Mit forløb – Borrelia, Hepatitis og meget mere. – Salmon Street
Slut med grimt lys og byggestrøm!

Mit forløb – Borrelia, Hepatitis og meget mere.

Jeg har skrevet dette forløb til min læge på Infektions Medicinsk afdeling (og til Patient-erstatningen), så hun kunne læse hvordan mit forløb har været med MINE EGNE ord. For når jeg går ind og læser min journal på Sundhed.dk, synes jeg ærligt det er lidt af en rodebutik. Og da jeg havde skrevet forløbet tænkte jeg så, hvorfor ikke dele den herinde på bloggen. Det kunne jo være der sad nogen med erfaring eller lignende der måske kunne se at “Hov… det dér.. Det har jeg kendskab til!”, eller måske der er nogen der har input? Jeg ved der er nogle fagpersoner derude der læser med – så måske jeg er heldig!

Egentlig er jeg rigtig træt af at skrive om sygdom, men jeg er også nørdet nok til ikke at give op og tænker også på hvordan hulan vi opklarer dette sygdoms-mysterium. Og da jeg ved I er mange der læser med herinde, så er der et spinkelt håb for at der måske er nogen der kan hjælpe – igen!. Jeg har indsat blodprøvesvar på de prøver som er taget som er uden for normalområdet. Men her kan man jo så kun se resultatet for de prøver som er taget, og desværre må man konstatere at der nok burde være taget nogle flere og man har “glemt” nogle muligheder i sygdoms forløbets start, hvor man måske skulle ha været gået lidt mere grundigt til værks.

Det er en ordentlig smøre, og alle mine prøvesvar er markeret med kursiv – så dem kan man springe over, hvis man ikke lige ved hvad de betyder. Jeg har ikke opgivet alle prøvesvar, men kun de relevante.

Og hvis man vil læse om mit forløb på mere “almindeligt” Dansk – så synes jeg du skal læse dette først, da det er forløbet uden så meget “data”:

https://salmonstreet.dk/2019/09/01/er-synderen-fundet/

Hvis du vil læse hvad der er sket siden 1 September 2019, står det længere nede i dette indlæg…. Men her kommer forløbet mere præcist med datoer og prøvesvar + nye prøvesvar, og som sagt er dette versionen som min læge og patienterstatningen modtager:

PS: Det skal lige siges at intet af det jeg “fejler” smitter!! Det er noget som jeg formentlig har fået fra et stik, bid eller igennem mad/drikke. Og det er derfor ikke noget jeg kan give videre til andre. Så I skal ikke være bange for at have været i mit selskab! Eller være det i fremtiden 😀 Så er det på plads…. bare lige for en god ordens skyld! 

Midt/Slut Januar 2019:

Finder mærkeligt udslet under det ene bryst, stor lilla bule på størrelse med en vindrue (minder om et indgroet hår eller andet i den boldgade, bare meget større) Opsøger ikke læge.

Midt Februar 2019:

Atypiske influenza Symptomer – meget feber og utilpashed, og synes ikke jeg kan genkende denne form for “influenza”. Jeg er ikke typen der får meget høj feber, og slet ikke så mange dage i træk. Så jeg er forbi lægevagten, og han vurderer mig til at have alm. influenza (Tager ikke prøver eller CRP)

Midt/Slut Februar 2019:

Efter “Influenza” begynder jeg at få meget hovedpine og min nakke føles stiv og smerter, og jeg kan ikke bevæge den som jeg plejer. Jeg tænker det er en nerve der har sat sig fast og at nakken så er skyld i den konstante og tiltagende hovedpine. Da jeg er bekendt med migræne/spændings hovedpine de sidste 20 år, reagerer jeg ikke så meget når jeg render ind i den slags. Men er på dette tidspunkt nødsaget til at være på smertestillende 24/7.

Start Marts 2019:

(I løbet af Marts 2019 foretages flere opkald til AKUT-TELEFONEN 1813 pga. slemme smerter i hovedet og nakken, ingen vurderer at jeg er syg nok til at sende mig videre i systemet)

Efter 14 dage med nakkestivhed, let feber og hovedpine m.m. begynder smerterne i hovedet virkelig at tage til.

