Indretning 2019! part. 1 – Salmon Street
Fremhæv detajler med farver på væggene!

Indretning 2019! part. 1

Det er vist meget godt at jeg har lidt ekstra opbevaringsplads i min forretning, hvor jeg kan opbevare lidt nips og møbler hist og pist, indtil der er plads i huset! (Vi skal IKKE have flere ting hjem i huset lige pt – for Jesus der er støv alle vegne! og jeg burde rydde mere op og få ryddet ud i det vi har og ikke længere skal bruge, med pt. er det spærret inde i kælderen bag byggematerialer og en masse andet skrammel)

Jeg har ret svært ved at holde mig tilbage hvis jeg finder noget der rammer mig! Og det kan være alt fra en skør ting i genbrugsbutikken, en slidt gammel lænestol eller en eller anden keramik dims, som jeg kan se vil være helt perfekt i vores nye “gamle” hus. Og nu er jeg altså ikke én der shopper meget  – jeg er muligvis kommet i en alder hvor det hedder “lidt men godt!” Og gudskelov for det! Da jeg var yngre var der mange tilfældige fejlkøb der blev hevet med hjem.

Jeg synes min stil er blevet mere målrettet end før. Og jeg er meget mere sikker på hvad jeg vil have og sparer gerne op, hvis jeg virkelig er “forelsket”!

Personligt holder jeg meget af den rå og maskuline stil for tiden, med masser af rå elementer og hvor der er skruet lidt ned for maksimalismen og farvepaletten. Det er mørke nuancer som sort, rust, lerbrun, vådt beton og brændt træ som stjæler min opmærksomhed. Det handler om at have lidt færre ting, men til gengæld have noget med kant som ikke er allemandseje. Gerne møbler fra mid-century perioden, tung keramik, kunstneriske lamper og rå vægge!

Jeg har lavet en lille must-have liste til mig selv (Aka ønskeliste) med de ting jeg tror på i 2019 og ting jeg bliver inspireret af:

Skæv Keramik

Jeg elsker sjov og fantasifuld keramik! Og disse mørke væsner fra https://arhoj.com/ er fantastiske! Jeg har også allerede fået købt lidt til mig selv i julegave! Og jeg skal helt sikkert have mere! Jeg kan godt lide det lidt mørke og dystre udtryk Arhøj er begyndt at arbejde med.

 

Broste Copenhagen laver også nogle temmelig skønne keramik ting til servering osv. til overkommelige priser!

https://moodings.com/products/stor-maelke-kande-nordic-coal-o9xw17xh16cm-100cl?variant=46730605709

Patineret læder!

En gammel lænestol med masser af patina og historie er et fedt statement piece i en stilren stue. Og jeg elsker bare måden læder udvikler sig på når det bliver brugt! Så længe det ikke lugter fælt altså! 😀 Lauritz eller DBA er et super godt sted at finde den slags!

Masser af bøger

Jeg ønsker mig bunkevis af lækre coffee-table books! Store smukke bøger med fantastiske billeder, som både dekorerer og ser hyggelige ud når de er stillet op på bogreolen eller ligger på sofabordet.

https://moodings.com/collections/boger

Kunstneriske lamper

Jeg har sagt det før og gør det gerne igen – jeg elsker lamper! og jeg har masser af lamper på ønskesedlen til vores hus, og her er nogle af dem:

Denne industrielle lampe fra FRAMA synes jeg er ret fin – og jeg tror den vil gøre sig ekstra godt på en rå murstensvæg!

https://moodings.com/products/eiffel-lamp-500-wall

Den kan også et eller andet denne lampe fra MUUBS!

https://moodings.com/collections/lamper/products/lampe-nest-brun

Denne “Cave”-lampe vil også gøre det godt i et hjørne der trænger til hygge…

https://moodings.com/collections/lamper/products/lampe-cage-sort

Og så er der denne marmorlampe fra Louise Roe, som stadig er én af mine yndlingslamper:

https://moodings.com/collections/lamper/products/bordeaux-base-small-bordeaux-marble

Meget mere marmor!

Og apropos marmor – så er jeg er slet ikke færdig med marmor endnu! Jeg er nærmest slet ikke startet! Jeg er vild med materialet og det smukke mønster – så meget mere af det i 2019!

Ferm Living har lavet nogle drøn fine ting i marmor som du kan købe her: https://moodings.com/collections/ferm-living

Og denne fine bogstøtte fra Kristina Dam som nærmest er en skulptur i sig selv drømmer jeg også om!

https://moodings.com/products/bookend-sculpture-marmor?variant=41064431885

Jeg er også ret vild med denne sag – også fra Kristine Dam studios :

https://moodings.com/collections/kristina-dam-studio/products/marble-circles-sort-marmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremhæv detajler med farver på væggene!