Nu er det snart tv-tid… Endelig må vi løfte sløret! – Salmon Street
Indretning af soveværelset - tone i tone

Nu er det snart tv-tid… Endelig må vi løfte sløret!

Jeg har virkelig glædet mig til at udgive dette blogindlæg!

Da Anders og jeg blev ringet op sidste år, og vi blev spurgt om vi ville være med i et helt nyt tv-koncept var betænkningstiden faktisk ikke så lang.

Dog passede det jo ikke helt så godt med, at vi pt. var i gang med at renovere hus og Anders skulle på en Danmarksturné med et par andre komikere. Og ja, jeg er jo selvstændig med egen biks i Slagelse, så det skulle liiige kordineres lidt for vores begges vedkommende. Jeg har været selvstændig i ca. 13 år og har aldrig skulle holde såå meget “fri” fra butikken. Og Anders arbejder jo som tømrer 30 timer om ugen, så hans arbejdsplads skulle også lige støtte ham i hans deltagelse i programmerne. Men vi kunne simpelthen ikke sige nej da vi først blev præsenteret for konceptet. Det lød vildt sjovt! Og da det var en række programmer der skulle laves til DR1, så kunne det ikke gå helt galt.

Programmet vi har deltaget i er den nye tv-konkurrence “Mesterskaberne” der bliver produceret af Strong productions (Der også laver bla. “hjem til gården”, “Robinson” og “Keramik-kampen”). Jeg kan bedst sammenligne konceptet med “Den store bagedyst” da vi er 8 hold med hver vores “værksted” der skal konkurrere på kreativitet. Vi skal jo naturligvis ikke bage kage og andet lækkert – men vi skal skabe møbler af spændende genbrugsmaterialer og vise nye måder at upcykle på.

I hvert program får vi én lille og én stor opgave der skal løses, og til disse opgaver får vi forskellige genbrugsmaterialer der SKAL indgå i vores design og genbruges på den bedste og mest kreative måde. Og så er det naturligvis PÅ TID!!!

Som sagt er der otte hold der alle dyster mod hinanden, og hvert hold består af 2 personer. Og her er der både kærestepar, naboer, gode venner osv. Og sikke en flok skønne og kreative mennesker! Jeg var dybt imponeret over de andres kreativitet og forskellighed. Det var fantastisk at se hvor forskelligt kreative hjerner tænker og løser samme opgave på forskellige måder – måder man aldrig selv havde tænkt på. Det var virkelig inspirerende og rigtig godt castet!

Dommerne på programmet er den danske arkitekt Frederikke Aagaard og Designer/alt-mulig-mand Søren Vester (også kendt fra “I hus til halsen)

I hvert program bliver der stemt et par hjem, som jo så desværre må forlade konkurrencen.

Anders og jeg har ikke den store erfaring i møbelbyggeri, vi køber meget gerne brugte møbler til vores hjem – men så er det ofte fordi de er fine som de er og ikke trænger til ombygning eller lignende. Så for os, var det en ret ny måde at skulle tænke og bygge på, og vi følte os ærligt lidt på udebane, især fordi vi godt kan lide at have goooood tid til at gå at hygge os med vores projekter! Men vi plejer at være gode til at få idéer sammen når det kommer til renovering og indretning – så hvorfor ikke bygge nogle møbler sammen?

At være med i Mesterskaberne har personligt givet mig rigtig meget blod på tanden mht. at bygge og designe møbler selv i fremtiden, og jeg håber ikke at Anders har mistet pusten og lysten til at lave flere spændende ting sammen- altså udover vores hus! Han er mega god til det jo og jeg er vildt imponeret over hans evner til at trylle mine idéer til virkelighed. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af vores til tider krøllede hjerner og er sikker på der godt kunne være flere kreationer i fremtiden.

Jeg synes det kunne være super sjovt at designe møbler for firmaer, få sat dem i produktion og sælge dem. Så det kunne da være jeg skulle begynde at skitse lidt mere og give den drøm et skud – Mit hoved et altid fyldt med idéer og jeg har jo alligevel ikke så meget andet at rode med 😀 Spøg til side – men det ville da være endnu en kæmpe drøm der gik i opfyldelse.

Hver uge vil jeg lave et nyt blogindlæg efter hvert program – hvor I vil få mulighed for at kommentere mm. Hvis der skulle være spørgsmål eller andet I skulle have på hjertet mht. “Mesterskaberne”!

Jeg glæder mig til at dele vores tv-deltagelse med jer! Vi har ikke selv set programmerne endnu og er spændte på resultatet! Det er jo altid spændende når det er et helt nyt koncept, så vi ved jo ikke rigtig hvad vi skal forvente! 🤣 Og én ting er at stå foran kameraet og have de oplevelser man nu har med dét (både op og nedture!), men man ved jo aldrig hvordan dem der sidder hjemme foran skærmen modtager det nye program – og os! Men vi håber at det bliver en succes.

FØRSTE PROGRAM BLIVER VIST KL. 20.00 på DR1 d. 26/6.19! (0g det kan streames på DR TV hvis du ikke har tv) og der kører trailer på DR1 og andre DR-kanaler fra i idag!

 

 

6 kommentarer

 • Susanne

  Ej, hvor MEGA FEDT!! Sådan et program gad jeg virkelig godt være med i, så er kun en lille smule misundelig, haha… Men jeg GLÆDER mig til at se det. Er sikker på I gør det godt, og vi andre kan få endnu mere inspiration 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Hvis det bliver en succes, kan det jo være at der kommer et program mere du kan melde dig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lyder som et rigtig fedt program, glæder mig til at følge med i det 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Dejligt Ditte! Jeg håber du synes det er godt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej sikke et godt koncept. Det vil jeg glæde mig meget til at følge med i, og endnu sjovere når jeg nu “kender” nogle af deltagerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Salmonstreet

   Jeg håber det bliver godt modtaget for det er virkelig en god idé det program har!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning af soveværelset - tone i tone