5 Marts 2019 : Jeg ringer til læge første gang da jeg har det rigtig skidt. Man vurderer at hvis jeg ikke har bedring, skal jeg kontakte dem igen,

7 Marts 2019 : Jeg opsøger læge igen, forklarer jeg har fået det værre. Forklarer mine symptomer og lægen mener jeg har bihule/pandehulebetændelse. Min CRP er forhøjet og jeg får antibiotika til 3 dage + næsespray.

11 Marts 2019 : Efter 3 dage på antibiotika er smerterne kun værre. Jeg opsøger læge igen. Ny antibiotika og jeg får en akut henvisning til øre/næse/hals læge.

11 Marts 2019 : Hos øre/næse/hals-lægen får jeg beskeden efter kikkertundersøgelse og udsugning af bihuler/pandehule: INGEN bihule/pandehulebetændelser, og der har ALDRIG været det. Så dette kan ikke være årsagen til de mange smerter.

14 Marts 2019 : 

Smerter bliver værre og værre og jeg er hævet i den ene side af ansigtet. Jeg opsøger læge igen. Jeg bliver akut indlagt med mistanke om Meningitis. Det afvises efter lumbalpunktur (Læs længere nede at én af prøverne på spinalvæsken er misvisende??) og igen kalder man mine symptomer for bihule/pandehulebetændelse (til trods for at jeg lige har været hos øre/næse/hals læge 3 dage tidligere hvor dette er afkræftet). På akut-afdelingen finder man mistanke om en godartet cyste på hypofysen på 2 cm efter CT-scanning. Og man har mere fokus på denne, end på den egentlige årsag til at jeg er indlagt. Man ser også tydelig slimhindefortykkelse mm.

BLODPRØVESVAR: (værdier uden for normalområdet) fra AKUT-AFDELING:

Basofilocytter;B = 0,1

Trombocytter;B = 397

Basisk fosfatase;P = 120

Kalium;P = 3,4

Bilirubiner;P = 4,5

CRP = 26

SVAR PÅ SPINALVÆSKE: (Som jeg undrer mig meget over? )

Værdi: 1,4 mmol/L

Svaret er rettet.
Producent: Slagelse KBA
Prøvens normalområde:
Resultatet ift. normalområdet: Kan ikke valideres.
Laboratoriets kommentar:
Resultat tages med forbehold, prøven for gammel ved analysering. (???)

15 Marts 2019 : Bliver udskrevet fra akut-afdeling da jeg føler at jeg har det bedre. Man overvejer ikke at bedringen skyldes at lumbal-punktur har fjernet noget af trykket fra hovedet, og det er derfor jeg har det “bedre”.

17 Marts 2019 :

2 dage efter jeg er blevet udskrevet, bliver jeg indlagt på Rigshospitalet efter opkald til akut-telefonen på 1813, da min tilstand er stærkt forværret. (Kunne muligvis skyldes at min spinal-væske igen er normaliseret og trykket i hovedet er tilbage)

Jeg bliver indlagt og sendt til øjenlæge på RH, og her har jeg meget kraftige smerter og reagerer kraftigt under forskellige neurologiske tests og kan ikke gennemføre, pga. for mange smerter.

Under indlæggelse på RH foretager man lumbal-punktur som bliver stukket forkert og jeg har rigtig mange smerter i højre side under stikket og efterfølgende og har svært ved at gå.

Under Neurologiske tests reagerer jeg også med kraftige smerter i hovedet under diverse øvelser. Særlig udtalt når jeg skal bukke mig forover.

Efter 8 dages indlæggelse bliver jeg udskrevet. Jeg har svært ved at gå og føler mig bestemt ikke frisk. Hele højre side fra hofte og ned føles stiv og ryggen smerter meget. Man giver fejlslagen lumbalpunktur skylden. Jeg hjemsendes med endnu en omgang antibiotika og smertestillende og diagnosen: Bihule/pandehulebetændelse.

Jeg bliver bedt om selv at kontakte øre/næse/hals-læge for endnu en kikkertundersøgelse af bihuler mm. Og skal have taget blodprøver hos egen læge om en uge, for at tjekke mine værdier efter antibiotika.

