Jeg tør næsten ikke at tro på det… – Salmon Street
Første blodprøve i 10 måneder der er "normal"!

Jeg tør næsten ikke at tro på det…

Så gik der et år mere, og inden vi ser os om hedder det 2020, og så kan jeg/vi vinke farvel til et år, som virkelig har budt på lidt af hver! Jeg tror ikke at nogen af os kunne have forudset hvad 2019 skulle bringe af op og nedture….

Det kommer næsten til at lyde som en nytårstale om året der gik – men her kommer lige en hurtig opsummering, en RIGTIG god nyhed og hvad der kommer til at ske i 2020 for vores vedkommende og for vores renovering ❤

Men det startede jo meget godt! Vi var i fuld gang med hus-renoveringen da vi blev spurgt, om vi ville være deltagere i “Mesterskaberne” – et nyt tvkoncept som DR1 ville prøve af, som havde fokus på genbrug og kreativitet, og som produktionsselskabet mente at vi passede rigtig godt til! Vi takkede ja! Mødte nogle skønne mennesker og fik en super sjov oplevelse med i bagagen!

Hvis I ikke har set programmerne kan i se dem her:

https://www.dr.dk/drtv/episode/mesterskaberne_128892

Under optagelserne blev jeg syg. Vi blev dog i konkurrencen i 5 ud af 8 programmer, og derfor var det også en lettelse da vi røg ud, da jeg bestemt ikke var på toppen! Ikke sagt at det ikke havde været mega fedt at gå helt til finalen – men sådan skulle det ikke gå. Og så er der mange af jer der kender historien herfra – men der er heldigvis godt nyt! Efter næsten et helt år med sygdom er det begyndt at gå den rigtige vej! Sådan virkelig den rigtige vej! Og jeg tør jo næsten ikke at skrive det, i frygt for at det pludselig vender, men jeg er begyndt at tro på at det var dét og at mit gamle liv er ved at finde tilbage.

Og hvad er der da sket, siden jeg pludselig har fået det bedre? Alt jeg kan sige er, at jeg havde en weekend for nogle uger siden som virkelig bød på mange smerter og jeg havde det bare generelt skidt i kroppen, og så nærmest fra den ene dag til den anden vågnede jeg op og havde det bedre end jeg har haft det de sidste 10 måneder! Og derfra er det kun gået fremad. Jeg er ikke 100% på toppen, jeg er stadig enormt træt og har nogle smerter der kommer og går i højre side, men overordnet set har jeg det fantastisk, ihvertfald i forhold til for et par måneder siden. Jeg har stadig ikke en helt klar diagnose ud over dem jeg allerede har fortalt om, og om det er dem, der tilsammen har lavet al den ballade og givet et sløret billede af alt det jeg har været igennem, ja, dét må guderne vide! Lige nu betyder en diagnose heller ikke så meget. Det eneste der betyder noget lige nu, er at jeg har det bedre – meget bedre og at de smertestillende er nede på et minimum…

Jeg skal stadig til nogle afsluttende undersøgelser og samtaler på Rigshospitalet, og mine blodprøver mangler også lige lidt før de er “normale”. Men jeg tror på at 2020 bliver vores år og at sygdom hører fortiden til.

2019 blev også året, hvor Anders skrev et blogindlæg som blev læst af mere end 2 millioner mennesker! Han har i mange år prøvet at få hul igennem til diverse medier mm. for at fortælle sin historie om at være en stolt håndværker, og at det er vigtigt at give de unge motivationen og inspirationen til at tage en erhvervsuddannelse og hvor mega sejt det er – og at det ikke kun er de “dumme” der går den vej. Anders ramte stort set alle danske medier. Både aviserne, tv og radiostationerne tog ham ind og lyttede og fortalte hans historie! Det resulterede i at Anders har taget orlov fra sit arbejde og bruger pt. Tiden på at få endnu flere til at lytte til det vigtige budskab. Så det er spændende at se hvad 2020 byder på for hans vedkommende, da der er mange spændende projekter der har meldt sig på banen. Men der er jo også lige et hus der skal renoveres… 😅

Anders har skrevet denne status-opdatering idag:

“De her seje elever fra Brøndby Idrætsefterskole (@brondby_ie) har netop skrevet OSO-opgave (obligatorisk selvvalgt opgave) om et job de synes lyder spændende og som de selv overvejer! De har valgt at skrive om at være TØMRER 💪🏻 Det gør mig sgu stolt og giver mig tro på en fremtid med et bedre syn på erhvervsuddannelserne!

