Renoveringsprocessen af den lille blå stue – Salmon Street
Min nye gamle stol...

Renoveringsprocessen af den lille blå stue

Da vi overtog lejligheden på Laksegade, var vores nuværende stue egentlig bare et gennemgangsrum uden funktion. Vi syntes at det var mange kvadratmeter der gik til spilde i en lille lejlighed, så vi ville prøve at udnytte pladsen lidt bedre. Derfor blokerede vi den nuværende døråbning, og lavede en ny åbning direkte fra gangen til køkkenet. På den måde kunne vi bedre indrette det lille rum som en hyggelig stue.

I den gamle døråbning satte vi et gammelt vindue ind for at få lidt naturligt lys ud til gangen (og så ser det også bare drøn hyggeligt ud!)

I loftet var der et bræddeloft som dækkede for rør og faldstamme fra overboen. Vi tog bræddeloftet ned og det gav noget mere luft og loftshøjde, så vi besluttede at vi ikke ville opsætte et nyt gipsloft, da vi hellere ville beholde loftshøjden og have rør osv. synlige – for at give et industrielt look. Loftet blev malet sort for at give den rigtige stemning.

Væggene er blevet malet dyb blå og endevæggen fik Kabe (læs evt. mere i indlægget https://salmonstreet.dk/2018/06/26/den-lille-blaa-stue/ , hvor der er billeder af den færdige stue)

Her kommer lidt renoveringsbilleder – det første er fra salgsopstillingen.


2 kommentarer

 • Hold nu op hvor er det blevet lækkert det rum 🙂 Det har i sku gjort godt, jeg er helt vild med det! Virkelig dejlig inspiration, tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Sophie 😀 Dejligt at vi kan inspirere dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye gamle stol...