Et kig på førstesalen – Bad, toilet og skunkrum. – Salmon Street
"Ja, jeg er BARE en håndværker...."

Et kig på førstesalen – Bad, toilet og skunkrum.

Pyha! Hvorfor glemmer man altid hvor hårdt det er at flytte? (selvom det jo kun er lidt over 2 år siden vi gjorde det sidst!) Og man glemmer også hvor kaotiske dagene efterfølgende er! Jeg havde egentlig en forestilling om, at det første jeg ville gøre når vi overtog huset, var at få taget en masse billeder, inden vi overhovedet pillede ved noget eller rykkede vores få møbler på plads. Men jeg blev hurtigt klogere! Jeg blev simpelthen nødt til lige at prøve at skabe en form for “hjem”, fordi vi startede på arbejde dagen efter en uges ferie på Langeland og ikke havde tid til at gå og lede efter de ting vi har behov for i hverdagen. Jeg har ikke et problem med at bo i byggerod, fordi så indordner jeg mig efter dét og ved det er en del af processen. Men det er som om at flytterod er noget helt andet og meget mere “rodet” i min verden – meget mærkeligt!

Men her efter en uge føler jeg endelig at jeg kan trække vejret igen… AHH! Så nu har jeg taget lidt billeder af førstesalen.

Vi har ikke som sådan lavet en ny plantegning endnu, men vi har snakket lidt om hvad der skal ske, og vi har god erfaring med, at det nogle gange er nemmere at indrette, når hele rummet er skraldet ned, for så kommer der ofte nye idéer til og nye muligheder kommer til syne.

Jeg tænker at gå lidt mere i detaljerne med huset rum for rum, så jeg starter med bad, toilet og det lille skunkrum. Så kommer de andre rum på førstesalen senere! Jeg har markeret rummene med rød….

Som I kan se er bad og toilet delt op. Det kan selvfølgelig være praktisk, når det er det eneste bad og toilet i hele huset (Udover et virkelig skummelt toilet i kælderen! Dokumentation kommer senere!) Men vi har umiddelbart planer om at lave toiletter og evt. badefaciliteter på alle 3 plan i huset.

Hvad der måske ikke er så praktisk er at der ikke er håndvask på toilettet, men det er jo ofte den slags finurligheder der hører gamle bygninger til. Så man skal ind hvor bruseren er, for at vaske hænder…

Her er lidt billeder fra den nuværende situation. Rummene er temmelig små, så det er ret svært at ta gode billeder!

Jeg vil tro at badeværelse og toilet er fra omkring 60erne eller 70erne, men det er ikke lavet så “lækkert” med hensyn til rørføring mm. Og det er ikke så nemt at holde rent når det er lavet på den måde. Og det er jo heller ikke nogen hemmelighed, at da vi så huset, så forelskede vi os i alle de muligheder der ikke var udnyttet, og som vi synes kunne gøre huset meget bedre og mere praktisk. Så det skal ha den helt store tur! Især toilet og bad situationen!

Tidligere ejer har efterladt en del ting, som vi ikke helt har fået styr på endnu. Men hun var så sød til at få det hele til at passe med hvornår vi skulle være ude af lejligheden, så vi sagde hun bare skulle ta det hun selv skulle bruge og lade resten stå. Så skulle vi nok klare det sidste. Så der er er alt fra møbler, engangsvaskeklude, værktøj og rengørings artikler med i handlen!

10 kommentarer

 • Ih hvor er det skønt at følge med i jeres projekt:) Så spændende altså! glæder mig til at se mere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er dejligt at høre Sophie!! 🙂 Jeg glæder mig til at dele mere af vores projekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Haraldsson

  Wauuuu ❤️ Elsker at følge jeres projekter . Helt sikker på at det blir godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Er så sikker på det bliver godt når Andets først kommer igang ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Pyhaa sikke et stort projekt i har kastet jer ud i, super fedt med så mange før billeder👌, glæder mig til at følge med i processen😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   ja det bliver vildt! Men vi føler os heller ikke så begrænsede som med lejligheden, fordi vi netop har en masse plads at “lege” på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Rasmussen

  Hvor er det hyggeligt at følge jeres projekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Ja, jeg er BARE en håndværker...."