Indretningen af badeværelset på førstesalen. – Salmon Street
Tekniknørd og smart-home!

Indretningen af badeværelset på førstesalen.

Vi har valgt at bruge Duravit både i sanitet og badeværelsesmøbler. Jeg var meget overrasket over hvor mange produkter de egentlig har og de mange forskellige designs og muligheder de tilbyder, og så har jeg et indtryk af at det er virkelig god kvalitet! Og da det jo er en investering, der helst skal holde i mange mange år, så er det ikke et sted man ønsker at gå på kompromis. Vi tog en tur i Shapehouse for at få inspiration, og det kan jeg godt anbefale, da de har et virkeligt lækkert showroom : https://shapehouse.dk/

Mit ønske var at finde vaskemøbler, som ikke var “typiske” badeværelsesmøbler – og det synes jeg at Duravit havde nogle rigtig flotte bud på. Jeg vil gerne skabe en stemning på badeværelset, så man føler at det er meget mere end “blot” et badeværelse. Det skal være gennemført på samme måde som alle andre rum i vores bolig, og så skal det være langt fra klassisk. Det er nok forkert at kalde det for en ekstra stue, men det må gerne virke så indbydende, at det ikke nødvendigvis behøver at være et rum man hurtigt skal ind og ud af – giver det mening? 😀

Vaskemøblet på førstesalen skulle være enkelt, lidt råt og gerne så man kan se det flotte bindingsværk og murstensvæg bagved, og derfor har vi valgt en sort metalkonsol med hvid vask der hedder Durasquare. Og så kommer der et matsort armatur på fra Cassøe og en sort design vandlås også fra Cassøe. Udtrykket på møblet er meget “let” da der ikke er et skab under, og derfor vil man kunne se de fine detaljer på muren bagved lidt bedre!

Der er link til de ting vi har valgt ved alle billederne :

https://www.duravit.dk/produkter/alle_serier/durasquare.dk-da.html?product=5292054

http://www.cassoe.dk/produkter/armatur/bad

http://www.cassoe.dk/produkter/vask/vandlaase–ophaeng-og-bundventiler

 

Vi har også valgt at vores brusearmatur skal være fra Cassøe, da den sorte matte serie bare er super flot og til en rigtig god pris i forhold til andre serier i mat sort design!

http://www.cassoe.dk/produkter/brus/komplette-brusesaet

Her er lidt billeder af hvordan badeværelset ser ud pt – Vi er snart klar til at få støbt gulv! juhuuu! Og jeg har fået go til at få leveret vores fliser!

Vi har valgt et helt simpelt spejl med lys bagved (også fra Duravit) da det vil give et flot effekt med lyset på de rå musten. Murstene på billedet ovenover bliver i samme farve både oppe og nede, når først de øverste bliver syret af og jeg får tonet dem i den rigtige mørke farve (jeg er pt. ved at teste forskellige teknikker, og vender naturligvis tilbage, når jeg har fundet en god løsning!). Det spejl vi har valgt er med sensor, baggrundslys og anti-dug effekt.

https://www.duravit.dk/produkter/alle_serier/lys_og_spejle.dk-da.html?product=5270452

Til sidst – men ikke mindst –  så har vi valgt at gå med et lidt anderledes toilet – nemlig et sort firkantet og væghængt toilet også fra Duravit. Jeg tror det kommer til at stå flot med de rå mursten og den brogede sildebensparket i marmor, og vi kan jo godt lide at tage nogle chancer mht. vores valg. Det bliver i hvert fald spændende at se når det hele bliver ført sammen, om det så er ligeså flot i virkeligheden som man havde forestillet sig. Jeg har et billede af det færdige resultat inde i hovedet, og jeg håber virkelig det lever op til det! Et nyt badeværelse er en dyr omgang, så det er vigtigt at man får taget de rigtige valg.

https://www.duravit.dk/produkter/alle_serier/vero.dk-da.html?product=94185

Og igen her er de fliser vi har valgt, som får en mørkere fuge end på billederne. De ser meget grå ud på dette billede, men de har en varm undertone, som desværre ikke kan ses her.

https://stenogflise.dk/collections/marmorfliser/products/novo-sildeben-6-x-40-cm

Og det er stadig ca. denne plantegning vi kører efter, og som I måske kan se, så mangler vi stadig at finde en fin brusedørs-løsning. Men vi vil umiddelbart vente med at lave den, til resten af badeværelset står færdigt.

Dette er vores mood-board vi kører efter, jeg vil dog gerne prøve at gøre stemningen lidt mørkere! :-)’

Hertil kunne vi for eksempel tilføje nogle hør håndklæder, der ville bidrage positivt til vores stil.

Jeg vender snart tilbage med alt info om det 2 plans-badeværelse vi skal lave i stueplan + kælder. Der er lige en del der skal være styr på inden jeg kan lave indlægget færdigt! Vi ses!

4 kommentarer

 • Michelle

  Hej! Jeg er helt vild med baderumsmøblet. Jeg kan ikke finde prisen på den side du vedhæfter? Så kan du oplyse prisen? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Michelle! Vi købte ind til næsten 3 badeværelser på én gang, så vi fik lidt rabat når vi købte “stort” ind. Men jeg er ret sikker på at møblet koster under 10.000 kr. Prøv evt. at forhøre dig hvor de forhandler duravit – vi har købt direkte fra leverandøren hvilket også gør det lidt kringlet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hvad med opbevaring? Skal I slette ikke bruge det på jeres badeværelse? Jeg er vild med jeres stil og at I virkelig tør at tage nogen vild valg, så fedt og meget i inspirerende at følge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Ane! Der er et helt indlæg mht. Hvordan vi klarer opbevaringen på førstesalens badeværelse 😊👍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tekniknørd og smart-home!