Næsten Magisk… – Salmon Street
Hvad skal man ønske sig til jul?

Næsten Magisk…

Jeg er netop kommet hjem efter et par dage i Slagelse, hvor jeg har min forretning. Her imens jeg fortsat arbejder på nedsat tid, rejser jeg ikke helt så meget frem og tilbage som jeg plejer, da kroppen ikke rigtig kan klare det, så det er den bedste måde at klare det på. Og så var det jo, at jeg kom hjem til et stueplan hvor Anders virkelig havde været igang de sidste par dage, hvor jeg har været væk! – Jeg tror godt at han kan lide at overraske mig på den måde! Og det er virkelig dejligt og han ved jeg bliver top begejstret!

Og jeg synes faktisk at det ser vildt flot ud når man renoverer, især når det hele bliver lidt råt og den gamle historie i huset kommer til syne – det er sådan næsten magisk at følge med i processen! Jeg elsker naturligvis også når det er færdigt! Men det er ret spændende at se hvad væggene gemmer på, når man fjerner de øverste lag.

Her er den oprindelige plantegning. Og der hvor der er køkken på tegningen, er jo der vi har lavet badeværelse (i 2 plan, så det er koblet sammen med kælderen) Den lille stue (nederst til venstre) er ikke med på billederne, da den i øjeblikket er fyldt op med alle vores ting, flyttekasser mm.

Her er billeder af hvordan stueplan ser ud nu:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal man ønske sig til jul?