Køkkenet på Laksegade – Salmon Street
Nyt hus - Ny stil!

Køkkenet på Laksegade

Under hele renoveringsprocessen har vi heldigvis været rørende enige om hvad vi godt kunne tænke os. Køkkenet skulle være med fyldningslåger, vitrineskabe og en anden farve end klassisk hvid. Efter nogle besøg hos diverse køkkenudbydere, fandt vi det helt rigtige køkken i HTH. Modellen hedder : Scandinavian Classic og vi har valgt farven mørk ler – se mere til køkkendesignet her: https://www.hth.dk/koekken/koekkendesign-koekkenmoebler/scandinavian-classic/

Farven står rigtig flot sammen med vores mørke sildebensparket og er en fin kontrast til vores greb, vask og armatur i messing. Bordpladen har vi valgt i Dekton, fordi det er et super stærkt og varmeresistent materiale, og så passer det smukt sammen med køkkenfronterne med sine marmorerede grå striber.

Vores messingarmatur er fra Quooker, der udover det almindelige kolde/varme vand også kan levere kogende vand. Vi har været rigtig glade for armaturet og skal bestemt have en Quooker igen i vores kommende køkken. Den har 100% erstattet vores meget u-dekorative elkedel. Se evt. mere her: https://www.quooker.dk/dk/produkter/fusion-square/ . Messingvasken er fra ALVEUS (Købt igennem HTH)

De fine mosaikker bag vasken er fra http://www.mosaikhjornet.dk/ og hedder “Jardin”. Vi valgte mosaikkerne da farverne matcher vores musselmalede stel fra Royal Copenhagen. PS. Det er pt. på kampagne her: https://www.scandinaviandesigncenter.dk/varemarker/royal-copenhagen/

I køkkenøen har vi fået installeret et fint lille vinkøleskab – vores er fra Elgiganten, men du kan finde et lignende hos https://www.wineandbarrels.com som har et rigtig fint udvalg af vinkøleskabe i alle størrelser og til alle behov.

Én af de bedste features ved vores køkken, er helt sikkert vores viktualierum. Og især den gamle skibsdør gør lidt ondt at efterlade, når vi flytter fra Laksegade om lidt over en måned. Den er fundet på GENBYG, men har tidligere være en del af inventaret på Dronning Ingrids skib, som i dag er lavet om til hospitalsskib.

Spisebord, tallerkenrække og en del af vores køkkenting er fundet på DBA.

Anders har lavet lysninger, radiatorskjulere og høje paneler i køkkenet. Vægfarven er fra Flügger og hedder “Juliane Marie”.

Skriv endelig en kommentar hvis der er noget du ønsker svar på – Her kommer billederne af vores køkken alrum:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

20 kommentarer

 • Nicole

  Hold nu op! Det er nok det fedeste køkken jeg nogensinde har set 😍 elsker ALT ved det! Simpelthen alt! Alle de små fine detaljer, skabene, vaserne, vasken, krydderierne. Wow bare wow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Elsker det køkken det er bare så smukt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Ej!!! Hvor har i bare en god og personlig stil 😍 og i er ikke bange for at bruge mange forskellige farver 👍🏾👏 Jeg ku’ tænke mig at spørge jer, hvordan messing vask og vandhane, er til kalkvand? Ses kalken godt på det, og hvordan er det at holde? Synes det er mega flot og styli, men tænker lidt på vedligeholdelsen af det (?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Der har absolut ikke været problemer – det er præcis som at holde en alm. stålvask – så det skal du ikke være bange for! Og tusind tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Super flot bordplade. Er det rigtigt marmor eller look alike. Generelt et fedt køkken 👌👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er dekton, som er et noget dyrere materiale end marmor, men til gengæld kan det holde til alt! Der skulle gerne stå lidt om det i indlægget om vores færdige køkken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Så flot! Vi er ved at planlægge renovering af vores gamle (fra 1890) æbleplantage). Jeg drømmer om sådanne paneler – kan du uddybe hvordan han har lavet dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Jeg prøver lige at høre Anders om han kan uddybe det i morgen! Han er lige på arbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Så fine paneler – det er ikke lykkedes mig at finde beskrivelsen af dem på jeres hjemmeside, hvordan har I lavet dem? Virkelig en smuk sammenhæng I fik skabt i køkkenet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Jeg tror at vi viser hvordan man laver dem i forbindelse med vores nye hus-projekt, da vi har planer om at lave dem i vores spisestue 🙂 Så følg med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Ej hvor fedt! Glæder mig til at se jeres nye ideer og følge med i forløbet 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Dejligt Kirstine! skønt du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeres køkken har været til stor inspiration og vores kommende køkken bliver også den Hth-model😊
  Jeg er lidt i tvivl om grebene (de runde dutter) er gode nok eller om vi bør vælge nogle andre mere kuglerunde – var I glade for dem? Og kan de åbne en opvaskemaskine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Sofie! Vi har været rigtig glade for grebene! Og de har været tilpas i størrelsen, så hvis I vælger den model skal I ikke være bange for at de “ikke er til at gribe ordentligt fat i” – der har ikke være problemer hos os, men det er jo altid en smagssag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Sikkersoq

  Sikke et skønt skønt køkken!!! Mange fine detaljer mv.
  Er nød til at høre hvor jeres messing “rammer” om stikkontakterne er fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hus - Ny stil!