Slut med grimt lys og byggestrøm! – Salmon Street
Hvad skete der egentlig d. 1. September 2019?

Slut med grimt lys og byggestrøm!

Samarbejde med Lauritz Knudsen by Schneider Electric

Når man laver en totalrenovering af et gammelt hus ligesom os, så synes jeg at den lille forskel ligger i detaljen – der kan man ofte se at et hus er renoveret med kærlighed. Det er når man ikke bare har valgt de “kedelige” standartløsninger og gjort det der var nemmest og hurtigst…

En forholdsvis lille detalje som at finde nogle smukke og klædelige stikkontakter, synes jeg kan gøre en kæmpe forskel i en renovering. Jeg har jo skrevet lidt om stikkontakter før, men nu hvor førstesalen endelig (næsten) er færdig – så kan jeg virkelig se hvad “de små detaljer” gør for indretningen.

Vi vil rigtig gerne have at vores hus er smukt i sig selv – selv uden møbler. Sådan at alle de overflader, installationer og materialer vi bruger i huset taler for sig selv, som hvis huset f.eks. stod helt tomt. Selvom jeg elsker at indrette, style og møblere, så synes jeg, at der er noget rigtig spændende ved at arbejde med “rammerne” og omgivelserne – og ikke kun indretningen. “Alle” kan jo købe smukke møbler… Men at en bolig er smuk i sig selv selv uden inventar synes jeg er fedt!

Og derfor har jeg også en holdning til, at det er de “rigtige” stikkontakter i vores boligrenovering – nogle der lige laver et lille statement om, at vi også har en holdning til hvilke det skal være – så både stil, design og funktion er gennemtænkt.

Vi havde besøg af Marc fra Schneider Electric, og han var super god til at fortælle om de mange flotte muligheder som Lauritz Knudsen tilbyder. Og det er tydeligt at se, at FUGA kontakterne virkelig både er æstetiske og funktionelle!

Nu kan man måske sige, at efter 1 år med byggestrøm, ledninger alle vegne og arbejdslamper, så er vi nok et meget taknemmeligt publikum – men hvor er jeg bare glad for vores valg! Vi har på forhånd besluttet hvor alle vores lamper, tv-apparater, højtalere og afbrydere osv. skal sidde på førstesalen, så alle ledninger er gemt pænt ind i væggen. Og nu er det kun de flotte lampeudtag og stikkontakter fra Lauritz Knudsens smukke serie FUGA der er synlige og klar til at blive brugt! Det er en sand fornøjelse at kigge på! Og jeg synes at detaljen med den sorte blanke ramme og det matte design er perfekt til vores lidt rå stil!

Hvis du vil læse mere om de mange muligheder som Lauritz Knudsen tilbyder – så klik ind på deres hjemmeside:

https://www.lk.dk/

Se lige hvor fedt det ser ud!! Vi har fået IHC i vores hus, og dette gør at vi kan få trådløse kontakter op fra Lauritz Knudsen de steder vi ønsker det – uden at trække strøm til dem – perfekt løsning til rå mursten, så man er fri for at rillefræse! Batteriet i kontakterne skal skiftes ca. Hver 7. År.

Her er link til den kontakt vi har valgt:

https://www.lk.dk/fuga/indret-rummet/design/lk-fuga-pure

Vi har sat de flotte lampeudtag fra FUGA på skråvæggene til vores kommende højtalersystem fra Sonos. Det er en ret elegant måde at bruge de flotte design-rammer på.

Hvis du vil læse mere om hvilke modeller osv. Vi har valgt til huset , så kan du se det i dette indlæg –  her er også en masse inspiration til valg af flotte stikkontakter og spændende muligheder fra Laurits Knudsen:

https://salmonstreet.dk/2019/03/27/de-smaa-detaljer-goer-de-store-forskelle/ 

Lauritz Knudsen har mange forskellige designs og funktioner at vælge imellem! Og hvorfor ikke sætte prikken over i’et med en flot stikkontakt? Det betyder faktisk mere end man tror!

http://www.lk.dk/fuga/omstrukturering-sandbox/indret-rummet/design

Du kan også besøge facebooksiden:

https://www.facebook.com/LauritzKnudsenbySchneiderElectric/

2 kommentarer

 • Mette B.

  Wow, det er første gang jeg har hørt om IHC. Jeg står for at skulle rive en væg ned og lave køkken-alrum. Og hertil også få fikset el… fjerne en masse gamle kabler, nye stikkontakter osv. Skal det forstås som, at jeg kun behøver at få ryddet lidt op i dem, og så installere sådan nogle kontakter trådløs, uden at skulle ødelægge væggene med en fræser? Hilsen en ny læser, der er i gang med at trawle indlæg gennem…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hej Mette!

   Jeg vil helt sikkert anbefale at du får en elektriker ud, som kan se på det hele for dig og gerne én der har styr på det med IHC! For det er en drøn smart løsning!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skete der egentlig d. 1. September 2019?