Lækre farver og indretning på førstesalen – Salmon Street
Én af de der dage, hvor jeg bare har lyst til at skrige....

Lækre farver og indretning på førstesalen

Annonce for Beckers

Vi har brugt de sidste par uger på at komme lidt på plads på førstesalen, og fundet ud af hvad der skulle til, for at vi kunne bruge den del af huset som midlertidlig bolig imens vi renoverer resten af huset – på den bedst mulige måde. Planen har hele tiden været at vi skulle indrette førstesalen som en komplet lille newyorker-lejlighed, hvor vi kunne nyde at bo i ny-renoverede omgivelser og hvor der ikke er adgang for byggerod! Det her skal være vores fristed imens vi renoverer resten af huset, og det skal være indrettet så vi ikke føler, at vi har “travlt” med at få stueplan færdigt eller at vi står midt i en kæmpe renovering.

Nu hvor vi har fået møbleret lidt, så kan vi rigtig se hvor flotte farverne fra Beckers er til vores inventar og indretning! Jeg er vild med de lidt afdæmpede farver som giver masser af personlighed og hygge til vores stil. Vi har valgt at køre næsten alt træværk i hvidt, da det giver en flot kontrast til vægfarverne og “rammer” dem smukt ind, så de står ekstra skarpt.

Du kan også se disse 2 indlæg hvis du gerne vil se hvordan førstesalen så ud inden indretning og maling:

http://salmonstreet.dk/2019/05/14/snart-klar-til-maling/

http://salmonstreet.dk/2019/08/07/3-smukke-farver-til-foerstesalen/

I vores midlertidige soveværelse har vi brugt farven “Rooibois” fra Beckers. Det er en varm mellem-brun farve med støvede røde undertoner, og den er bare så fin i kontrast til murstenvægge, trægulve og vores forskalligsvæg. “Rooibois” er virkelig en smuk farve til et soveværelset, da den skaber ro og hygge, og så giver den en blød og lidt feminin effekt til rummet, uden at det bliver for tøset. Jeg mangler stadig at få en del indretning på plads i dette rum som fx. opbevaring til tøj, sengebord osv. men vi sover her nu, og det er skønt!

Alt træværk er også malet med Beckers – nemlig deres Lackmaling til træ. Vi har valgt glans 40 i halvmat – som er super slidstærk og modstandsdygtig overfor ridser, skræmmer mm. Vi har brugt farvekoden : S-0500-N

I det midlertidige køkken har vi malet med “Lama” fra Beckers. En rigtig fin korngul farve, der giver liv, lys og varme til rummet. Egentlig havde vi først tænkt at soveværelset skulle have været herinde, men da vi fik alle vores store møbler op på førstesalen, gav det mest mening at lave køkkenet herude. Og hvor er jeg glad for den beslutning. Rummet er så hyggeligt! Og jeg synes virkelig at “Lama” giver det helt rigtige farvespil til vores gamle vindue, de fritlagtbjælker og vores mørke reoler.

Vores store tv-stue med loft til kip og vores hems er malet i farven “Hampa” – en lys grå-brun nuance som virkelig er én af mine yndlings vægfarver pt. Farven er så fin da den både er lidt neutral, men samtidigt giver en masse dybde og ro til rummet. Og nu hvor vi jo er glade for mørke og tunge møbler, gør farven “Hampa” lige det sidste for at komplimentere og understrege vores stil.

Du kan læse alt om Beckers – Nordens mest Miljøvenlige maling lige her:

https://beckers.dk/

Når vi får det sidste inventar på plads, og får styr på opbevaringsløsningerne, så følger jeg fluks op med flere billeder af hvordan vi indretter os på førstesalen. Der er masser af detaljer i vente (og lang vej endnu hvis I spørger mig 😅)… Så håber snart at I kigger forbi igen! ❤

11 kommentarer

 • Winnie

  Bare super lækkert, og flot 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Shit hvor er det lækkert!!! Sådan helt ud-af-kroppen lækkert. Jeres vægge ser helt bløde ud?! Ved godt det er noget underligt noget at sige om glatte vægge, men de ser simpelthen så varme, bløde og lækre ud på den gode måde! Det ser helt vidunderligt ud. Kæmpe respekt for jeres hårde arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tusind tak Marianne!! OG jeg er helt enig med de bløde vægge!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Armen hvor fedt har man lige lov til at bo altså!!!👏🏻👏🏻👏🏻🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ej hvor du inspirerer mig 🤩 dejligt du er så modig med farver både på vægge og møbler. Vi har selv indrettet vores soveværelse med inspiration fra nogle af dine modige farvevalg. Tak for det!
  Bare af ren nysgerrighed. De rum du viser nu, hvad skal de ende med at være, når i er helt færdige? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Tine! tusind tak!! Når vi er helt færdige skal rummene jo muligvis have en anden funktion end de har nu, men det tager vi til den tid 🙂 Vi er blevet heltvildt glade for at sove på førstesalen – så det er svært at sige lige pt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MXeniaZ

  Hvor ser det bare godt ud👌🏼 Dejligt for jer at I efterhånden har en hel byggerodsfri etage i jeres fine hus😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hvor er det bare lækkert og gennemført!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én af de der dage, hvor jeg bare har lyst til at skrige....