, end at lave noget som ikke er os. Dog vil jeg sige at de små kreative opgaver tit var drøn svære for os, men i program 3 kommer vi simpelthen i en top 3!! Hvem havde set den komme? Ikke os! Men det var bestemt en lille tiltrængt sejr!

Den lille kreative opgave – 2,5 timer – Bundne Materiale/opgave : Der skulle være plads til de blomster/planter som du ser på billedet herunder.

Vi har desværre ikke så mange billeder fra dette afsnit, men her er det færdige resultat! En plantevæg lavet af en gammel madras og roerasper.

En rigtig fin løsning til f.eks. Klatreplanter/klyngeplanter eller jordbær.

 

Susanne og Anton

Benjamin og Kristian

Sheila og Elly

Anders og Lasse

Cecilie og Daniel

Og vinderne af den lille kreative opgave i program 3 blev: Line og Dan!

Den store opgave – 12 timer – bundne materiale: Kabeltromle

Lav et møbel til haven hvor man kan sidde mindst 2 personer.

Anders og jeg er jo ret glade for den industrielle stil og en kabeltromle skræmmer os ikke rent udseendemæssigt. Dog fik vi en lidt kedelig lys og ikke så patineret én af slagsen – hvor vi havde drømt om at få en kabeltromle i en lidt mørkere farve. Men dét var der heldigvis råd for…. for vi ELSKER mørkt træ! (som i måske har set i programmet!)

Vi valgte at beholde meget at den oprigtige form på tromlen, da vi gerne ville lave en høj “kærligheds-Bænk” til haven. Det var måske ikke et helt rigtigt valg, da vi fik meget kritik for at den var for “tung” og alle de “døde” områder. Her må jeg nok lige forsvare vores idé med, at vi havde lavet plads til at man kunne plante blomster inde i rummene i bænken, så den kunne blive “opslugt” at skønne farver fra forskellige planter og blomster.

Her er lidt billeder fra den store opgave:

Det bundne materiale: KabeltrommelSusanne og Anton

Line og Dan

Benjamin og Kristian

Cecilie og Daniel

Og vinderne af den store opgave: Anders og Lasse!

Desværre måtte Sheila og Elly forlade os i program 3.

Vi ses i program 4, hvor Anders og jeg måske får en “lys” idé….. 😀

 

Du kan se de tre første programmer af “Mesterskaberne” her:

https://www.dr.dk/tv/se/mesterskaberne/mesterskaberne-2/mesterskaberne-3-8

Du kan også finde blogindlæg fra de andre afsnit her på bloggen, hvis du vil se nærmere på alle deltagernes kreationer.

https://salmonstreet.dk/2019/06/26/mesterskaberne-paa-dr1-program-1/

https://salmonstreet.dk/2019/07/03/mesterskaberne-paa-dr1-program-2/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan godt gå i sort tøj og have en farverig personlighed...