Under indlæggelsen på RH lyder blodprøver således: (værdier udenfor normalområdet)

Trombocytter;B = 400  til 403

Neutrofilocytter;B = 8,1

Neutrofilocytter (segmk.+stavk.);B = 0,9

Leukocytter;B = 10,7

Alanintransaminase [ALAT];P = 50 til 53

Basisk fosfatase;P = 123 til 140

gamma-Glutamyltransferase;P = 96

Bilirubiner;P = 4

Kolesterol LDL (beregnet);P = 3,1

Kolesterol HDL;P = 0,85 til 0,92

C-reaktivt protein [CRP];P = 19 til 26

U-Leukocytter(semikvant) = 15

U-Acetoacetat(semikvant) = 0,5

28 Marts 2019 :

Jeg er til kikkertundersøgelse af mine bihuler hos ny øre/næse/hals-læge: stadig INGEN bihule/pandehulebetændelse at spore. Han undrer sig over diagnosen fra Rigshospitalet og jeg forklarer at jeg har det rigtig skidt. Jeg bliver bedt om at komme tilbage til ny undersøgelse om en måneds tid.

4 April 2019 : 

Jeg får taget blodprøver hos egen læge efter henvisning på Rigshospitalet. Jeg forklarer at jeg stadig har det rigtig skidt og har mange smerter i ryggen og benet,  jeg har fortsat svært ved at gå. Man giver lumbal-punktur skylden igen og jeg får ad vide at jeg skal være tålmodig. På dette tidpunkt er jeg på stadig på smertestillende alle døgnets timer og har været det i ca. 1 måned siden det hele startede. Jeg nævner også at jeg fået har udtalt synkebesvær, uden der bliver reageret på dette. Man vil dog gerne se mig til nye blodprøver igen om en uge. Jeg får en ny omgang antibiotika. Og bliver bedt om at komme igen om en uge til nye blodprøver.

BLODPRØVESVAR 4 April: (værdier uden for normalområdet) – (her er nogle af værdierne blevet “værre” end da jeg var indlagt)

Basofilocytter;B = 0,1

Trombocytter;B = 445

Kalium;P = 3,4

Alanintransaminase [ALAT];P = 75

Basisk fosfatase;P = 190

Bilirubiner;P = 4,6

gamma-Glutamyltransferase;P = 83

Kolesterol LDL;P = 3,5

Kolesterol;P = 5,2

C-reaktivt protein [CRP];P = 16

10 april 2019

Nye blodprøver viser at mine værdier er blevet lavere og man vurderer at antibiotika endelig har hjulpet.

Efterfølgende har jeg virkelig mange smerter i ryggen og er meget begrænset af min fysiske tilstand og lider af rigtig kraftig hovedpine. Jeg har nu været på smertestillende konstant i over 2 måneder. Og er meget sengeliggende. Det virker som om at mit nervesystem er stærkt påvirket.

24 April 2019:

Ny konsultation hos lægen, da jeg har det rigtig skidt – mine infektionstal (CRP) er nu højere end nogensinde, jeg forklarer at jeg har mange smerter i ryggen, feber, hovedpine, rystelser, ingen appetit, synkebesvær mm. og kommer på endnu en omgang antibiotika. Jeg synes på dette tidspunkt at 2 måneders sygdom er “længe” – men jeg får ikke rigtig nogen afklaring på mine symptomer – andet end at jeg skal være tålmodig..

7 Maj 2019 :

Kikkertundersøgelse af bihuler mm. hos øre/næse/halslæge  – Ingen betændelse. Jeg forklarer at jeg har det lidt bedre i hovedet, dog stadig en del hovedpine men at det nu er resten af kroppen der gør ondt og volder mig mange problemer. Jeg føler mig stadig syg, træt og har det bestemt ikke godt.

Jeg kontakter min egen læge flere gange i løbet af april/maj mht. min tilstand og forklarer at jeg ikke har det godt og har enormt mange smerter og følelsen af lammelser i ryggen. Jeg får blot ad vide at jeg skal være tålmodig, og at det kan være normale bivirkninger i forbindelse med min historik.

