Et lille tapetprojekt. – Salmon Street
Hyggelig hems til overnattende gæster (og til os selv!)

Et lille tapetprojekt.

Det er godt nok mange år siden at jeg sidst har arbejdet med tapet, hvilket egentlig er drøn ærgerligt, for jeg er jo tosset med spændende overflader og de mange muligheder tapet giver! Så nu måtte jeg igang igen! Og nu er jeg nok slet ikke til at stoppe!…. For hvad var der egentlig at være bange for? Det gik jo faktisk meget godt! Så jeg tror godt at I kan forvente flere kommende tape-projekter fra min side i fremtiden! Så håber jeg bare at Anders er med på idéen også! 😅

Jeg synes at hjørnet i soveværelset skulle have et lille pift, og jeg har længe gået og sværmet over et smukt tapet jeg forelskede mig i hos ELLOS for længe siden, men jeg har bare ikke rigtig vidst hvor jeg skulle sætte det op henne. Men så fik jeg én ide om at det godt kunne være på den lille væg i soveværelset, og så ville jeg lade striberne gå modsat af skråvæggen, så det visuelt giver et løft til væggen. Jeg bestilte tapetet – uden at spørge Anders – men han synes heldigvis at idéen var god! Pyha! Så igang med mig!

Tapetet her er købt og betalt af egen lomme (ja, det skal man jo nævne i disse tider! 😅) men I får lige et link på det her, hvis der er andre der vil igang derhjemme (det kommer også i andre farve-kombinationer) :

https://www.ellos.dk/wallpaper-by-ellos/tapet-betty/1544027-02

Jeg startede lige med at tjekke om én rulle var nok ved at måle bredde og højde – der ryger altid nogle ekstra cm. Når man bruger mønstret tapet – da det skal passe sammen i striberne som dette tilfælde. Lige mht. Dette mønster er dog ikke så slemt mht. Overskuddet – så én rulle var nok til projektet.

Man kan også købe klister og tapet-kit på Ellos, igen får I lige et link (Hele projektet inkl. Tilbehør kostede mig ca. 600 kr):

Vævklæber :

https://www.ellos.dk/ellos-home/vaevklaeber-vaevlim-til-non-woven-tapeter/1027079-01

Tapetsæt:

https://www.ellos.dk/ellos-home/tapetsaet/1027064-01

Det var ikke det nemmeste hjørne at tapetserer, men det gik faktisk overraskende nemt – til trods for at striberne jo også skulle passe! Jeg valgte at rulle klister direkte på væggen istedet for på tapetet, og det viste sig at være ret smart, når nu der ikke var så meget plads at arbejde på.

Jeg forsøgte at klippe tapetet så godt til som muligt til at starte med, så jeg ikke skulle bakse rundt med for meget inde i hjørnet – og det kan anbefales! Og så bliver det skåret til til sidst.

Og her er resultatet! Jeg skal lige have de sidste detaljer på plads og hængt lidt fint på væggen mm. Men synes virkelig at det giver en god effekt.

Og så kom vores nye sengebord jo også på plads! Så flot altså! Og det skal lige siges at dette bord er skabt til os med mange boligmagasiner – for der er præcis lavet plads til en ordentlig stak under bordet! Genialt!

Bordet kan blandt andet købes her:

Ferm Living Place Sidebord i farven Kashmir:

https://designfund.dk/products/ferm-living-place-sidebord-kashmir

8 kommentarer

 • Lotte

  Ej hvor er det bare blevet godt. Jeg skal helt sikkert igang med tapet når jeg skal renovere mit nye hus. Tak for inspiration 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   velbekommen!!! Det gør nemlig bare en kæmpe forskel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare blevet så flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tusind tak! Jeg synes også en lille smule tapet har gjort en rigtig fin forskel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Øj, hvor er det fint. Det er så hyggeligt at følge med og meget spændende også nu hvor I er nået til indretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Så fint 👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig hems til overnattende gæster (og til os selv!)