“MesterSkaberne” på DR1 – program 1 – Salmon Street
De mange beslutninger....

“MesterSkaberne” på DR1 – program 1

OBS: læs ikke dette indlæg hvis du ikke har set programmet og gerne vil undgå spoilers!

Så fik “MESTERSKABERNE” præmiere her til aften og endelig kunne vi få vist jer, hvad det var vi gik og hyggede os med i de kolde måneder i starten af året! Jeg så selv program 1 for første gang i morges på appen “DR TV” (vi har desværre ikke fået adgang til at se dem før andre) og er virkelig blevet glad for resultatet! Det er jo lidt et sats at deltage i et program i første sæson, da man ikke aner hvad man har sagt ja til – men det har virkelig været et fed oplevelse, og efter at have set kvaliteten af første program, og måden det bliver fremvist/klippet på, er jeg nu helt tryg og endnu mere glad for at vi sagde ja til at deltage! Jeg synes snildt programmet kan sammenlignes og måle sig med DR1’s succesprogram: Den store bagedyst.

Nå, men da dette indlæg er til jer der har set programmet og måske sidder med spørgsmål eller kommentarer, så må vi hellere springe direkte ud i det….

Den lille opgave : Lav et sengebord hvor bøger skal indgå som en del af konstruktionen.

Hmmm… ja, for at være ærlig så var vi noget rundt på gulvet, da vi fik den første opgave. Vi kunne ikke rigtig finde dét værktøj vi skulle bruge, og fordi det hele var lidt overvældende og vi pludselig stod dér midt i en tv-produktion, i et helt nyt og fremmed værksted og skulle igang med at konkurrere, så er det som om ens hjerne lige går i stå og nærmest er lidt i chok…. Hvad hulan skulle vi finde på… Vi var HELT blanke og tomme for idéer og det kom virkelig bag på os (vi har jo altid 1000 idéer!). Men vi blev hurtigt enige om bare at komme i gang, og så blev det lige de første indskydelser og idéer der satte gang i byggeriet. Og ja… her fik vi vidst ikke helt tænkt os om og brugt bøgerne som en del af konstruktionen… men mere som en lille “sidegevinst” – hvad hulan tænkte vi på?? Men vi kom da i mål med et lille hyggeligt sengebord i genbrugsmaterialer, som vi senere navngav: Bistaden (gæt selv hvorfor!). Vi blev inspireret af at bruge en gammel billedramme som “ramme” på møblet og så var det bare derudaf… 2,5 time går virkelig hurtigt!!! Men skulle vi have løst den opgave igen idag, havde vi helt sikkert grebet den noget anderledes an! Men pyt…

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Anders og jeg bedst kan lide de opgaver, hvor vi har tid til at være kreative og gå mere i dybden… og hvor vi ikke bare hurtigt skal finde på noget og trylle dem frem i løbet af nul komma fem! Så vi satser lidt mere på at klare den godt i de store opgaver! 😂

I skal forresten være meget velkomne med kommentarer/kritik osv. på alt hvad vi laver i programmerne – der er et kommentarfelt længere nede på siden.

Det bundne materiale i den lille opgave: bøger

Her ser I de andre deltageres kreationer på den lille opgave:

Her er vinderen af den lille opgave: Line og Dan

Susanne og Anton

Benjamin og Kristian

Cecilie og Daniel

Sofie og Niels

Sheila og Ellie

Anders og Lasse

Den store opgave : Byg en seng af gamle træmøbler 

Anders var – som I kunne se i programmet – ikke særlig begejstret for de træmøbler som vi fik tildelt i lodtrækningen, men det skulle jo vise sig at det slet ikke var så skidt som det så ud…

Egentlig ville vi gerne have haft et møbel med flere “krummelurer” og detaljer. Men vi fik hurtigt en idé om at lave et multifunktionelt ungdomsmøbel med skrivebord og opbevaring (Det ser man dog ikke så meget af I selve programmet) Vi udnyttede stort set ALT på skrivebordet og det lille bord, som vi skulle bygge af. Det var virkelig kun nogle få stumper der var tilbage, da vi var færdige – for denne gang skulle vi nok vise at vi havde forstået opgaven korrekt og udnytte byggematerialerne til fulde. På genbrugslageret fandt vi 2 gamle stiger og et par plader, og så var det ellers bare at komme i gang.

Det færdige resultat af vores opgave:

Og her er de andre deltageres flotte kreationer til den store opgave:

Sofie og Niels

Benjamin og Kristian

Lasse og Anders

Susanne og Anton

Cecilie og Daniel

Line og Dan

Elly og Sheila

Jeg var SÅÅ glad og lettet over at vi havde vundet første programs store opgave!! Vi var ret tilfredse over vores resultat og synes det er en god og sjov måde at udnytte et gammelt skrivebord på. Og præmien for at vinde program 1’s store opgave var jo simpelthen, at vi fik immunitet i program 2 og derfor ville gå “direkte” videre til program 3, uanset hvordan vi løste opgaverne i næste program! Fedt!!!!

Det vil måske vise sig, at vi var ret heldige med den gevinst…  Se mere i næste program af “MESTERSKABERNE” på næste onsdag kl. 20.00 på DR1

Her er link, så du kan streame programmerne, hvis du vil gense dem eller evt. ikke har tv:

https://www.dr.dk/tv/se/mesterskaberne/mesterskaberne-2/mesterskaberne-1-8?cid=ekstern_22ir5100&fbclid=IwAR0l1inFboxd4zhf9H2jCZCc9-N3g70Cof9RcxNf9YizV-1CIPvw4dtCtV8

Synes I at vi var de rigtige vindere af den store opgave? I må endelig gerne komme med alt hvad I skulle have på hjertet! Bare spørg løs! Jeg sidder klar ved tasterne…

Tak for at I læste med! Jeg laver et nyt indlæg for hvert program med billeder og info, så kom forbi bloggen igen på onsdag kl. 20.45 efter “Mesterskaberne” har været vist i TV.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De mange beslutninger....