Mini makeover af badeværelset – Salmon Street
Grafiske sofaborde

Mini makeover af badeværelset

Jeg har lavet en lille mini mini makeover at vores badeværelse på førstesalen – bare et lille bitte hyggeprojekt på en times tid, så vi kunne smide det gamle badeværelses inventar ud, da det ikke var så kønt længere.

Vi bruger jo stadig badeværelset, og det er uvist hvor længe det skal bruges endnu, så det må gerne være et sted, hvor der ikke er alt for slemt at opholde sig.

Og når jeg kalder det en mini mini makeover er det fordi vi KUN har skiftet et spejl og sat en lille produkthylde op, og så har jeg givet fugerne lidt mørkere farve, da de var ret nussede. 

Jeg har brugt en POSCA tus til fugerne (tus med maling) og så har jeg efterfølgende vasket fugerne med en svamp, så malingen kom godt ind i fugen. Og så tørrer du bare fliserne af med en fugtigt klud til sidst for at fjerne overskydende farve. Man kan for resten få tusserne i stort set alle farver….

Spejlet er købt i JYSK for 199,- https://jysk.dk/indretning/spejle/spejl-obstrup-40×55-sort

Den sorte produkthylde havde jeg på lager, da jeg sælger dem i min forretning og den koster 895,- (Skriv til mig på instagram for bestilling)

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg glæder mig til et helt nyt badeværelse, men nu kommer dette da til at gå an det næste stykke tid!

Badeværelset før:


Badeværelse efter:4 kommentarer

 • Sara

  Hvor er det blevet flot! Har du en ide om, om det fungerer i bruseområdet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Så skal man nok give det noget forsegler af en slags, så burde det nok godt kunne fungere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hold kæft, hvor er det smart med den fuge-tusch-dims! Har det værste københavnerlokum med dertilhørende skrækkelige fuger, så det er virkelig et godt tip 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er bare en tusch med maling i 🙂 Som jeg tænkte burde fungere nogenlunde til mit projekt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grafiske sofaborde