Er jerntrappen kommet på plads….? – Salmon Street
Stilen i kælderen

Er jerntrappen kommet på plads….?

Marts måned har ikke lige været den måned, hvor jeg har følt mig allermest inspireret til at spytte det ene blog-indlæg ud efter det andet. Det er en underlig tid, og jeg har lidt svært ved bare at “nyde” ikke at skulle arbejde i min forretning, for jeg er måske en “lille” smule arbejds-narkoman – jeg elsker virkelig mit arbejde! Eller rettere sagt – alle mine jobs, for har efterhånden lidt mere end én hat på…

Med en tvangslukket butik på ubestemt tid, så gør det hele lidt ondt i maven, og Anders som jo lever af at underholde osv. har heller ingen indtægter pt. Vi prøver dog at få det bedste ud af hverdagen/situationen og ser det som et plus, at vi kan komme i mål med en masse projekter her i huset. Men når jeg bliver spurgt “om det ikke er vildt dejligt pludselig at have en masse tid til at få bygget i?” Så er svaret : Jo, men det er også en meget dyr pris vi begge betaler for at gå herhjemme og pusle med vores præstebolig…. For ingen af os ved hvad vi kan komme tilbage til, når vi engang er ovre på den anden side af denne pandemi.

Jeg har dog så stor tiltro til både vores regering, til den butik jeg har bygget op de sidste 14 år, og til de mennesker, som jeg er så enormt heldig at have omkring mig, at jeg vil kæmpe med næb og klør for at komme ovenpå igen. Men det er sgu en lidt hård omgang ovenpå et års sygdom, som også har ramt mig økonomisk og et immunforsvar/en krop som ikke er 100% på toppen endnu, så jeg skal passe ekstra på. Men kald mig bare naiv når jeg siger, at det skal nok gå alt sammen! Jeg har taget de optimistiske briller på, og tror at vi i samlet flok kan få landet på rette køl igen!

Nååå…. Tilbage på sporet, for dette indlæg skulle jo egentlig ikke handle om corona….

Jeg har gemt mig bag skærmen oppe på førstesalen i frygt og spænding, imens jeg kan høre at der er 4 gutter, der er ved at ligge en større slagplan ang. et bagholdsangreb på en flere hundrede tung satan nede nede i baggården… I dag er nemlig en dag jeg både har glædet mig til, men som jeg også er en kende nervøs over…. Vi skal nemlig have den sindsygt tunge jerntrappe på plads. Vi kan ikke beskære den helt til endnu, før vi ved at den sidder præcis som den skal! (glæden ved at købe en brugt trappe… der følger altid lidt mere spænding med!) Men dog har vi skåret så mange af de overflødige kilo væk som muligt, for at fjerne noget af dødsvægten…. For den er tung! Som i sindssygt tung!!!

Anders har brugt de sidste par dage på at rengøre trappen, pudse den, lakere den og han har virkelig nusset om den, som der aldrig er blevet nusset om en gammel jerntrappe før, og den er blevet SÅÅ flot! De billeder vi så af en gammel træt og beskidt trappe på en mark i Jylland på DBA for et par måneder siden,  er nu nærmest blevet en ren H. C. Andersen fortællig i forhold til hvordan trappen ser ud nu – wauw! Og det er nok også derfor, at jeg er en kende ekstra nervøs… For med alt den kærlighed og alle de spekulationer den trappe har fået med sig, er det ekstra nervepirrende mht. at få den på plads… Hvad nu hvis….

Vi har fået vores søde murer-team til at hjælpe med at løfte, da de alligevel lige skulle lave den sidste finish på vores flotte gulv i kælderen idag (wauw! Det er dælme også blevet lækkert!!!) – og der er selvfølgelig taget alle forbehold mht. den nuværende situation og vi passer på alt det vi kan/skal. Bare rolig – her bliver ikke taget nogle dumme beslutninger!

Og inden jeg fik skrevet dette indlæg færdig, var trappen faktisk på plads (Jeg turde ikke at overvære begivenheden og bilder mig selv ind at det gik ok smertefrit!) Anders havde også en normal ansigtsfarve efter omstændighederne, da jeg møder ham i kælderen og trappen nu står hvor den skal de næste mange mange år! Pyha…. det gik! Og jeg er SÅÅÅ glad for at se hvor fint trappen passer ind! Vi skal lige have sat et gelænder på osv. og have lavet nogle pæne afslutninger mm. hist og pist, men nu er der en trappe! En smuk gammel genbrugstrappe med charme og patina – ligesom vi godt kan lide det.

I får lige et par billeder her, og så ryger jeg på pensel og malerrulle endnu engang i kælderen 😊


Tak for at I læste med og pas på hinanden derude ❤️

9 kommentarer

 • Jeanette

  Hold da magle mand, den passer PERFEKT.
  Glæder mig til snart at ses den irl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   den er nemlig blevet mega fin! Vi skal bare lige ha et gelænder på osv!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hvor er det bare “originalt”👌👏👏
  I er for vilde !! Jeg elsker at følge med i jeres skæve projekter ! 🤪🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tak Marlene! 🙂 Og ja! Den er super original!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Hansen

  Whaooow – hvor er det bare flot!!! I er bare så dygtige og kan se muligheder i ting jeg aldrig ville kunne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvor er den fin og hvor er det dejligt at høre den er kommet på plads 😊er helt lettet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Thomsen

  Hvor er den blevet flot, ikke fordi jeg har tvivlet på det. I er super dygtige

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilen i kælderen