Så langt – så godt… – Salmon Street
At forstå hvem jeg er...

Så langt – så godt…

Jeg har samlet lidt flere billeder af vores renoveringsforløb i dette indlæg. Det er jo fantastisk så mange der følger med i vores process med vores gamle villa. Så her er lidt ekstra til dem der vil have det hele med!

Indtil videre er vi godt tilfredse med forløbet. Dog blev Anders lidt lang i ansigtet, da vi efter at have fjernet alt rockwool på loftet, kunne se at der var bræddeloft over det hele. Og når der er bræddeloft over det hele, så er der også chance for at der var ler-indskud imellem  etageadskillelserne. Og jep – der var bonus!

Og sidder der nogen der ikke ved hvad ler-indskud er så kommer der lige lidt hjælp her:

 • Loftet kan være udført som et bjælkelag, typisk i træ, med et trægulv på oversiden og et pudset (hvidt) loft ned mod undersiden. Denne type findes ofte i ældre huse. Inde i konstruktionen imellem loft og gulv, kan der være et indskud af brædder, hvor der ligger ler på. Ler-indskuddet har fungeret som brand og lydisolation. 

Og det er altså lidt mere bøvlet at fjerne, end hvis det bare havde været bræddeloft! Men med lidt fælles hjælp og rigtig meget af Anders arbejdsomhed, så er det største af værelserne nu skrællet godt ned, og vi kan nu rykke videre til de to andre værelser og gang-arealet.

Jeg tror, at vi kan lade det gamle toilet og badeværelse være gammelt toilet og badeværelse imens vi renoverer resten af første-salen, da de to rum er placeret i en gammel kvist som vi ikke helt ved om vi skal udskifte endnu. Så jeg overvejer lidt at give bad/toilet situationen en “mini makeover” så det er knap så…. træt at se på…. 😀 Det vil nemlig give mest mening at vi får lavet alle vores badeværelser og toiletter på én gang, da de blandt andet skal køre på samme faldstamme mm.

Her er lidt flere billeder af vores loft og nedrivningen:

(ps. vi fandt for resten en gammel lysekrone oppe på loftet, men den er desværre gået ret meget i stykker, så tror ikke den kan reddes)

 

 

3 kommentarer

 • Lars Røgilds

  Super inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rasmussen

  Hvor er det spændende at følge jer 😊 Ret flot lysekrone I har fundet, det er da ærgerligt, hvis ikke den kan komme op at hænge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At forstå hvem jeg er...