Start Juni 2019:

Jeg kontakter RH Glostrup Neurologisk afdeling da mine smerter i ryggen er tiltagende og min egen læge ikke kan hjælpe. Jeg får ad vide at jeg vil blive kontaktet af en læge, men der sker intet. Jeg formoder at jeg er blevet “glemt” da jeg ikke hører fra dem i 10 dage.

13 Juni 2019 :

Jeg ringer til Neurologisk afdeling på RH Glostrup igen, hvor jeg endelig får tid til en konsultation dagen efter hos neurolog.

14 Juni 2019 :

Jeg undersøges af neurolog på RH Glostrup, da jeg har virkelig mange smerter i ryggen (Især øvre ryg). Det er særlig slemt om aftenen/natten hvor jeg oplever anfald med kramper/lammelser, og det gør at jeg ikke kan bevæge mig. Der er også feber og jeg ryster ofte kraftigt i lang tid om natten. Min vejrtrækning er også påvirker ved anfald, da jeg føler det kramper omkring lungerne. I journalen beskrives det som lændesmerter hvilket ikke er korrekt. Der er også lændesmerter som trækker fra stedet hvor jeg er blevet stukket i forbindelse med lumbalpunktur, men det er ikke disse der er mit fokus. Man vurderer ikke at der skal foretages scanning af ryggen, men der bliver taget nye blodprøver.

Man vurderer igen at smerterne kan være fra tidligere lumbalpunktur og man muligvis har fået beskadiget nogle muskelfibre og/eller ramt nogle nerver. Jeg får en henvisning til fysioterapeut. Jeg undrer mig over diagnosen og “behandlingen!, da jeg jo også har mange andre symptomer ud over smerterne/lammelserne i ryggen.

30 Juni 2019 :

Smerterne i ryggen er værre. Jeg føler mig decideret lammet til tider og jeg kontakter igen RH Glostrup for at få scannet ryggen. Jeg har fortsat feber og føler mig stadig skidt tilpas.

12 Juli 2019 :

MR-scanning af ryggen

30 Juni 2019 : 

Svaret på MR-scanning = Der er umiddelbart intet at se, til trods for de mange smerter/lammelser mm. Man mener stadig at det er lumbalpunkturen der blev stukket forkert der kan have givet mig efterfølgende bivirkninger i form af smerter, og at der stadig kun er tale om en skade på muskel-fibre/nerve. (Men det får man vel ikke feber mm. af???)

Jeg går rundt i ca. 2 måneder i dyb fortvivlelse om hvad der er galt. For min krop er ikke som den plejer. Jeg føler mig syg, har feber, er træt og har en masse smerter i kroppen – især ryggen, men føler hverken at min egen praktiserende læge eller Neurologisk afdeling kan hjælpe eller tager mig seriøst længere. I min fortvivlelse skriver jeg nogle blogindlæg om min sygdom, og det er her jeg bliver opfordret til at søge nærmere information om blandt andet Borrelia….  

28 August 2019 :

Nye blodprøver hos lægen da jeg fortsat føler mig syg, har feber on/off, træthed, synkebesvær, mange smerter i ryg og kroppen, nervesmerter, føleforstyrrelser, hukommelses problemer og jeg mister til tider styrken i min højre hånd mm. Jeg insisterer på at blive testet mod Borrelia, da jeg INGEN steder i min journal kan læse mig til at man har testet mig for dette – hverken på spinalvæske eller blodprøver.

Testen for blodprøve på Borrelia er POSITIV. 

2 September 2019 :

Starter forløb hos Infektions Medicinsk afdeling på Rigshospitalet.

Jeg bliver testet for cancer, og det er der heldigvis ingen tegn på. Men der en tegn på en eller anden form for infektion/virus i kroppen.

Man giver mig 3 ugers antibiotika mod Borrelia (DOXYCYCLIN) hvor jeg har feber flere gange imens jeg tager antibiotika kuren.

