En drøm af et vaskerum – Salmon Street
10 farvoritter fra Moodings

En drøm af et vaskerum

Samarbejde med ASKO

Dengang Anders og jeg skulle planlægge detaljerne omkring vores kommende vaskerum, der havde vi nogle lidt specielle ønsker og krav til den afdeling af vores præstebolig. Det skulle nemlig ikke “bare” være et vaskerum – det skulle mere være et rum, som man egentlig gerne vil opholde sig i og som er hyggeligt, imens man evt. klarer vasketøjet. Det skulle være praktisk og være lige så “lækkert” som resten af huset, så det ikke på nogen måde føltes trist at gå en tur i kælderen… Kældere er ofte ikke noget man sætter højt i en renovering, men sådan skulle det ikke være hos os!

Vi er stadig ikke helt færdige med vores vaske-rum, men jeg synes virkelig det begynder at tage form og blive præcis det vaskerum jeg havde drømt om! Men vi mangler jo som sædvanligt en masse detaljer endnu, før vi er helt i mål! Men vi kan bruge det, og de vigtigste ting er heldigvis kommet på plads, og det er trods alt det vigtigste!

Jeg havde blandt andet en drøm om nogle drøn lækre maskiner til vaskekælderen –  Jeg er jo nørden herhjemme når det kommer til elektronik, men jeg er også typen der gerne vil have, at det skal være æstetisk og se super lækkert ud samtidigt! Så jeg gik igang med at undersøge på kryds og på tværs, for at finde den rigtige vaskemaskine og tørretumbler til vores krav, forbrug og behov. Og vi fandt dem…!!

Jeg har nu haft vaskemaskinen og tørretumbleren fra ASKO i et par måneder, og synes at jeg har testet dem nok af til, at jeg nu kan give en fyldestgørende, ærlig og ordentlig anmeldelse af de fine maskiner, og den får I så selvfølgelig her:

Jeg vil starte med at sige WAUW! Maskinerne er bare flottere end mange andre tørretumblere og vaskemaskiner på markedet – hvis I altså spørger mig! ASKO Logic modellerne har et lækkert, minimalistisk og skandinavisk design og jeg er vild med, at de er en smuk blanding mellem klassiske industrielle maskiner alá “gammeldags vaskeri” i deres børstede stål-look, men at man også har lavet betjeningspanelet så enkelt, lækkert Og stilfuldt, at man her får et gennemtænkt design, som både holder nu og i fremtiden, og som samtidigt gør maskinerne super nemme at betjene. Der er uden tvivl tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne når det kommer til designet af disse maskiner. De udstråler bare kvalitet – og min indre elektronik-nørd klappede i hænderne den første gang jeg tændte for maskinerne og et mega fedt LED-panel tonede frem og bød mig velkommen – det er altså lir!

Men nu skal de jo mere end at se godt ud! Og her vil jeg også sige, at både tørretumbler og vaskemaskine lever fuldstændigt op til mine krav og forventninger! Begge maskiner har super enkle programmer der gør dem SÅÅ nemme at betjene! Det her er altså maskinerne til en travl hverdag, hvor man ikke skal bruge 10 min på at finde det rigtige vaskeprogram med mere – Og jeg elsker det! For mig er det en kæmpe tilfredsstillelse at man stort set ikke behøver at læse en “brugs-forvirring” for at kunne betjene sin elektronik -for lad os være ærlige… Hvor mange gider egentlig at bruge tid på den slags, hvis man kan klare den uden?

ASKO Vaskemaskinen har energimærke A+++, som er den bedste energi-mærkning en vaskemaskine kan have! Og det har både betydning for miljøet og din pengepung! ASKO W4086C.S1 har 21 programmer og en kapacitet på 8 kilo. ASKO´s vaskemaskine er indbygget med en funktion der hedder SensiSave,  som gør at du både sparer vand, energi og tid, da den via en sensor i vaskemaskinen automatisk regulerer og både kan vaske små og store mængder tøj og derfor har et minimum forbrug af vand, energi og tid. Det er da mega smart!

Vaskemaskinen har også et tromlerengøringsprogram, som ved jævnligt brug forlænger effekten og levetiden på din vaskemaskine! Og da både Anders og jeg har meget mørkt tøj, så er vi også glade for DarkWash programmet, som foretager ekstra skylninger og lave centrifugeringshastigheder som sikrer, at du ikke får hvide vaskemiddelpletter på dit mørke tøj! Der er så mange smarte funktioner i denne skønne vaskemaskine! Og jeg synes bestemt det er værd lige at gå ind og læse nærmere om, hvis man er på kig efter en nu vaskemaskine. Og det er altså ikke lige så kedeligt at læse som en brugsanvisning 🙂

Du kan læse om de 21 programmer som vaskemaskinen har lige her:

https://dk.asko.com/produkter/tojvask/vaskemaskiner/logic/WASHER-WM75-16800-W4086C-S-1-ASK/p/000000000000574996

Når man tænder tørretumbleren første gang tænker man måske – “Det lyder lidt sjovt og anderledes….” Men ASKO har gjort deres tørretumbler super lydsvag og derfor er lyden markant anderledes, end hos andre tørretumblere jeg har hørt – og det er bestemt positivt ment! Tørretumbleren fra ASKO er nemlig helt nede på 64 dB(A) når det kommer til støj, hvor mange andre tørretumblere ligger betydeligt højere. Tørretumbleren er forsynet med ekstra støj-svage kulfrie motorer hvilket også betyder, at der er en del mindre der kan gå i stykker – godt tænkt! ASKO T408HD.S har desuden 14 enkle programmer som gør det nemt at vælge præcis hvilket program du skal vælge, for at få en effektiv tørring hver gang.

ASKO´s tørretumbler har ligesom vaskemaskinen en miljøvenlig indbygget funktion – nemlig SensiDry, der betyder at varmepumpen kun bruger 0,24 kWh pr. kilo vasketøj – dette er et rigtig godt valg til miljøbevidste kunder og gør at man kan købe maskinerne fra ASKO med ekstra god samvittighed. SensiDry registrerer nemlig fugten, tøjtypen og mængden af dit vasketøj, så du får den hurtigste tørring af dit tøj.

Tørretumbleren har derudover også et lufttørringsprogram som du kan køre igennem, hvis du blot ønsker en opfriskning af dit tøj eller hvis du har et hjem med kæledyr og gerne vil slippe af med hår på tøjet, uden at skulle vaske tøjet…

Du kan læse om de 14 programmer som tørretumbleren har lige her:

https://dk.asko.com/produkter/tojvask/torretumblere/logic/DRYER-TD75-1383-T408HD-S-ASK/p/000000000000586979

Så for at runde af : Jeg kan KUN give de varmeste anbefalinger af disse lækre maskiner! Og hvis du gerne vil have både funktion og design der er fuldstændig i top, så synes jeg bestemt at du skal kigge nærmere på en vaskemaskine og tørretumbler fra ASKO. For man får virkelig noget for pengene her og disse maskiner oser som sagt af kvalitet!

ASKO har også et stort udvalg af andre lækre hvidevarer til boligen – og lur mig, om vi ikke skal have noget mere ASKO ind i hjemmet når vi går igang med køkkenet – jeg er ihvertfald solgt til stanglakrids indtil videre! 😉

Du kan læse og se mere til ASKO´s udvalg her:

https://dk.asko.com/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 farvoritter fra Moodings