Hyggelig hems til overnattende gæster (og til os selv!) – Salmon Street
“Det er sgu ikke godt nok!”....

Hyggelig hems til overnattende gæster (og til os selv!)

Annonce for Sinnerup Vanløse/Kronen Vanløse

Jeg har altid drømt om at have en hems – jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid syntes at det var SÅÅ hyggeligt, når jeg har været i en bolig med en hems. Er der nogle derude der måske har det lidt på samme måde, eller er det bare mig? 😀 Så I kan nok forstå, at da det var mulig at lave en hems i vores gamle præstebolig, så måtte vi (jeg) slå til – heldigvis var Anders lige så vild med idéen som jeg var.

Vi ville gerne lave en hyggelig gæstehems til når vi har overnattende gæster – og en hems, vi selv kan bruge, hvor vi kan trække os tilbage og læse en bog eller slappe af, når der engang imellem er behov for dét i vores travle og renoverings fyldte hverdag.

I samarbejde med Sinnerup i Kronen i Vanløse, har vi hapset lidt lækre ting med hjem, så vi kunne indrette en hyggelig hems. Vi har lavet samarbejde med Sinnerup før i forbindelse med vores badeværelse på førstesalen, og synes de har et skønt udvalg af interiør og boligindretning der passer godt hjem til os. I kan evt. se blogindlægget her:

https://salmonstreet.dk/2019/03/01/prikken-over-iet-i-badevaerelset/

Det vi var på jagt efter til hemsen i Sinnerup var blandt andet:

  • Lækkert sengetøj
  • Hyggelige pyntepuder (Jeg har en svaghed for puder – og Sinnerup har virkelig et kæmpe udvalg!)
  • Et tæppe som kunne bruges til sengetæppe
  • En lille hyggelig læselampe
  • Et væghængt møbel/natbord til opbevaring
  • Og nogle hyggelige nips-ting for at gøre indretningen personlig!

Da hemsen jo ikke er kæmpe stor, var det vigtigt for os at finde nogle enkle fine ting, så det ikke virker for rodet deroppe. Det er begrænsningens kunst at indrette en hems!

Og vi kom hjem med nogle rigtig gode ting fra Sinnerup der opfyldte vores ønsker!

I kan selv besøge Sinnerups hjemmeside her (PS. der er mange fine ting man kan ønske sig, hvis du er løbet tør for gaveønsker – og der er ofte nogle rigtig fine tilbud at finde oveni hatten!):

https://www.sinnerup.dk/

Her får I lidt billeder af det færdige resultat på hemsen. Det er jo ikke det nemmeste rum at tage billeder af, men jeg håber at I får en fornemmelse af indretningen :

Vi har valgt en lille væghængt opbevaringshylde fra SHAPE IT fordi vi synes den var fin, enkel og praktisk – og rigtig god til at stille en lille lampe på. Her kan man også opbevare lidt bøger osv. og stille lidt hyggeting – hylden kan forresten også købes i hvid og rosa.

 

Den væghængte opbevaringshylde er som sagt fra en serie der hedder SHAPE IT og de har et rigtig bredt udvalg af andre spændende løsninger, som du kan se i linket her:

https://www.sinnerup.dk/msearch?q=Shape%20it

Sinnerup har et lækkert (og stort!) udvalg af puder og plaider, og jeg er sikker på at der er noget for enhver smag. Du kan se meget mere til dem her:

https://www.sinnerup.dk/puder.aspx

Vi tog også en puf med hjem, som er super praktisk i dette tilfælde hvor man ikke kan have så mange møbler, da pladsen jo er begrænset. Så kan den nemlig bruges til både computerbord, sengebord og siddeplads.

Du kan se Sinnerups udvalg af puffer her:

https://www.sinnerup.dk/msearch?q=Puf

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Det er sgu ikke godt nok!”....