I september skrev min kære veninde @jennabagge til mig, om ikke jeg havde lyst til at holde et foredrag for hendes elever på Brøndby Idrætsefterskole. Årsagen skal findes i at der er mange af dem, som ikke ved hvad fremtiden skal bringe uddannelsesmæssigt og det ville være godt for dem at få et indblik i erhvervsuddannelserne fra en person, der elsker sit erhverv på trods af dets blakkede ry!

Jeg tænkte at det var en fin anledning til at få skrevet et foredrag, da jeg kun kender deres situation alt for godt! Som sagt så gjort. Jeg fik afholdt det og havde en god rigtig oplevelse. For nylig fortalte Jenna mig, at i hendes klasse var der flest, der havde valgt at skrive OSO-opgave om at være politibetjent, men på en klar 2. plads kom tømrer-gerningen! Det blev jeg lidt stolt af!

Jeg er stadig i tvivl om foredrag er noget jeg skal lægge endnu mere tid og endnu flere kræfter i. Jeg har indtil videre afholdt 2, som er gået fint (tror jeg)! Men jeg er også meget selvkritisk og ønsker kun at levere det bedste stykke arbejde! Men en ting er helt sikkert; jeg er utrolig rørt over at så mange af Jennas elever har valgt at skrive om mit erhverv! Jeg ønsker dem alt det bedste i fremtiden uanset om de vælger at gå tømrer-vejen eller noget helt andet. Det vigtigste er at de vælger noget de brænder for og ikke lader sig påvirke af negative synspunkter udefra. Der er brug for alle i samfundet og de jobs og uddannelser DU ikke bryder dig om, skal du bare prise dig lykkelig over at andre gider, så du ikke er TVUNGET til at lave noget uinteressant! Lykken er ikke nødvendigvis det flotteste CV.

Rigtig glædelig jul og tak for et vildt efterår, der stadig kommer bag på mig! ❤ #nyfortælling”

Og apropos huset, som jo er dét som bloggen her drejer sig mest om, så er der spændende ting i vente! Vi er jo i fuld gang med stueplan og kælder, og hvis alt går som planlagt, så burde vi være færdige med hele den indendørs renovering inden 2020 er slut.

Vi skal lave køkken, spisestue, lille stue, soveværelse, vaskerum, viktualierum, trappe, kælder, tagterrasse  mm. Og selvfølgelig også have gjort alle de sidste detaljer færdige i de rum vi næsten er i mål med. Og så må vi se om 2020 også bliver året hvor vi går igang med vores orangeri. Og hvis det går rigtig godt, kan det være at nye vinduer og facaderenovering også bliver en realitet til næste år. Men nu tager vi lige de indendørs projekter i første omgang! Vi har på ingen måder travlt! Og fordi vi begge har jobs ved siden af renoveringen så tager tingene bare lidt længere tid.

Hvis I gerne vil være med på sidelinjen i vores renoverings-eventyr – så kan i melde jer til vores nyhedsbrev og få besked når der er nye indlæg på bloggen! Og så håber jeg virkelig aldrig at bloggen her kommer til at handle om sygdom igen! 😅

Jeg håber personligt at 2020 kommer til at byde på nogle spændende samarbejder og projekter, hvor vi kan vise vores kreativitet frem, nyfortolke måden at renovere et gammelt hus på og inspirere nogle af jer der læser med! Vi lover at gøre os umage og tænke ud af boksen! Og så kommer jeg også til at lave nogle spændende projekter i min forretning, som jeg glæder mig til at vise frem her på bloggen og på Instagram…

Rigtig glædelig jul! Og må I alle komme godt ind i det nye år ❤

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første blodprøve i 10 måneder der er "normal"!