DIY Øl-julekalender! – Salmon Street
Nedrivning af bad og toilet på førstesalen

DIY Øl-julekalender!

Reklame for CRAFTED BY.

Det er ved at være et par år siden, at jeg sidst har lavet en julekalender til min hårdtarbejdende kæreste. Og i år skal han da forkæles lidt ekstra her midt i alt byggeriet og renoveringsrodet! Så da jeg så at Crafted By lavede en øl-julekalender med fine special-øl tænkte jeg straks, at det var perfekt med sådan én til Anders! Så kan han nappe en velfortjent fyraftensøl ovenpå nogle hårde renoveringsdage. Perfekt til min dygtige håndværker! (Og da også en perfekt gave til alle mulige andre, som sætter pris på en god special-øl og en sjov og anderledes julekalender!)

Julekalenderen fra CRAFTED BY består naturligvis af 24 øl – Og der er 12 forskellige smagsvarianter – det vil sige at der er 2 af hver slags som er særligt udvalgt til denne fine kalender! Jeg har aldrig rigtig selv lært at nyde en øl, men jeg håber at Anders vil lade mig smage lidt og at der måske kunne være én der faldt i min smag! Der er i hvert fald et rigtigt spændende udvalg, og det bliver sjovt at smage de forskellige variationer og teste om man er god til at smage forskel.

Og på CRAFTED BY´s hjemmeside kan man også brygge sin egen øl, så der er god mulighed for at lave én øl man godt kan lide! Og det er en super fin detalje at man selv kan designe etiketterne, så man kan special-designe en øl til forskellige begivenheder eller bare skrive en sød hilsen på dem! Der er masser af muligheder for at være kreativ!

Se lige den fine “custom-made”-mærkat med CRAFTED BY Salmonstreet Julespecial! og de smilene ansigter på kapslerne! Det er da hyggeligt!

For at gøre det lidt hyggeligt med en julekalender, så tænkte jeg at jeg ville gøre lidt ud af det. Det er lidt sjovere end bare at give Anders hans julekalender i en ølkasse. Så jeg har prøvet at være lidt kreativ! Jeg fandt en gammel stige frem, som er husets gamle loftstige og så har jeg købt bånd og cellofanposer i Søstrene Grene. Jeg synes det er sjovt at man kan se tallene på flaskerne, så derfor har jeg valgt cellofan-løsningen, i stedet for at pakke dem ind – og det er som sagt ret hyggeligt, at der er mulighed for at lave en lille hilsen på flaskerne! Det er en rigtig fin detalje.

Jeg har givet stigen lidt julestemning i form af kunstigt gran, lidt pynt og en lyskæde som jeg havde på lager! Super nem løsning på en julekalender! Og jeg er ret sikker på at den falder i Anders smag! Og så var det forresten også nødvendigt at lave en julekalender der kan rykkes rundt på, da man aldrig lige ved hvad næste dag bringer her i huset i Valby! Så her har i den…. Øl-julekalender ala Salmonstreet feat. byggerod!

Du kan stadig nå at bestille din egen julekalender til dig selv eller til én du holder af:

Du kender helt sikkert én der fortjener en fin julekalender! 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedrivning af bad og toilet på førstesalen