18 SKØNNE PLAKATFUND

Den lille blå stue

Vi er kommet til den lille blå stue! Da vi skulle renovere vores hjem, skulle vi tage nogle beslutninger om hvilke kvadratmeter der skulle bruges til hvad. For at bruge pladsen optimalt, valgte vi at lave en lille stue, så køkken-alrum kunne få mest mulig plads. Jeg elsker vores lille stue, men jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke glæder mig til en større stue (hvor man kan rykke rundt i ny og næ, for det er der simpelthen ikke plads til i stuen på Laksegade) Men den fungerer rigtig fint som tv-stue! og der kan sagtens sove en gæst på sofaen…

Vi har valgt en dyb mørkeblå farve på væggene og endevæggen har fået med KABE i farven “Deep Blue” (https://www.kabecopenhagen.dk/) Loftet er malet sort, for at give en fornemmelse af hule, og det giver også en mere industriel følelse med de fritlagte rør og med vores specialbyggede lampestang i metal.

Sofaen er en modul-sofa som er bygget og sammensat, så den lige præcis passede ind i det lille og aflange rum – så det er umuligt at stille den på andre måder. Men heldigvis fungerer den også perfekt hvor den står nu. Sofaen er fra https://www.bolia.com/ og hedder “Angle”.

Radiatoren er bestilt hjem fra England – en dyr sag, men den er simpelthen så fin. Vi valgte at sætte den på modsatte side af vinduerne, for at give plads til en sofa, og så er den bare så dekorativ og fin!

Tæppe, hylder og barvogn mm. er alle loppefund. Glaslamperne er hjemmelavet og sammensat af gamle lamper.

Spørg endelig hvis du skulle have spørgsmål til specifikke ting – det er lidt svært at gå i detaljer med det hele, når jeg laver opslagene på denne måde. (Jeg lover at ved næste renovering går jeg mere i detaljer under hele forløbet på ALT!)

Her kommer billederne:

 

 

2 kommentarer

 • Fie

  Hvor er dine sofapuder fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   De er købt lidt forskellige steder – Der er både fra HogM, Magasin og Bahne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 SKØNNE PLAKATFUND