Snart klar til maling! – Salmon Street
Salgsopstilling

Snart klar til maling!

Annonce for BECKERS

Jeg beklager på forhånd, at der ikke kommer så mange nye blogindlæg her på SALMONSTREET pt. da kroppen stadig driller, så det er ikke det helt store overskud jeg har haft. Der en stadig lidt fremgang hver dag, men det går enormt langsomt! Og det føles lidt som om, at hver gang jeg har taget to skridt frem, så ryger jeg ét tilbage – og det skyldes nok er jeg er lidt utålmodig. Men jeg glæder mig enormt meget til, at jeg er tilbage til mit “normale” jeg og jeg rigtig kan give den én over nakken med skriverierne, og fortælle om alle vores planer og projekter. For der kommer masser! Og jeg glæder mig til at dele det med jer! Jeg er ved godt mod og født optimist, så alt skal nok gå! Og glæden over at der går fremad med renoveringen gør altså noget rigtig godt ved humøret 🙂

I skal ikke snydes for den nyeste status på førstesalen. Pt. er vi i fuld gang med at få spartlet og sat filt op, men det er en stor (kæmpe) opgave når der er loft til kip og fritlagte bjælker osv. Så det er ikke lige noget der bliver klaret på én dag…! Men hvor bliver det bare fint altså! Det ligner mindre og mindre en byggeplads og man får mere og mere en fornemmelse af at det nok skal blive nogle rigtig dejlige rum oppe på førstesalen!

Vi venter lige lidt endnu med at male, og det gør vi fordi Anders er ved at pille det gamle gulv op og fjerne ler-indskud, så vi kan få lagt gulvvarme og rettet gulvet op – og det støver!! Og det ville være drøn ærgerligt at male, og det hele så bliver støvet helt til, så derfor trækker vi den lige lidt.

Men hvor jeg glæder mig til at få malet heroppe! Jeg føler først at vores personlige præg på boligen kommer rigtigt frem, når væggene får farve. Og så begynder det at blive et rigtigt hjem for os! Og der sker helt sikkert også noget med min kreativitet mht. indretningen, når først jeg har nogle farver at arbejde med. Jeg synes at hvide vægge kan være flotte og stilrene, men farver giver bare et eller andet ekstra og jeg elsker den forvandling lidt maling kan give til et rum.

Vi vil gerne bruge miljøvenlig maling i hele vores hus, og derfor maler vi endnu engang med Beckers – som faktisk er Nordens mest miljøvenlige maling. Det er også Beckers vi har brugt på badeværelset og jeg synes simpelthen deres farver er så smukke, og så er de jo astma og allergivelige med svanemærket oven i hatten! Så vi fortsætter succesen. Det bliver virkelig spændende at se hvilken effekt det får, når der kommer farve på heroppe. Det er jo nogle lidt specielle og anderledes rum at vælge farver til, når der er så højt til loftet (ca. 5 meter), og ikke helt så nemt bare lige at male over igen – men jeg har en god mavefornemmelse, men er samtidigt lidt spændt på om det billede jeg har inde i hovedet bliver til virkelighed.

Jeg har aldrig været bange for at bruge masser af farver på væggene og gerne mørke, men det er nyt for mig at give sådanne en type rum her farver, da jeg aldrig har boet med skråvægge eller loft til kip før. I får selvfølgelig masser af billeder når vi kommer dertil!

Du kan læse meget mere om Beckers og deres fine miljøvenlige koncept her:

https://beckers.dk/

Her er lidt billeder fra førstesalen – ja, det ligner jo stadig lidt en slagmark, og nogle vil nok have svært ved at se, hvor langt vi egentlig er kommet. Men næste gang jeg ligger billeder op, skulle der gerne være kommet farve på væggene (jeg krydser fingre!) og være klar til at få nyt lagt gulv. Og så er planen at vi flytter herop! Jeg laver snart endnu et indlæg, hvor jeg viser hvordan vi tænker at vores midlertidige bolig bliver heroppe. Vi har planer om at indrette os, så vi nærmest har alt oppe på førstesalen. Det skal faktisk fungerer som en lille lejlighed, imens vi skal igang med at renovere stueplan. Så det betyder at vi skal have soveværelse, køkken, bad/toilet og stue heroppe (midlertidigt).

Grunden til at der er pillet mursten ud i væggen er fordi der skal hænge et tv her. Og for at undgå ledninger mm. Så har vi valgt at gøre det på denne måde. Det er en lidt besværlig måde, men resultatet skulle jo gerne blive drøn fint.
Hvis I vil se billeder af hvordan førstesalen så ud da vi overtog, er der et par links her:

https://salmonstreet.dk/2018/08/12/de-sidste-to-rum-paa-foerstesalen/

https://salmonstreet.dk/2018/08/07/stue-paa-foerstesalen/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salgsopstilling