Jeg har sidenhed fået taget en masse prøver, og heriblandt er jeg testet positiv for Hepatitis A (er aldrig blevet vaccineret og har ikke rejst udenlands i 2 år) og Ebstein Barr Virus, som jeg kan læse mig til i sjældne tilfælde kan give neurologiske komplikationer og hepatitis, som minder meget om min historik? Jeg har også den positive prøve for Borrelia i blodet, men da denne ikke helt kan bruges som indikator for mit sygdoms-forløb er der stadig tusindevis af spørgsmål. Så derfor har jeg smidt alt info op her på bloggen. Det er et vildt underligt forløb jeg har haft – og jeg sidder som sagt tilbage med en masse spørgsmål til alt hvad der har foregået i min krop. Men indtil videre er jeg testet positiv på de overstående tre diagnoser.

De sidste mange blodprøver jeg har fået taget viser stadig let forhøjet CRP, min basiske fosfatase er fortsat forhøjet og et sted imellem 160 – 193,  og Sedimentationsreaktion;B ligger på mellem 28 til 39. Desuden er disse også uden for normalområdet: 

Immunglobulin A (g/l);P = 4,54

Immunglobulin G;P = 19,9

Immunglobulin M;P = 2,3 

 

Jeg er stadig i et forløb på Infektions Medicinsk afdeling, og skal igennem flere prøver og speciallæger den kommende tid, så jeg håber vi snart kan finde årsagen.

Men nu tænker jeg lige højt: 

– Man har vel ikke nakkestivhed og hovedpine et par uger op til en bihule/pandehulebetændelse?? Jeg var på intet tidspunkt forkølet -selvom dette står i min journal!?!

– Hvorfor er lægerne uenige i hvad det var for en infektion jeg havde i hovedet? Det lader til at det hverken var en typisk hjernehindebetændelse eller bihule/pandehulebetændelse – men hvad var det så??  MR Scanningen viser tydelig slimhindefortykkelse mm. inde i hovedet, men kikkertundersøgelserne (fra 2 forskellige ØNH-læger) viser at der ingen betændelse var i hverken pande- eller bihuler?

– Har man overhovedet testet min spinalvæske for Borrelia? (det tyder nemlig ikke på det)

– Og hvorfor har man ikke testet mig for Borrelia tidligere i forløbet?

– En fejlslagen lumbalpunktur og en “bihule/pandehulebetændelse” kan næppe være årsagen til mit lange sygdomsforløb!? – Selvom det desværre er dét man konstaterede i starten – men nu er der gået næsten 10 måneder, der er røget tæt på 20 kilo af min vægt og mine blodprøveresultater har på intet tidspunkt været “normale” i alt den tid…. Der er tydelige tegn på en infektion i kroppen, men hvilken er stadig uvist.

– Kan EBV mon være årsagen til de sidste 10 måneders sygdom og symptomer? Det lader til at den i sjældne tilfælde kan give lignende symptomer.

– Når jeg har smerter i kroppen er det ofte i højre side, hvilket måske hænger meget godt sammen med at den infektion jeg havde i hovedet var i venstre side (Hjernen krydser nemlig over) Så kan det mon give forklaringer på noget? Smerterne har rykket lidt rundt under hele forløbet, fra nakke, til øvre ryg, til benet og til nedre ryg osv.

– Min cyklus gik fuldstændigt i stå de første mange måneder under sygdommen, og jeg har desuden oplevet knuder/hævede lymfer i armhulerne under hele sygdoms forløbet.

– Desuden har jeg læst lidt op på en virus kaldt WEST NILE VIRUS – kan denne mon være synderen? Det er et vildt skud… men jeg søger blot svar….

 

I skal være meget velkomne til at komme med input, hvis I skulle have noget på hjertet <3

 

 

 

 

 

