Nyt hus – Ny stil! – Salmon Street
Renoveringsprocessen af soveværelset i billeder

Nyt hus – Ny stil!

Imens vi går og venter på at det hele falder på plads med huset  (Vi mangler stadig lige et par småting før det hele er 100% sikkert! – men vi burde være på 99…) så går jeg og drømmer lidt om vores kommende projekt. Stilen i vores solgte lejlighed er en blanding af herskabelig, genbrug og med et lille pift af “mormor”. Og jeg elsker virkelig den stil – MEN! Vores nye projekt skal kunne noget nyt! Vi elsker at udfordre os selv, og vi vil gerne vise at vi har endnu mere at byde på inden for boligrenovering og boligstyling, end hvad vi hidtil har vist. Man skal naturligvis stadig kunne mærke os og vores stil i det kommende projekt. Det er rigtig vigtigt for mig at indrette personligt og ikke bare hoppe med på “moden” – men det kommende projekt skal have et nyt tvist – et par nye briller om man vil.

Jeg drømmer om at indrette stilen så den er endnu mørkere, mere rå og mere industriel. Jeg har altid drømt om en rigtig “newyorker loft apartment” eller at lave et gammelt værksted om til en bolig, så jeg håber at jeg kan overbevise Anders om at vi skal skeje lidt ud – på den rå og mørke front. Det kunne være drøn sjovt at lave en klassisk gammel murermestervilla om til noget helt andet end man regner med. Men jeg kan nok ikke slippe det herskabelige helt – så måske en god blanding?

Vi må se hvad vi finder på, og I kan være helt sikre på at I kommer til at være med på hele rejsen her på www.salmonstreet.dk.

Den skønne vase og bonbonniere er fra https://www.lyngbyporcelaen.dk/ – lignende kan købes på https://www.scandinaviandesigncenter.dk/boligindretning/vaser-og-krukker/lyngby-vase-glas-klar/?variantId=28518-05

Her er lidt billeder fra dagens buket.

2 kommentarer

 • Kristina Svane

  Hvor lyder det bare spændende! Elsker jeres stil men kan sagtens forså du gerne vil prøve at gå i lidt en ny retning. Det er lige det der med at få han-kønnet med. Tro mig, min klappede ikk i hænderne første gang jeg sagde “gammel ladeport og gulv der ligner noget fra et gammelt værksted”😜 Meeeen fik jo min vilje👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   HAHAHA! Det kunne jeg nemt forestille mig! Anders virker ikke helt afvisende – men jeg fodrer ham også kun med små bidder ad gangen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renoveringsprocessen af soveværelset i billeder