Nye billeder fra kælderen! – Salmon Street
Har vi valgt forkert?

Nye billeder fra kælderen!

Hvis vi lige skal skrue tiden helt tilbage – så var det dette kælder-toilet vi overtog for lidt over et år siden. Brugbart – bevares – og i dagslys ser det måske ikke så uhyggeligt ud, men forestil dig det så  på en mørk aften med sparsom belysning…

Men nu er kælderen jo blevet en lidt anden historie – ihvertfald den renoverede del… Vores “spa-afdeling” er virkelig ved at tage form! Og wauw! Det er godt nok et lidt andet rum man møder, end det rum man ser ovenover!

Vi har en mission om at gøre de gode ekstra kvadratmeter i kælderen til nogle ligeså værdifulde kvadratmeter som resten af huset. Det skal være lækre rum, hvor man har lyst til at opholde sig og gerne i længere tid! Og ikke bare et sted man smider ting hen, som der ikke lige er plads til andre steder.

Her er lidt nye billeder fra “spa-rummet” i kælderen! Der kommer snart flere når rummet er helt færdig, men jeg måtte simpelthen lige dele status med jer nu:

Der er stadig en del ting der mangler hernede såsom at få fuget færdigt, det gamle vindue skal monteres som skillevæg/flugtvej, spots og lamper skal op (dét glæder jeg mig virkelig til, så vi kan få den rette stemning!), vinduerne skal males, interiør, styling osv. Men man begynder at kunne se idéen med rummet nu.

Anders tester lige spa-badet! Eller ihvertfald pladsen! Og her er perfekt plads til 2 personer! Badekaret er forresten fra Duravit!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi valgt forkert?