Indretning 2019! part 2

3 badeværelser på én gang!

Det er bestemt ikke for sjov, når man vælger at lave hvad der svarer til 3 badeværelser på én gang! Men nu hvor vi er kommet så langt som vi er, så er jeg glad for at det hele er blevet ordnet på én gang. Og det er der flere grunde til!…

For det første er det ingen hemmelighed, at det sviner ad H-til når der skal laves badeværelser. Og det er sgu meget rart at den del er overstået, når vi skal i gang med at renovere og  lave finish i resten af huset, så man ikke skal tænke på at der liige er et badeværelse mere der skal klares, når alt det andet står flot og færdigt. Og så kan man starte forfra med støv og skidt alle vegne…. nej tak!  Jeg er i hvert fald glad for at vi valgte den løsning – og pga. vores Cubiloo (indendørs toiletvogn https://www.cubiloo.dk/) har det ikke været et problem at få lavet det hele samlet.

Det er som regel også mere økonomisk at gøre det sådan. For hvis man har murere og andre håndværkere til at hjælpe sig, kan de have gang i flere processer samtidigt og udnytte tørretider osv. Og selvom det virker som en langsommelig process at få lavet badeværelse, så er det altså det hele værd at gøre det ordenligt fra starten og ikke gå på kompromis!

Og nu vi er ved økonomien, så er der bestemt også fordele i at købe alle fliser, sanitet og andet badeværelsesinventar samlet, da der er mulighed for at presse priserne lidt når man køber stort ind. Så den del kan helt klart også udnyttes.

Jeg tror også godt at vi allerede nu kan sige, at badeværelserne er den dyreste post i huset, og derfor er det rart at den del er afsluttet og betalt inden vi går videre med de næste projekter. I vores tilfælde burde det også gøre lidt ved friværdien i huset at få lavet nye lækre badeværelser, da det nok er den del der har skræmt en del andre potentielle købere væk. Huset lå trods alt til salg i ca. 300 dage og havde kun et sparsomt toilet og bad på førstesalen (vil de fleste nok mene) især hvis man er en børnefamilie. Så et stort lækkert badeværelse på stueplan (og kælder i vores tilfælde) Og at førstesalens toilet og bad nu er samlet til ét rum, gør virkelig at der er nye muligheder i huset.

Jeg vil gerne komme ind på hvor meget det hele kommer til at koste mht. badeværelserne, men jeg bliver nød til at vente til vi er i mål, for at have det store overblik.

Her er lidt billeder af badeværelsesprocesserne indtil nu:

(Ps. her er direkte link hvis du vil se før billeder af det gamle badeværelse og toilet på førstesalen :http://salmonstreet.dk/2018/08/06/et-kig-paa-foerstesalen-bad-toilet-og-skunkrum/)8 kommentarer

 • Maja Sommer

  Super fine fliser i har valgt. Er meget interesseret i at høre hvor de er købt 😊
  Og hvor er det bare inspirerede, at følge jeres udvikling med huset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Maja! Tusind tak! Fliserne er fra Sten og flise 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Erik

  Det ser utroligt godt ud og jeg har et teknisk spørgsmål ang opbygning af gulvet. Det ser ud som Thermodyn I har brugt og derefter gulvvarme på armeringsnet. Men hvor meget støber I over gulvvarmen? Er også meget interesseret i hvordan I behandler alle de rå murvægge. Tak for en interessant blog👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Der må jeg nok lige vende tilbage med et svar senere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederik

   Jeg er også vældig interesseret i at høre om den tekniske opbygning, ligesom Hans Erik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Frederik. Der skulle gerne være plantegninger der viser hvordan badeværelset er bygget op. Hvilke tekniske opbygninger er det præcis du søger ud over disse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hold op en dygtig murer i har (eller i er…) – de fliser ligger godt nok flot!! Fede detaljer som mønsteret passer sammen op ad væggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Sidse! Ja – ham og hans makker drøn dygtige! Vi brugte dem også på Laksegade og de er fantastiske til at gøre vores vilde idéer til virkelighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning 2019! part 2