Et bord med wauw-funktion! – Salmon Street
Rottereder og hul i gulvet!

Et bord med wauw-funktion!

Annonce for Skovby Møbelfabrik

For et par uger siden skrev jeg, at jeg ønskede mig et nyt spisebord til vores køkken. Jeg synes ikke rigtig at vores gamle genbrugsfund passede til vores stil mere, så det var på tide at det kom ud og pyntede i et nyt hjem, så et nyt bord kunne flytte ind. Jeg blev efterfølgende kontaktet af Skovby møbelfabrik, som opfordrede mig til at kigge lidt nærmere på deres designs af spiseborde, og YES! Der var dælme bonus! Jeg skal være ærlig og sige at jeg kendte ikke Skovby før de kontaktede mig, og det gjorde det egentlig bare endnu mere spændende, da jeg elsker at opdage “nye” Brands – især danske!

I disse tider er det ret vigtigt, at man sætter sig lidt ind i hvem det er man laver samarbejder med, og derfor gik jeg straks ind på Skovbys hjemmeside for at læse nærmere om firmaet. Én ting er at de laver smukke møbler, som passer til vores stil – men jeg vil egentlig gerne kende deres værdier mm. så jeg ved hvad det er for et produkt jeg skal reklamere for, for at kunne stå 100% inde for mine anbefalinger, og her blev jeg virkelig positivt overrasket…!

Skovby møbler er skabt af råvarer fra naturmaterialer, udvalgt med omtanke og respekt for natur, miljø og mennesker, og mange af deres råvarer er fra nær-området – alt der kan fås lokalt anskaffes og anvendes lokalt.

Træ er én af de mest bæredygtige, vedvarende ressourcer der findes og det bæredygtige skovbrug i Europa og Nordamerika er voksende. Disse skovbrug planter den samme mængde træ som de høster, hvilket skaber og bevarer diversitet i naturen.  Alle spåner og trærester genanvendes til opvarmning af fabrikken og bidrager til et positivt CO2-regnskab og udgør en værdifuld ressource i målet om CO2-neutral produktion.

Skovby designer, konstruerer og producerer møbler inden for de samme fysiske rammer. Herved opnår de en sammenhængskraft, der bidrager til en bæredygtig forretningsmodel. Det er godt for både forretning, for mennesker og miljø.

Her er lidt mere info omkring Skovby Møbelfabrik:

“ET DANSK FAMILIEFORETAGENDE SIDEN 1933

Skovby Møbelfabrik blev grundlagt i 1933 af møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Han skabte med vision, knofedt og faglig stolthed et fundament for bæredygtigt, funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd.

Snedkeriets tidlige specialopgaver udviklede sig hurtigt til komplette spisestuer, og i løbet af knap 20 år blev Skovby møbler produceret i serier. Udviklingen førte hurtigt til opbygning af et internationalt forhandlernetværk. En sund organisk vækst med fortsat fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og en forretningsmodel, der tager hånd om og forpligter sig i forhold til medarbejdere og miljø.

EN FÆLLES PASSION

Livsnerven i Skovby, og en passion fælles for de tre snedker-generationer, er funktion. Møbelvirksomheden er i dag verdenskendt for en særlig evne til at kombinere design og funktionalitet. Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion. Preben og Jørgen Rasmussen leder i dag en international og højteknologisk virksomhed med et positivt miljøaftryk.

Skovby Møbelfabrik er også i fremtiden et danskejet familieforetagende, baseret på dansk design og kompromisløst håndværk.”

Du kan læse mere om Skovby her og se deres udvalg af fine møbler i dansk design:

https://www.skovby.dk/

Skovby Møbelfabrik laver både spiseborde, sofaborde, stole, tv-borde, skænke og meget mere. Men i første omgang var det jo et nyt spisebord jeg ønskede mig.

Her er et link til udvalg af de mange flotte spiseborde fra Skovby:

https://www.skovby.dk/da-dk/produkter/borde

Skovby møbelfabrik har et drøn smart bord der hedder #33 og det har et smukt, klassisk samt moderne udtryk som jeg var på udkig efter, samtidigt med at funktionen er i top! En af de smarte funktioner bordet har, er at det har indbyggede tillægs-plader. Og det gør at bordet rummer 6 – 9 personer. Dvs. Slut med at have tillægs-plader som bare står og flyder eller som bliver sat et sted, hvor de er besværlige at komme til – den tanke elsker jeg! Pladerne er nemlig integreret i selve “søjlen” som bordet står på, og når man drejer på bordet, udvider det sig og så kan man nemt poppe de ekstra plader op og få ekstra pladser omkring bordet. Det er altså smart!
Og så er jeg vild med at det kan laves i mange forskellige farvekombinationer med forskelligt træ og bordpladefarver, så man på den måde selv er med til at designe det udtryk der passer til ens hjem!

 

 

Link til bordet #33 finder du her, hvor du også finder en film af den smarte tillægsplade funktion:

https://www.skovby.dk/da-dk/produkter/borde/skovby-33

Ingen Bordben – Flere Stole!

Et godt tip til hvis du også godt kunne tænkte dig et rundt bord som spisebord, så er det altså drøn smart at vælge en model som #33 , da bordet ikke har bordben, men står på en “søjle” i midten og derfor er det nemmere at få plads til flere stole omkring bordet! Og nu er vores midlertige køkken jo ikke så stort, men alligevel er der god plads omkring bordet! Og hvis vi får gæster kan vi bare trække det lidt længere ud fra væggen og bruge tillægsplade-funktionen og så er der hurtigt plads til flere!

 

Vi har valgt bordet i lakeret valnød med top i sort nanolaminat, da vi synes det passede flot til vores spisestole. Og her ser I lidt billeder af hvor bordet er flyttet op på førstesalen i vores midlertidige køkken.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rottereder og hul i gulvet!