Kunst og plakater til boligen – Salmon Street
Første tegninger af vores kommende køkken....

Kunst og plakater til boligen

Jeg synes lige at jeg ville lave et lille hurtigt indlæg med lidt smuk kunst, plakater og lækre sager til boligen. De sidste par år har boligtendensen jo virkelig været, at vi skal bruge vores vægge, hylder m.m. til udsmykke vores hjem med skøn kunst, plakater og fine og dekorative genstande. Vi køber ny, gammel og skæv kunst som aldrig før, fordi den personlige bolig virkelig har vundet ind i vores hjerter.

Udover at kunne finde lækker kunst på loppemarkeder, DBA , Lauritz osv. Så har jeg fundet nogle kunstnere (og events) jeg synes man skal holde lidt ekstra godt øje med og som jeg selv drømmer om at have hængende hjemme på vores vægge i præsteboligen:

Her er nogle tips og en lille præsentation af nogle spændende kunstnere, hvor du kan finde nogle fine ting der kan pynte i din bolig:

 

Amanda Betz – https://www.amandabetz.com/
(Instragram : @theamandabetz )

Amanda Betz er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen i 2005 og er blevet tildelt den anerkendte VOLA-pris for hendes sidste projekt. Hendes vedhæng Shayk er blevet vist i MoMA-butikken i New York og var på forsiden af ​​MoMA-kataloget i april 2015. Hun er adjunkt ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen og har været jurymedlem for de danske designpriser.

Amanda Betz arbejder i krydsfeltet mellem kunst, design og arkitektur, med særlig interesse for lys, rum og spændet mellem to og tre dimensioner. Hendes design har tendens til at afspejle arkitektur som fragmenter af bygninger, og hun har opnået både lokal og international anerkendelse for sin evne til at fange kompleksiteten i en simpel genstand. Hun har en unik eksperimentel tilgang og bruger mønstre og geometriske konstruktioner til at skabe rumlige objekter, der afspejler lys og skygge. For nylig designede Amanda ‘foldet vase’ til Menu og blev udvalgt af Dansk Kunstråd til at deltage i den kuraterede ‘Danish Crafts Collection CC19’, udstillet på Maison et Objet 2015.

 

Kunstsalonen – https://www.kunstsalonen.com/

(Instagram: @kunstsalonencom)

Kunstsalonen arrangerer offentlige udstillinger i skiftende private hjem, hvor en kurateret udstilling indgår i det eksisterende hjems interiør.

Kunstsalonen blev grundlagt i 2017 og holder ca. fire udstillinger årligt. Kunstsalonen skifter navn efter det lokalmiljø hvor den opstår og har foreløbigt huseret under navnene Frederiksberg Salonen, Amager Salonen, Aarhus Salonen, Østerbro Salonen, København K Salonen, Fuglebakke Salonen, Mors Salonen og Hellerup Salonen.

​​Initiativtagerne og kuratorerne bag Kunstsalonen er Mette Helena Rasmussen, Master in Fine Arts fra Det kongelige Danske Kunstakademi og stylist (RETRO VILLA, designdommer i Nybyggerne og indretningsekspert i Go’Morgen Danmark) og Anne Aarsland, billedkunstner og cand. mag i kunsthistorie og visuel kultur fra Københavns Universitet.

PS: Du kan opleve det næste KUNSTSALONEN EVENT allerde D. 31 Januar 2020

 

Tilde Grynnerup – https://www.tildegrynnerup.dk/

(Instagram : @tildegrynnerup)

Tilde Grynnerup, 1973. Bor og arbejder i København, Danmark.

Autodidact-kunstner, der arbejder på tværs af forskellige medier såsom tekstil, træ, installation, konceptuel, fotografering, film.

Uddannet i tekstildesign og specialiseret i broderi.

Efter at have brugt et årti på at skrive sange og et andet årti med at arbejde med mode, gav det mening for Tilde at skabe kunstværker, der kombinerer ord og tekstil. Og efter at hun er vokset op med de arvede håndværksfærdigheder fra hendes tømrerfar, er det meget familiært at arbejde i træ.

Tilde arbejder med grafiske former, geometri og farverige udtryk, og skaber virkelig smuk og levende kunst som vil passe ind i mange hjem. Du kan blandt andet opleve hendes værker hos KUNSTSALONEN. Tilde har også et showroom du kan besøge efter aftale.

 

Curated Copenhagen – https://www.curatedcopenhagen.com/ (Instagram: @curated_copenhagen )

Drevet af søstrene Mille og Rikke, baggrund: tekstildesigner fra Danmarks Design Skole og tøjdesigner med 10 års erfaring fra modebranchen. Deres showroom er i Stevnsgade i København.

I deres showroom sælger de prints, originale værker og sjælne udstillingsplakater

Curated Copenhagen samarbejder ekslusivt med mange museer og gallerier i Danmark og udlandet. Hos dem får de lov at gå på jagt på lofter og kældre efter sjældne plakater. De arbejder bla andet med SMK (København), Museum Ritter (Tyskland), Kunsthalle Helsinki (Finland), Galerie Joan Prats (Barcelona), Galerie Albright-Know (US)

 

Kristina Krogh Studio – https://www.kkrogh.dk/ 

(Instagram: @kristinakroghstudio) 

Kristina Krogh er en dansk billedkunstner og designer (fra 1986), der arbejder med kunst og design. Hendes arbejde er bygget op omkring en bestemt dynamik med et grafisk sprog. Hun arbejder med samspillet mellem lys og skygge, farve, kontrast og en kombination af forskellige materialer og teksturer i rene kompositioner. Geometriske og organiske former, mønstre og taktile overflader er nogle af de ting, som Kristina er inspireret af og som derfor er stærkt repræsenteret i hendes arbejde. Hendes mål er at lave kunst, der er en invitation til at observere verden gennem form, farve og overflade.

Efter at have uddannet sig med en bachelor i grafisk design fra Danmarks Skole for Medier og Journalistik i 2011, etablerede hun sit kunst- og designstudie i København i 2012. Hendes værker sælges i premium designbutikker og findes ofte i nationale og internationale designmagasiner.

 

THE WALL MARKET – http://www.thewallmarket.com 

(Instagram: @thewallmarket)

The Wall Market er skabt af de to venner, Panya Belton og Botan Christensen, begge elskere og fagfolk inden for fotografi og kunst. Wall Market-konceptet er enkelt: at introducere de største kunstnere og gøre deres arbejde tilgængeligt for så mange samlere som muligt.

Wall Wall giver plads til talenter til at vise og sælge deres arbejde. De har undtagelsesvis aftalt at øge antallet af tryk fra et udvalg af deres værker for at tilbyde dig overkommelige priser. Fra salg af deres unikke tryk går en betydelig del direkte til deres kunstnere, så de kan fortsætte og udvikle deres kunst yderligere.

De tilbyder et eksklusivt udvalg af tryk i højeste kvalitet og lægger stor vægt på udviklingen af ​​tryk, så kraften og rigdommen i værket fra deres kunstner fanges. Med kunstnerens samtykke er værket tilgængeligt i flere formater med en finish, som kunstneren er aftalt. De har kun begrænsede udgaver af hvert tryk.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første tegninger af vores kommende køkken....