Salgsopstilling – Salmon Street
Forelskelse og huskøb...

Salgsopstilling

Det er ca. et år siden at Anders og jeg besluttede os for at byde på den gamle præstebolig i Valby, efter vi havde været på en masse fremvisninger i påsken. Og om ca. 3 måneder har vi boet her i et år – ET ÅR!! Det forstår jeg slet ikke! Hvordan kan tiden løbe så stærkt? Jeg føler stadig at det kun er et par uger siden at vi fik nøglerne…

Jeg husker tydeligt hvordan vi tog S-toget til Valby, efter vi havde besluttet os for at byde på huset og så sad vi dér og kiggede på huset fra den anden side af gaden og drømte om at blive husejere. Det var en vild følelse! “Tænk hvis det er vores kommende hus….”. Vi sad der og drømte sammen, og snakkede om hvad man kunne gøre og hvorfor det netop var dét hus vi var faldet for. Og så blev det vores… Vores første hus.

Jeg har samlet lidt billeder fra salgsopstillingen der efterhånden er nogle år gamle, da huset var til salg i ca. et år inden vi købte det. Jeg har vist aldrig har vist dem alle frem – så i anledningen af at det er et år siden at vi fandt huset – så får I dem lige her 🙂 Så er der også lidt mere at sammenligne med når vi engang er færdige med renoveringen!

Selvom huset er rigtig smukt og dejligt, så husk at billederne her er meget taknemmelige mht. lys og vinkler 😉

Jeg har desværre ikke haft det store overskud til at få skrevet en masse blogindlæg, da jeg stadig kæmper med efterfølgerne af sygdom osv. – Men jeg håber at der snart er energi til en masse skriverier igen! Tak for at I følger med!

Billeder fra salgsopstillingen:

 

1 kommentar

  • Det ser virkelig også lækkert ud – det kan man jo ikke andet, end at falde for 😉 De ser altid så idylliske ud, sådan nogle billeder, men særligt have synes jer ser så hyggelig ud (.. selvfølgelig er jeg også virkelig udemenneske).

    //Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forelskelse og huskøb...