3 smukke farver til førstesalen – Salmon Street
En ny fortælling

3 smukke farver til førstesalen

Annonce for BECKERS

I mandags kunne vi endelig pille vores arbejdsplatform ned og se loft til kip igen – efter ca. 10 måneder! og Wauw!! Endelig kunne man se hvad de mange måneders arbejde med opretning af spær, gips og maling har resulteret i! Og jeg er fuldstændig overvældet over hvordan der ser ud heroppe!

Her er lige et par billeder fra inden der blev malet på førstesalen!

Vi har fået sat filt op og fået malet i de skønneste farver fra Beckers Maling. Vi har valgt at male førstesalen i det jeg vil kalde lidt støvede og dæmpede toner, og det er helt bevidst.

På den måde er både plads til at lave en rolig indretning med tone i tone, men der er også plads til hvis man pludselig vil skeje ud med pangfarvet interiør, uden at det bliver for meget. Jeg synes at de neddæmpede farver heroppe giver plads til at lege med både møbler og farver, men de komplimenterer også træværket og vores rå murstensvægge, så de ikke bliver domineret af væg og loftfarverne.

Den store stue har fået farven: “Hampa 558” fra Beckers

– som er en varm grå/brun tone som giver ro og hygge til det store åbne rum. Men det er som sagt også en farve der tillader hvis man pludselig synes, at der skal et kontrastfydt modspil ind i indretningen med nogle skarpe farver. Vi er meget inspireret af det grafiske pt, og derfor vil det være sjovt at arbejde lidt i nogle kontrastfarver, selvom vi egentlig til at starte med troede vi ville køre meget tone i tone.


Den gyldne nuance vi har brugt i det lille værelse er farven: “Lama 598” fra Beckers.

Vi har valgt denne smukke lyse havregule farve til det lille værelse af flere årsager. Igen er det en smuk farve til træværk og mursten, men da der er højt til loftet og rummet skal være med til at lede lyset op til hemsen, igennem det vindue vi har sat ind, så synes vi det skulle være en farve som giver stemningen af “sollys på en smuk dag”. Det er en lys og venlig farve, som giver det lille hyggelige værelse liv og charme, igen uden at være for dominerende.

 
Og til sidst har vi brugt den rødbrunefarve: “Rooibois 658” fra Beckers.

Dette rum bliver vores kommende kontor, og her har vi valgt en lidt dybere rødbrun, for at give hygge og hulestemning. Vi mangler jo stadig at få vores “værkførervæg” op, da den først skal bygges når gulvet er lagt. Så hvis I synes det pt. ser lidt sjovt ud at væggen skiller i to farver, så er det netop fordi at vi skal bygge denne “glasvæg” af gamle døre og vinduer, der hvor i kan se at farverne skifter. Og den skal vi jo så også have fundet en farve til – samt til resten af træværket heroppe (inkl. trappe og gelænder). Og det bliver selvfølgelig også i træ-maling fra Beckers, da jeg er vild med kvaliteten af malingen, og jeg elsker at den er miljøvenlig!

Så er spørgsmålet bare om vi kunne finde på at male en farve der bliver smæk på eller om den bliver mere neddæmpet…. Det må I vente og se! Men her får I lige lidt af farven “Rooibois”:


Hvis du vil læse lidt mere om Beckers Miljøvenlige farver kan du gøre det her – det er Nordens mest miljøvenlige maling!:

https://beckers.dk/

Planen er at der bliver lagt gulv om små 2 uger! Juhuu! Og så skal de sidste bjælker have linolie, der skal laves fodpaneler, værkførervæg og nogle andre “små-ting” inden vi flytter vores hjem herop! Jeg har sagt det før, men siger det lige igen – VI GLÆDER OS!

Her får I lige lidt flere billeder af førstesalen og de smukke farver der er malet med fra Beckers! Jeg har sat lidt arbejdslamper op for at se hvordan farverne ændrer sig når der er andet end naturligt lys, og så sker der altså virkelig nogle spændende ting med vægge og lofter!

Du kan se flere billeder af førstesalen her, fra før den blev malet:

https://salmonstreet.dk/2019/05/14/snart-klar-til-maling/

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny fortælling