Tanker om “have-styling” – Salmon Street
Et rent skattekammer!

Tanker om “have-styling”

Når jeg i forrige indlæg siger, at jeg stort set kun vil indrette med genbrug når det kommer til indretningen af vores nye hjem, så er det 98 procent rigtigt. Men jeg bliver nu altså også fristet af nye ting engang imellem! Og da jeg jo for første gang skal til at “style” udendørs, er jeg så småt begyndt at kigge på lidt lækre havemøbler, krukker, udendørsbelysning mm.

Jeg glæder mig helt vildt til at få en have!! Jeg har arvet en masse lækre havebøger af en sød bekendt og skal i gang med at gøre mig klog på jordtyper, blomster-arter, bærbuske og meget mere. Jeg synes at jeg har ok grønne fingre når det kommer til mine indendørsplanter, men jeg er spændt på om jeg kan overskue haven. Så jeg må nok hellere sørge for at haven bliver lidt “rustik” i looket! Det må gerne ligne en have man kan gå på eventyr i og den skal på ingen måde virke nøgen og bar. Jeg elsker høje træer og buske, som indrammer haven og heldigvis er det en “gammel” have vi overtager. Tidligere ejer har virkelig haft samme tanker som mig mht. stil og beplantning.

Men tilbage til havemøbler – jeg faldt lige over disse skønne møbler hos https://www.ellos.dk/! Wauuuw! De er da drøn fine! Der står dog at de ikke tåler så meget regn – men hvis man har en overdækket terrasse er de jo såå skønne! Looket kommer både som loungestol, spisebordsstol, barstol og som et lille bord – OG den kommer både i en mørk og lys udgave! – Så mangler jeg bare en overdækket terrasse! 🙂

Jeg har lagt et link ind nederst på indlægget!https://www.ellos.dk/page/vintage-cafe?intcmp=1823_camp_vintagecollection_cta_vintagecafe

5 kommentarer

 • Wow ja de er super fine:)Bare sådan et lækkert råt look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  De er fine 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Trine
  Jeg har været superheldig at finde Karen Blixen rattan lænestole på DBA og så får de et lag transparent træbeskyttelse og så ser de ud som nye. 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Fedt! De er også bare drøn lækre!!! Men jeg synes bestemt også disse kan noget, til en ok pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et rent skattekammer!