Jeg er igang med at designe 2 brusedøre… – Salmon Street
3 badeværelser på én gang!

Jeg er igang med at designe 2 brusedøre…

Kære alle!

Håber at I er kommet rigtig godt ind i det nye år!

Jeg er som overskriften antyder begyndt at tegne på lidt forslag til vores brusedøre til vores to badeværelser. Vi vil gerne have en jernramme med rillet glas/glas med struktur. Jeg synes det grafiske udtryk i glas med struktur giver noget ekstra, og som jeg skrev i et indlæg for en uges tid siden, så har jeg lidt på fornemmelsen at det er “det nye” – og så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at vi godt kan lide at gøre tingene lidt anderledes. Jernrammerne kunne jeg godt overveje at give en anden farve end sort – for at give dem et lettere udtryk. Jeg tænker at det kunne være flot med en beige/lys gråbrun som vil matche fliserne, så det blender mere ind og bliver mere tone i tone med resten af badeværelset (lidt ala det første billede øverst til venstre nedenunder her).

Med i mine overvejelser, tænker jeg også lidt på om dele af brusevæggen skal være i perforerede stålplader. Naturligvis med glas ind mod bruseren – igen synes jeg at det grafiske udtryk er drøn fint. Vi skal også lave et gelænder og en ståltrappe i badeværelset i to plan, så måske det bare skal være dér vi bruger pladerne. Jeg synes bare de passer godt ind i vores lidt rå og industrielle stil. Og de skulle naturligvis males i samme farve som rammen på brusevæggen.


Da Anders ikke helt er solgt mht. en brusevæg i glas-byggesten  – endnu (Jeg skal nok få lavet én væg et andet sted! – håber jeg – hep gerne på mig!) så må jeg jo være kreativ på en anden måde.

Glasvægge/newyorkervægge har været det helt store de sidste par år, og de er jo også optimale til at give masser af lys igennem de rum man gerne vil have delt lidt op. Og det samme gælder også brugen af glasvægge/glasbrusedøre på badeværelset. Det er en super løsning hvis man gerne vil have et lidt lettere udtryk, end en “fast” mur.

Her er et lille udsnit af forslag til vores brusevægge – der er flere! og der skal sikkert tegnes flere endnu… 😀 De er som I nok kan se MEGET fortegnede! Og så skal man som sagt forestille sig dem med det rigtige glas og evt. i en anden farve end sort. Specialdesignede brusevægge kan godt være lidt dyre, så derfor er det vigtigt at bruge god tid på at finde det helt rigtige design. Jeg har leget lidt med meget enkle løsninger og nogle med lidt flere detaljer.

 

 

8 kommentarer

 • Nina d.

  Nummer 2 i det første og nummer 3 i det andet – hvis jeg skulle vælge – enkelte, men stadig originale ideer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hvor har du fundet de flotte glas i messingrammen? Har søgt og søgt efter lign. Uden held. 🙏 så fedt med badeværelse i to plan !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Hej Dina! Det er blot et inspirations billede – men du skal have fat i en glarmester 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Jeg synes brusevæggene skal være så rene og enkle som muligt fordi der sker så meget andet grafisk på badeværelserne iøvrigt – i form af sildebensklinkerne og murstenene. Jeg tror det kommer til at larme for meget i min optik, hvis der er for meget tju-hej på brusevæggene og gelænderet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Det er også den løsning jeg er mest til 🙂 Så vil give dig helt ret! Men det er meget sjovt at lege lidt med de forskellige muligheder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg synes nr.2 forslag til det store badeværelse er lige i øjet, sammen med nr.3 til det andet badeværelse….glæder mig til at se, hvad I vælger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   ja vi skal lige vende og dreje de muligheder der er 🙂 Og der er jo mange!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 badeværelser på én gang!