Fotokunst og grafiske former i skøn forening. – Salmon Street
Sikke en forandring!!!

Fotokunst og grafiske former i skøn forening.

Jeg er ret glad for grafiske og abstrakte former, og ikke mindst fotokunst i øjeblikket. Og derfor har jeg lavet en lille galleri-væg, hvor jeg netop sammensætter disse to typer billedkunst.

De billeder jeg har valgt ud, er i princippet ret grafiske og enkle i deres sort/hvide udtryk, men så har jeg blandet lidt grøn fotokunst ind sammen med de abstrakte former, da jeg synes det spiller ret godt sammen.

Rammerne i egetræ som også er fra DESENIO, er med til at give prikken over i’et og fungerer ret fint på vores forskallingsvæg, hvor de nærmest går i ét med træet i baggrunden. Men de vil nu også være ret fine på hvilken som helst anden væg…

Jeg synes nogle gange at rammer i træ gør noget ekstra for et indrammet billede, i forhold til sorte eller hvide rammer, men det kommer selvfølgelig helt an på motivet og indretningen, og ikke mindst hvilken stil man er til!

Og her på billederne kan I forresten også se det færdige resultat af mit hjemmelavede skrivebord. Jeg valgte en meget neutral lys beige med lidt grønlig undertone, præcis ligesom fliserne. Det skaber ro til rummet og spiller også flot sammen med de nye billeder Og rammer fra DESENIO.

Og ønsker jeg så lidt mere knald på farverne her i soveværelset, så kan jeg jo bare skifte et billede eller to ud på min nye galleri-væg. (Jeg har lavet et par forslag lidt længere nede, med nogle lækre fotokunst-billeder fra DESENIO, som jeg også er ret lun på og hvor der er lidt mere knald på farverne!)

De billeder jeg har valgt til min lille billedvæg er følgende fra DESENIO’s hjemmeside:

*Info : På hjemmesiden kan du selv vælge hvilket format du ønsker billedet i, hvilket er rigtig smart! Så kan du nemt tilpasse en billedvæg som passer perfekt hjem i din bolig.

https://desenio.dk/dk/green-skates-plakat

https://desenio.dk/dk/game-set-match-plakat-2

https://desenio.dk/dk/transparency-plakat

https://desenio.dk/dk/black-overlay-plakat

https://desenio.dk/dk/abigail-plakat

Jeg håber at jeg har inspireret jer lidt til, at I kan gå igang med jeres egen flotte billedvæg/galleri-væg. Og jeg kan kun sige, at med DESENIO’s priser kan det bestemt gøres til et overkommeligt budget, da priserne er i den billige ende, når det kommer til fin plakatkunst. Og det samme gælder deres rammer, som også er i rigtig god kvalitet til prisen.

Her er der et lille udsnit af deres mere farvede prints, som jeg også er vild med og virkelig også er fine!

Der er tusindevis at fine billeder at vælge imellem!

Se meget mere på hjemmesiden her:

http://www.desenio.dk

Tak for at I kiggede med ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en forandring!!!