Et rent skattekammer! – Salmon Street
"Fragtmanden kommer imorgen kl...."

Et rent skattekammer!

I går var vi et smut forbi hos Jean og Michael i deres skønne forretning Leben CPH på Amagerbrogade 201 på Amager (https://lebencph.dk/)

Da vi skal lave vores kommende bolig meget industriel og rå, er Leben CPH det perfekte sted at finde skønne og unikke sager til boligindretningen. De har sååå mange fine ting og især mange lækre lamper og plakater, som er deres speciale! Vi købte 2 ting (selvom jeg kunne have haft købt 100, men Anders mener at vi liiige skal flytte inden inden vi køber alt inventaret – fair nok!) Men i denne omgang blev det til et skønt gammelt skab og en mega fed gammel spot-lampe på det fedeste træstativ!

Vi har en plan om at mange af vores møbler, lamper, nips osv. skal være genbrug. Vi kan godt lide at købe gammelt og brugt, og det bliver også den patinerede stil der kommer til at sætte præg på vores kommende hjem. Dog vil køkken og bad osv, være i nye materialer – men alle de flytbare ting skal hovedsageligt være loppefund, genbrug og lignende.

Jeg har nogle helt specifikke planer om hvad vi skal have fundet til vores hus, og hvis jeg ikke selv kan finde dem, så tror jeg at jeg sætter Jean og Michael på opgaven, for det ser ud til at de kan finde alt hvad hjertet begærer når det kommer til industrielt genbrug…

Min ønskeliste fra Leben CPH fra er lang…. meget lang! Og jeg tror snart at vi besøger Michael i hans værksted til en kop kaffe! Og det vil jeg naturligvis lave et indlæg om. Du kan også besøge Leben CPH på deres instagram-profil, hvor der løbende bliver lagt nye varer op… se mere på @LebenCPH

Vi købte dette fine gamle skab! Og den flotte spot-lampe nedenunder, resten af billederne er fra butikken som bestemt er et besøg værd!

Her er Jean og Michael som er ejerne af Leben CPH! To søde, hyggelige og passionerede mennesker! Og sådan skriver de selv om deres fantastiske butik:

“Vi handler med Vintage Design med speciale i Industri Design, Lamper & Lys, Plakater og småmøbler fra 1930’erne til 1970’erne.

Vi er stærkt inspirerede af den tyske Bauhaus Design periode og de fleste af vores skønne ting kommer også derfra. Vi sætter en stor ære i at vores vare er i smuk stand – men samtidig også har bevaret sin ‘sjæl og historie’

Målet var at vi ville sælge godt og unikt design i form af lamper, plakater, små møbler og andre sjove, smukke og skøre fund. Hele forretnings grundlaget lå i vores egen interesse og store passion for lys & lamper og spændende gamle plakater fra perioden i og omkring Bauhaus perioden. Men det skulle være de originale gamle lamper og med Michaels ‘know-how’ og tekniske snilde fik han forvandlet gamle lampe-lig om til deres originale smukke udseende.

Vi gør vores bedste for at skabe en god atmosfære i forretningen – og vi deler med glæde historien om vores produkter. Michael invitere også gerne – og åbner dørene til værkstedet – dog efter aftale! Her kan man kan gå på jagt i de aller sidste fund blandt industri- lamper & møbler, Bauhaus design, Facadebogstaver og andre unika’er som endnu ikke har fundet deres vej til forretningen på Amagerbrogade 201”

Anders og jeg glæder os til at gøre flere skønne fund i den fine butik! Og der kommer selvfølgelig masser af billeder af hvordan vi bruger det i vores indretning.

 

10 kommentarer

 • @Kirstine70

  Det ved jeg såmænd ikke om jeg er, men jeg har da mine øjeblikke 😉 Men det var ikke lige specifikt mig selv jeg tænkte på,
  Men du er velkommen til at tjekke min ig ud (selvom den ikke når din til sokkeholderne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Kirstine70

  I kunne jo også sætte nogen af jeres mange dejlige følgere til at snuse ting I mangler op til jer. Måske er der også nogen der gerne vil af med noget af deres eget. Bare en tanke.Glæder mig til at følge jeres spændende renovering <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det kunne vi sagtens! Er du en god skattejæger? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preben

  Flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preben

  Flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ej en fin butik! Den vil jeg gerne besøge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Spændende butik!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Fragtmanden kommer imorgen kl...."