15 kommentarer

 • Stine Kjær-Rasmussen

  Kære Trine!
  Det er så skræmmende og vildt, at man skal igennem sådan et sygdomsforløb i DK. Det minder mig om min mors brystkræftforløb, hvor 3 læger lavede grove fejl, der endte med at koste min mor livet (ikke fordi jeg tror, du er ved at dø🙈😉!). – men magtesløsheden, autoritetstroen på, at lægerne er dygtige fagpersoner, der har ens liv i deres hænder og derfor gør deres yderste samt følelsen af ikke at blive taget alvorligt og måtte mobilisere alle de kræfter (man ikke har!) og blive ved med at være insisterende – det er så forfærdeligt!!! I dit tilfælde uvisheden! Uvisheden om, hvad der præcis er, man fejler, en forklaring på symptomer og ikke mindst en plan for, hvordan ens behandling skal forløbe – det har man sgu brug for!
  Jeg føler så meget med dig – håber snart du for afklaring og ikke mindst kommer i bedring.
  Til sidst må jeg bare sige, jeg er fuld af beundring over, du har været det igennem og samtidig renoveret hus på fuld styrke! Det er virkelig beundringsværdigt👍🏻💪🏼😊
  Fantastisk flot og kreativt arbejde , du og Anders laver – jeg nyder at følge det❤️
  Jeg har ikke løsningen på din behandling, desværre, så jeg ved ikke, om du kan bruge denne kommentar til noget —
  Måske som et venligt og forstående klap på skulderen og en thunnus up👍🏻 til jeres flotte husrenovering😉
  Ønsker dig al mulig held og lykke og god bedribg❣️😊
  De bedste hilsner – Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilla

  Jeg kender desværre flere der har Borellia, som ikke er kommet ordentlig over det endnu. Lægerne i Danmark tager det ikke alvorligt, så den ene jeg kender har været nødsaget til at søge til Tyskland og få hjælp. Det blev dog for dyrt for hende i længden og hun har nu fået rigtig meget ud af at styrke hendes immunforsvar med essentielle olier fra DoTerra. Hvis du har lyst til at snakke med en af dem jeg kender med alvorlig borellia symptomer siger du bare til 😊
  Det eneste jeg kan hjælpe med er at du skal huske at spise probiotika (mælkesyrebakterier) efter du har spist antibiotika, da de slår maven i stykker. Det er ikke noget lægen fortæller og der er derfor mange der døjer med maven efterfølgende, da de ikke får det at vide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lynn

  Føler med dig. Min datter lider af det samme som også kaldes lime dicise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Lynn! Tusind tak! Håber at din datter snart får det bedre! Det er en hård omgang ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Øv hvor det synd Ford og. Rigtig god bedring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Frandsen

  Hej Trine. Jeg arbejder på infektionsmedicinsk afdeling på Odense Universitets Hospital. Jeg arbejder både på vores sengeafdeling, hvor jeg har været i 4 år, og det seneste år på ambulatoriet, hvor jeg laver lumbalpunkturer flere gange om ugen.
  Jeg ved en masse om, hvad man undersøger for i spinalvæske, jeg ved en masse om hepatitis generelt og jeg ved også meget om, hvad man bør undersøge for for at udrede dig.

  Jeg har en del inputs til dig. Hvis du har lyst, må du gerne ringe til mig på 60 11 72 47.
  Så kan vi snakke sammen. Det er lettere.

  Vh Stine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Frandsen

   Ps 🙂 Glemte at skrive jeg er sygeplejerske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Tusind tak Stine! Jeg har sendt dig en sms!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mange sammenfald med toxoplasmose, selvom du ikke var immunsuprimeret fra start. Ellers er en henvisning til reumatologisk afdeling måske bud på næste skridt? SLE eller anden gigt- eller autoimmun sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Nanna – jeg tror egentlig at man har udelukket den, men er ikke sikker – den bliver helt sikkert noteret til næste samtale.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hejsa;-)
  Bare nysgerrig, er der målt m-komponent i forløbet ?
  Mvh
  Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Uh, det ved jeg faktisk ikke. Hvor skal jeg se det under? Og hvad indikerer det? De bedste hilsner Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Min mor er blevet testet for det, så ved lidt fra hende.
   Testes m-komponenten positiv stilles diagnosen mgus. Det i sig selv giver ingen symptomer, men kan udvikle sig til flere alvorlige ting bl.a. knoglemarvskræft.
   Kan desværre ikke huske hvor det listes i blodprøverne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Christina!

   Jeg håber at din mor er ok idag <3 jeg er umiddelbart testet for cancer, og der skulle ikke være noget i forbindelse med den sygdom.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med grimt lys og byggestrøm!