Vores “nye” sofa – Salmon Street
"Ny" gammel dør er fundet!

Vores “nye” sofa

Jeg fik vidst aldrig rigtig præsenteret jer for vores valg af sofa…

Da vi jo havde en lidt lille stue på Laksegade, var det en stor prioritet at gøre plads til en større stue i vores nye hjem. Vi drømte om en sofa med plads til mange gæster! Og det er der heldigvis plads til her i villaen i Valby. Vi laver en stor lounge stue på første-salen, så vi kan sidde deroppe og nyde de fritlagte bjælker og lofthøjden (Og så krydser jeg fingre for, at vi kan koble en lille brændeovn mere på skorstenen, da dét vil lige være prikken over i’et!)

Vi faldt for en stor gammel modulsofa på LAURITZ.COM fra “De Sede”. Sofaen består af 7 moduler, som gør det muligt at lave sofaen om, som man nu syntes. Det mørkebrune læder med let patinering synes vi begge var drøn flot og tidsløst, og farven vil passe så fint til de farver/materialer vi tænker, at vi vil bruge i vores hjem. Sofaen er ca. 40 år gammel, hvilket man virkelig ikke kan se på den!

Inden vi bød på den, tog vi en tur til Kolding, for at prøve at sidde i den og se den live. Og den levede heldigvis op til forventningerne! Den har lidt “herreværelse”-stil – hvilket vi rigtig godt kan lide! Og jeg synes godt den kan tåle endnu mere slidtage, for at få et endnu mere råt look! (Jeg har et eller andet med gammelt patineret læder! Jeg synes det er såå lækkert at bruge i indretningen! Det giver bare en lækker stemning) Og tanken om at købe brugt, kan jeg også godt lide. Det giver følelsen af at man har noget mere unikt.

Sofaen skal naturligvis lige ind i sit rette element og med de rigtige omgivelser og interiør/nips til, før den scorer point hos alle! Men det skal der naturligvis nok komme billeder af, når vi engang kommer så langt!

Her er lidt billeder fra Lauritz!
3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Ny" gammel dør er fundet!