SMARTalarm og følelser. – Salmon Street
Nye spændende detaljer i vores vaskerum

SMARTalarm og følelser.

Reklame for G4S

Vi har nu ca. haft vores G4S SMARTalarm i et halvt års tid og jeg må sige, at det faktisk har sat nogle tanker i gang hos mig. Især fordi vores samarbejde indebar at vi skulle lave kampagner, og have ekstra fokus omkring sikkerhed, give gode råd om at sikre sin bolig – f.eks. når man skal på sommerferie – og skrive lidt om “dét med at anskaffe sig et alarmsystem”. Så derfor har det været rigtig vigtigt for mig, at jeg kunne se det hele lidt udefra – forstået på den måde, at jeg har ikke kun skulle skrive om mine egne behov, men også kunne sætte mig ind i andres… Og her har jeg fundet ud af, at det kan være en stor beslutning for mange, at sætte et alarmsystem op i deres hjem.

For hvad betyder det egentlig følelsesmæssigt, at skulle sætte et alarmsystem op i sit hjem?

For det første betyder det jo, at dét at låse sin dør og lukke sine vinduer, desværre ikke helt er nok til at føle sig tryg f.eks. om natten. Og det betyder jo også, at man har en vis bekymring når man forlader sit hjem – om det så bare er for en kort fornøjelse eller om man er væk i en længere periode.

Det er i princippet en kæmpe følelsesmæssig beslutning at tage, at man føler sig nødsaget til at sikre sit hus, familie og sine ejendele mod “kriminalitet” eller brand, og det er skræmmende på så mange måder, at det overhovedet skal være nødvendigt at bruge penge på den slags.

For når man vil sikre sit hus, så er der i den grad tale om et behov for at gå med “livrem og seler”. For man ønsker sig vel aldrig nogensinde, at man virkelig får brug for dét alarmsystem? Præcis som når man tegner en forsikring… Den tegner man jo heller ikke, fordi at man håber, at man skal gøre brug af den en dag.

Selvom både forsikringer, og sikring af ens bolig og ejendele kan føles som en uretfærdig udgift, så må vi se i øjnene, at den udgift ofte er nødvendig… For hvad nu hvis det ikke kun er “noget der sker for naboen….”

Så ja, der ligger virkelig mange tanker bag, når man føler at et alarmsystem er nødvendigt for at gøre hverdagen mere tryg. Og at dét behov naturligvis også koster noget…

Ps. Jeg har delt en partnerkode længere nede, hvor der virkelig er nogle gode rabatter at hente den næste måned frem…

– Og nu skal det også lige siges, at en SMARTalarm jo ikke kun er en tyverisikring. Du får også brandalarm, temperaturmåler, overvågning mm. med i pakken… (Se evt. mine links længere nede i blogindlægget)

Jeg har skrevet det før, men har man først oplevet et indbrud, så glemmer man det aldrig igen. Og har man aldrig oplevet et indbrud, så kan man kun forestille sig hvordan det må være, og det er bestemt heller ikke en rar tanke.

Personligt har jeg jo selv prøvet et indbrud, som var en blanding af tyveri og hærværk, hvor vi blev ringet op af en daværende opmærksom nabo, om at der var en mistænksom aktivitet omkring vores hus og at de formodede indbrudstyvene nok stadig var i huset (vi var begge på arbejde da vi blev ringet op, og det var en højlys formiddag). Det var forfærdeligt. Jeg husker stadig følelsen af at blive slået fuldstændig ud og krænket i mit eget hjem.

Men der er også den type indbrud, hvor man nærmest ikke ligger mærke til at der har været “uventet besøg” før man finder et opbrudt/knust vindue og finder ud af at ens værdigenstande er væk. Og det kan ske både imens du er hjemme eller væk fra din bolig, og på alle tidspunkter af døgnet…

Lige meget hvilken slags ulovlig indtrængen i vores private gemakker vi snakker om, så er det noget vi virkelig frygter og håber aldrig sker (igen). Så bør vi gå med livrem og seler? Ja desværre…

Da vi besluttede os for at få et alarmsystem op fra G4S, var jeg lidt nervøs for at jeg fik aktiveret vores SMARTalarm hele tiden, for jeg kan godt være lidt distræt, når det kommer til nye rutiner i hverdagen. Men den søde sælger fra G4S der var ude og besøge os og installere vores SMARTalarm sagde heldigvis, at det var helt “normalt” at få sat gang i systemet nogle gange i starten – det er den eneste måde man lære det på, nemlig ved at bruge det! Og ja… vi har fået sat gang i den nogle gange, men det er heldigvis drøn nemt lige at få afklaret at det er en fejl! Så det må man virkelig ikke frygte… Og nu hvor vores SMARTalarm er blevet en del af vores hverdag, så er det altså rart at den er der. Faktisk virkelig rart! Og den lille nøglering i mine nøgler minder mig op at jeg er et skridt foran – hvis der nu skulle ske noget…

Og lige for at snakke om æstetikken i et have et alarmsystem (Vi er jo nogle der går op i den slags!)- så synes jeg egentlig at G4S har en rigtig pæn løsning på deres SMARTalarm. Udover den lille hvide boks i vores entré, har vi overvågning og små censorer på døre osv. som virkelig ikke skæmmer huset. Så hvis du lige som mig havde lidt fordomme omkring grimme og store alarmsystemer – så er der altså ikke noget at være bange for! Det kan gøres ret stilfuldt og diskret!

For at runde indlægget her lidt af, så kan jeg kun sige: Hvis du stadig går med overvejelserne om at få en SMARTalarm i dit hjem, så kan jeg kun anbefale at få G4S på besøg, hvor de kan fortælle dig lidt om hvordan du kan sikre dit hus på den bedste måde, hvad det koster og kræver, og hvad du ellers må have af spørgsmål. For os har det været en virkelig god oplevelse og lidt af en øjenåbner! Og det er uforpligtende at få besøg af G4S og ganske gratis!

Så hvis du kan mærke en usikkerhed, så tag første skridt og bestil et møde, og så kan du altid tage beslutningen derfra, når du er klogere på hvad det indebærer at sikre dig mod ubudne gæster og give dig ekstra tryghed i din bolig.

HUSK! Vi tilbyder fortsat jer læsere et super godt tilbud på oprettelsen af en SMARTalarm.

  • 0 kr. i oprettelse på small og medium alarmpakker
  • 10 % rabat på det månedlige abonnement
  • Tilbuddet udløber d. 31/10-2020, og for at I kan få rabatten, skal I benytte vores partnerkode : Trine50

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Her er lidt forskellige hjælpsomme links, som du måske kan gøre brug af:

Brug dette link hvis du gerne vil have et gratis sikkerhedstjek af G4S:

https://www.g4s.dk/privat/smartalarm/gratis-sikkerhedstjek?utm_source=Blog&utm_medium=Influencer&utm_campaign=TrineOgAndersers

Brug dette link hvis du gerne vil se hvad du får for pengene når du køber en SMARTalarm:

https://www.g4s.dk/privat/smartalarm/mere-om-g4s-services?utm_source=Blog&utm_medium=Influencer&utm_campaign=TrineOgAnders

Brug dette link hvis du gerne vi beregne hvad en SMARTalarm koster at få sat op hjemme hos dig:

https://www.g4s.dk/privat/webformular/beregn-pris?utm_source=Blog&utm_medium=Influencer&utm_campaign=TrineOgAnders

 

 

https://s.bloggersdelight.dk/918940a9206c5097

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye spændende detaljer i vores vaskerum