En ny opfattelse af vores hjem – Salmon Street
En dag vi har glædet os meget til!!!

En ny opfattelse af vores hjem


Reklame for G4S

Jeg tror der er rigtig mange af os, der har fået en ny opfattelse af, hvor vigtigt vores hjem er for os i denne corona-tid. Mange har tilbragt meget mere tid i hjemmet end de normalt gør, og det har ført til indkøb af nye møbler, der er blevet malet vægge, gjort rent som aldrig før, ordnet haver og blevet opgraderet fra A til Z, for at vi kan have dejligt når vi er derhjemme. For følelsen af vores hjem er vigtigt! Og som det gode gamle ordsprog siger: Ude godt men hjemme bedst! I hvertfald for mit vedkommende….

Men hvad sker der så når vi er væk hjemmefra, på ferie eller når vi sover? Nu er vi en masse der har gjort virkelig meget ud af, at gøre det dejligt og hyggeligt derhjemme, men der skal jo også være trygt og sikkert!? Og den opgave kan den nyindkøbte sofa jo ikke helt klare. Vi skal kunne tage væk fra vores elskede hjem med en god følelse i maven, uden at være bekymrede for, at man kommer hjem til ubehagelige overraskelser efter en hyggelig aften ude eller en dejlig ferie. Der kan jo også have været “besøg” imens man har sovet, og det er virkelig en skræmmende tanke!

Jeg har selv prøvet at have indbrud i ét af mine tidligere hjem for omkring 10 år siden, og jeg havde virkelig svært ved at føle mig tryg i huset efterfølgende. Indbruddet skete ved højlys dag – en oktoberdag – og jeg tror faktisk at det var ved formiddagstid. Det var nogle unge gutter på én knallert der var brudt ind, vistnok bare i kedsomhed, og husets placering må havde fristet… (Det var skolernes motionsdag, og den var de åbenbart ikke så interesserede i at deltage i). De stjal de værdier der kunne være i lommerne og smed nogle andre småting i en taske, ikke særlig organiseret eller “professionelt” om man vil. Men den del betyder ikke noget, for de var trængt ind i MIT hjem, uden invitation og havde krænket mit privatliv og brudt ind et sted, hvor jeg burde føle mig allermest tryg.

Faktisk ødelagde de for mere end de stjal, det virkede lidt som om at dette indbrud mere handlede om at holde en fest ved at ødelægge ting end at stjæle værdier. Det var forfærdeligt! Møbler, fladskærme mm. var blevet kastet rundt med – ødelagt og knust. Og de havde været rundt i alle ens private ejendele og det hele lå spredt rundt i hele huset. Jeg husker det som var det igår. Og der gik ikke mange måneder før jeg ikke boede i huset mere. Det var pludseligt ikke et trygt og rart sted at være længere.

Tyvene/hærværksmændene blev aldrig fanget. Naboen havde set dem komme ind igennem haven og skyndte sig at kontakte os, for at høre om vi ventede et lidt mærkeligt “besøg” (De gik ind igennem baghaven som jo var ret usædvanligt og det gjorde naboen mistænksom), og efterfølgende ringede vi så selv til politiet, men de nåede at stikke af på knallerten med politiet lige i hælene… ØV!

Men ja, når man har prøvet at have indbrud én gang, så sidder det dybt i én. Ens trygge base bliver revet væk fra én på et splitsekund og det håber man aldrig ALDRIG sker igen! Jeg ville være dybt ulykkelig hvis det sker her i vores præstebolig, som vi har brugt så meget tid på og lagt så meget kærlighed i, og som vi har planer om at bo i i rigtig mange år frem. Det er det sidste sted man vil føle sig utryg.

Statistikkerne viser at der har været færre indbrud de sidste par måneder, da folk har opholdt sig mere i deres hjem end de normalt gør pga. COVID-19. Men jeg kan så godt være rigtig bange for, at der så sidder nogle ekstra “sultne” og ekstra kreative indbrudstyve og hærværksmænd, når vi så småt er ved at være mere tilbage til vores normale liv og hverdag, og begynder at være mere væk hjemmefra igen. Så måske det er nu, at det er ekstra vigtigt at sikre vores dejlige hjem.

Vi har haft besøg af G4S, og jeg kan allerede mærke nu, at det har givet mig en helt anden ro i maven, for man er bare mere udsat når man har et hus, end en lejlighed midt i Kbh K. Og selvom man synes det kan virke lidt besværligt med et alarmsystem i starten, og dét med at huske at få tilkoblet og afkoblet – så bliver det lyn hurtigt en rutine, som man bliver SÅÅ glad for. Og det skal lige siges, at selvom man bor i lejlighed er man jo stadig udsat… Især hvis tyvene som sagt er ekstra kreative og sultne den kommende tid…

Hvis du overvejer at få et alarmsystem op, men aldrig har fået gjort noget ved det, så kan jeg varmt anbefale at du starter med at få besøg af et par dygtige og rare fagfolk fra G4S ligesom vi gjorde, om ikke andet bare for at høre lidt om de forskellige muligheder, priser mm.! Der sker jo ikke noget ved at få et uforpligtende tilbud! Og selvom vi jo på ingen måder er færdige med at istandsætte vores gamle hus og stadig er i fuld gang med  totalrenoveringen, så er det en dejlig følelse allerede at føle sig rigtig tryg nu <3

Hvis du overvejer at få en SMARTalarm, kan vi gennem G4S tilbyde vores søde følgere og læsere  50 % rabat på oprettelsen af en SMARTalarm.

Partnerkoden er: Trine50 og koden gælder fra d. 26. maj t.o.m. 31/10 2020

Og hvis du kunne tænke dig et gratis sikkerhedstjek inden du beslutter dig for at få et alarmsystem i din bolig, kan du læse meget mere om det her:

Pas godt på jer selv og jeres hjem derude!

https://www.g4s.dk/

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag vi har glædet os meget til!!!