Prikken over i’et i badeværelset! – Salmon Street
Jeg er sååå glad!!! Badeværelset er malet!

Prikken over i’et i badeværelset!

Reklame for KRONEN Vanløse / Sinnerup

Uh det har kriblet i mine fingre for at få lov til at sætte nogle lækre sæber frem på håndvasken og stille en grøn plante op i den nye vindueskarm på badeværelset – og endelig kunne jeg få lov! Følelsen af at købe nye håndklæder til sit nye badeværelse er også helt fantastisk (Når man hedder Trine i hvert fald) Er jeg mon den eneste der har det sådan?

Jeg har været en tur i Vanløse og besøge det nye flotte indkøbscenter “KRONEN”. Her er en dejlig og inspirerende butik der hedder Sinnerup, som endelig er kommet til Sjælland. Jeg har været i Sinnerup før, men det har været på Fyn og i Jylland, og jeg har altid undret mig over hvorfor deres koncept ikke var kommet til djævleøen endnu – Men det er den heldigvis nu!

Tag evt. Et kig på Vanløses nye shoppingcenter her:

https://kronenvanlose.dk/

Sinnerup er en butik der har alt hvad hjertet begærer inden for køkkenudstyr, tøj, lamper, boligindretning, møbler og ja, og selvfølgelig lækre ting til badeværelset! Jeg tror ikke der er den farve de ikke kan klare inden for håndklæder, sæbedispensere og andet badeværelses nips. Det er virkelig et fint udvalg de har.

Jeg var egentlig lidt bekymret for om jeg kunne finde de helt rigtige ting til at give badeværelset det berømte prik over i`et, da min stil godt kan være lidt speciel til tider. Dette badeværelse skulle jo gerne have et lidt råt og maskulint undtryk i flotte non-colors, men dog stadig have masser af varme og hygge! Men min bekymring blev hurtigt gjort til skamme… For her er såå mange fine ting! Og til rigtig gode priser! Hurra! Så jeg fik hevet en del ned fra hylderne må man sige!

Du kan besøge Sinnerup på hjemmesiden her:   https://www.sinnerup.dk/ – men jeg vil klart anbefale at man smutter forbi én af deres flotte butikker! Sinnerup i Vanløse havde virkelig nogle søde og hjælpesomme medarbejdere, som står klar med gode tips og tricks! Og så kan jeg se at de har en masse ting i deres fysiske butik, som de ikke har på nettet.

Til en hurtig lille badeværelses make-over, skal man købe:

-Lækre sæber til håndvasken og duftlys.

-Nye håndklæder og evt. Nyt bruseforhæng.

– Et par dekorative beholdere/krus til tandbørster, makeup, vatpinde mm.

– Nye planter/blomster til at skabe liv og hygge.

– Evt. Et billede til væggen for at give lidt farve til badeværelset.

 

Her er lidt billeder af de flotte ting jeg fandt til vores nye badeværelse i Sinnerup i Vanløse. Jeg har lagt lidt direkte links ind til nogle af de produkter der er på billederne og hvis der er nogle spørgsmål så skriver I endelig bare 🙂

Jeg håber at billederne kan inspirere til en lille forårs-opgradering på badeværelset!

Den fine toilettaske på billedet ovenover er i velour og kan du købe her til kun 99 kr!

https://www.sinnerup.dk/sinnerup-toilettaske-velour/?options=1587059,3179223

Sinnerup har deres egen serie med lækre sæber, duftlys mm. Du kan købe produkterne her:

https://www.sinnerup.dk/wellness/ 

Der er også masser af lækre beholdere til alt fra kosmetik til tandbørster! Og jeg kan godt lidt når man blander materialerne lidt. Det giver et mere personligt udtryk.

På billedet nedenunder har jeg brugt en karaffel som vase fra Spring CPH som også forhandles hos Sinnerup.

Så bliver en toiletrulleholder vist næsten ikke finere – og med plads til en ekstra rulle! Det er smart!

https://www.sinnerup.dk/shape-it-toiletrulleholder-sor.aspx


Jeg er ret vild med Sinnerups Shape it serie, hvor både knagerækken med hylde som ses på billedet her og toiletrulleholderen er fra. Og der er masser af andre flotte designs fra denne serie som både kommer i sort og hvid, og VIGTIGT – det er til rigtig gode priser! Lampen som ses ude til højre er lavet med magnet i bunden, så den sætter sig fast på hylden ved hjælp af magnetisme – og man kan derfor også sætte den fast under hylden hvis man vil – det er altså smart!

Link til hylde: https://www.sinnerup.dk/shape-it-hylde-med-knageraekke.aspx 

Der er et kæmpe udvalg i håndklæder i alle farver og forskellige mønstre, og den fine skammel i træ kan også købes i flere forskellige højder.

14 kommentarer

 • Lisbeth

  Smukt ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uhh.. jeg elsker Sinnerup😍 Jeg er netop flyttet fra Vanløse til Midtsjælland, men da jeg boede derinde, var jeg tit i butikken😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvor er alle tingene, hvor der blandt andet er tandbørsteholder, krukker, marmorunderlag fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sand

  Hvor har du købt din smukke hvidbrogede monstera? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Den har jeg købt hos blomsterhandleren i Spinderiet i Valby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvor er det bare hyggeligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nulle

  Wow bare wow👍🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hold nu op hvor er det bare et super flot/fedt badeværelse, I har lavet der 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Så flot, virkelig lækkert rum. Er helt vild med væg/træværksfarven.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sååå glad!!! Badeværelset er malet!