Soveværelset på Laksegade – Salmon Street
Renoveringsprocessen af badeværelse og gæstetoilet i billeder

Soveværelset på Laksegade

Jeg er pt. ved at lave en gennemgang af alle rummene i vores lejlighed på Laksegade, inden vi flytter videre til spændende projekter i det nye hus (Som forresten bliver i en helt ny stil!) Og i dette opslag er der fokus på soveværelset. For hvert rum laver jeg 3 opslag: Først et opslag med billeder fra det færdige resultat, så kommer der et “skab selv stilen”-opslag, hvor jeg kommer med tips, links og produkter til hvordan du selv kan skabe stemningen og til sidst lægger jeg billeder op af hele processen og renoveringen.

Anders har lagt sildebensparket fra https://dinesen.com/da/i hele lejligheden (på nær i badeværelse og på gæstetoilet) og gulvet er herefter blevet behandlet med en mørk olie – “antracit grå” – og mat lak.

Derudover har Anders lavet lysninger, indbygningsreol og radiatorskjulere i klassisk herskabsstil. Et kæmpe stykke arbejde!

Væggene er malet i en mørk grøn, i en farve alá “Københavner grøn” – jeg har desværre ikke gemt farvekoden, beklager! Jeg skal nok gemme koderne til fremtidige projekter! Men malingen er fra https://www.flugger.dk/ – Jeg kan afsløre at Anders var noget skeptisk overfor farven, inden den tørrede. Der var den en farve der minder allermest om slim-grøn! Men heldigvis blev den en flot mørkegrøn da den først var tør – pyha!

Sengegærdet er lavet specielt hos en møbelpolstrer i et materiale der minder om patineret læder. Apoteker-skuffedariet har Anders købt som loppefund på Den Blå Avis.

Det flotte sengetæppe er fra https://floor45.dk/ – det er simpelthen så lækkert og blødt, og kan købes i mange farver!

Reolen er købt hos https://www.lauritz.com/ og blev brugt som rumdeler, hvor vi kunne hænge fjernsynet på den ene side og lave et lille hyggeligt afskærmet kontorhjørne på den anden side – skrivebordet og skrivebordslampen fra JIELDE er desuden endnu et par loppefund.

Garderobeskabene er fra IKEA – Anders har “hacket” dem så de ligner indbyggede skabe. De fleste nipsting, billeder og pynt er fundet på diverse loppemarkeder, men skriv endelig hvis du skulle have spørgsmål til noget specifikt. Der er rigtig mange billeder, så det er svært at gå helt ned i alle detaljerne.

Den smukke marmor-lampe på skuffedariet er fra Louise Roe og hedder “Eight over eight” og er ét af mine yndlingskøb. Du kan købe lampen her https://moodings.com/collections/louise-roe/products/bordeaux-base-large-bordeaux-marble

Her er lidt forskellige billeder taget af soveværelset:

 

 

 

 

 

10 kommentarer

 • Sarah

  Jeg KNUSelsker jeres gamle soveværelse! Alt er er jo så fint. Hvis du engang skal lave flere lamper, kunne det være et kæmpe ønske herfra at se en DIY af hvordan du laver lamperne.
  Er spændt på at se hvordan jeres nye hus kommer til at ende med at se ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor har du/I købt jeres ringbind/mapper i reolen? De er super fede – både dem af træ og de brunlige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Dem i træ er en special bestilling jeg lavede engang for en del år siden, de brune er købt i notre dame i Kbh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvor er det bare en super fed stil I har!
  Må jeg spørge hvor gardinstængerne er fra og også gerne gardinerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Gardinstængerne er købt på den blå avis og gardinerne er hjemmesyede af min mor 🙂 Og tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Tak for svar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hedensted

  Hold kæft (undskyld udtrykket) hvor er det et fedt soveværelse!!! Sådan et god jeg godt have. I er helt fantastiske til at indrette og bygge selv. Glæder mig til at følge jer i jeres næste projekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak! Det er virkelig dejligt at få sådanne en besked! Jeg håber du bliver lige så begejstret for vores kommende projekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine lamper! Kan godt lide, at de går igen flere gange. Er det også nogle I selv har lavet, eller hvordan? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak! Ja det er nogle jeg selv har lavet af andre gamle lamper 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renoveringsprocessen af badeværelse og gæstetoilet i billeder