Vi har fået det smukkeste gulv! – Salmon Street
Er synderen fundet?

Vi har fået det smukkeste gulv!

Annonce – (Købt med rabat)

WAUW – BARE WAUW!

Både Anders og jeg har en kæmpe kærlighed for smukke gulve og især sildebensparket! Anders lagde jo sildepensparket i vores gamle lejlighed, og vi var ikke et sekund i tvivl om at vi gerne ville have det i huset også.

Oprindeligt var det meningen at Anders ville lægge sildebensparket selv i huset indtil han rendte ind i MW GULVTEKNIK (https://mwgulvteknik.dk/) på byggepladsen i det firma han er ansat i. Anders har ved flere lejligheder set deres flotte arbejde og faldt i snak med dem. For nysgerrighedensskyld spurgte han hvad det ville koste at få lagt sildebensparket, og efterfølgende få det efterbehandlet med olie og 3 gange lak, hvis han selv stod for at lave opretning+undergulv.

Inklusiv materialer og løn lød prisen på 900 + moms pr. m2. For sjov skyld regnede Anders m2-prisen ud på Laksegade efter opretning+undergulv. Den lå på ca. 1100 UDEN løn, da Anders selvfølgelig lagde det. Den højere pris skyldes, at vi fik et separat tilbud på gulv og et separat tilbud på oliering og lakering. Fordelen ved at bruge et firma der har “hele pakken” er at de kan give en langt skarpere pris pr. m2. Derudover er de også langt hurtigere, da de lægger den slags gulv hver dag og nærmest ikke laver andet.

Vi var meget overraskede over prisen for at få professionelle ud! Derudover er det også sådan et boost man har brug for en gang imellem, for at bevare optimismen i så stor en renovering 🙂 På to dage var gulvet lagt på hele 1. salen. Ja tak!

Med i prisen for de 900,00 kr. + moms pr. m2 er:

Levering af trægulv

Montering i MS flex lim

Slibning, spartling og efterbehandling. (Olie og lak)

MW Gulvteknink leverer hele pakken, og kan derfor også garantere, at det hele er iorden! (Så man f.eks. ikke har et andet firma til at slibe, eller selv skal købe gulvet osv.)  Så de hænger på det hele hvis der skulle komme udfordringer (F.eks. ved trægulvet, vedhæftning, efterbehandling osv.)

Du kan kontakte MW Gulvteknik på: bj@mwgulvteknik.dk

De åbner forresten showroom om ca. 4 – 5 uger, hvor der der er mulighed for at se og røre, hvis du overvejer at få nye gulve!

Her får I en masse billeder af processen:

(længere nede kommer der billeder af det næsten færdige gulv, dog mangler det lige at få lak)

Vi har valgt en rustik stav i målene 35 x 7 cm.

Og så fik gulvet olie! Wauw!  Vi er vilde med farven! Den fremhæver virkelig træet smukt! Og passer perfekt til bjælkerne.

12 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  OH MY FU….. GOD!!! Det er det pæneste gulv jeg nogensinde har set <3 Det spiller bare max med bjælkerne, alle vægfarverne, stenene og sågar de gamle brædder
  Jeg er solgt!!! Og du har ikke engang tryllet endnu Trine (Y) (Y) (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Skal gulvet have både olie og lak? Og hvorfor? Troede at det var enten eller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Det får olie for at blive mørkere kg lak for at beskytte overfladen og gøre det mere vaskebart mm. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hvor tykke er stavene? 😊 Skide flot btw 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Gløvermose

  Wauw, hvor er det bare flot! I er bare så gode, det HELE ser skide godt ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalla

  Wauw – for fan…. hvor er det bare lækkert.
  Jeg er vild med det 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Toftegaard

  Hold nu op hvor er det smukt❤️Alting spiller sammen og er blevet en smuk helhed. Jeg er dødmisundelig på jeres smukke omgivelser….. jeg glæder mig til at se med, når du har indrettet😁Jeg tager hatten af, for jeres uendelige gå på mod, og jeg er sikker på I får Danmarks smukkeste hus 👍👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ejj hvor er det smukt. Jeg er selv lige flyttet ind i en lejlighed med kip til loftet og frie hanebånd, så det sætter virkelig gang i mine fantasier 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Hej med jer.. Wauw wauw hvor er det bare smukt, savle savle, jeg vil rigtig gerne vide hvad farven på olien hedder, jeg har ledt og ledt efter lige sådan en farve, men har desværre kun fundet nogle der bliver for “orange” 70’er gulligt i undertonen, så hvis i kan hjælpe, vil jeg være meget taknemmelig 🤞🤞 rigtig dejlig dag til jer Mvh Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Jeg er ret sikker på den hedder rustic old oak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hold op hvor ser det godt ud 😍👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er synderen fundet?