Midlertidigt køkken og bad – part 1 – Salmon Street
Velkommen til Kaos!

Midlertidigt køkken og bad – part 1

Vi keder os som sagt ikke i disse dage, men nu ser det da endelig ud til at vi kan klare os det næste stykke tid med et midlertidigt køkken og en smart indendørs toilet/bad-kabine. Jubii! Det letter altså lidt mht. spekulationerne, når vi har et “velfungerende” hjem, for vi SKAL kunne leve her imens vi renoverer. Og nu hvor vi går en kold tid i møde, kan vi ikke bare gå i haven eller på terrassen, når vi bliver trætte af situationen indenfor. Og tanken om en udendørs toiletvogn om vinteren… Det er bare ikke det fedeste, men det kunne have været løsningen, hvis vi ikke havde fundet den smarte løsning som jeg snart præsenterer for jer.

For at starte med køkkenet, så har vi bygget det op af gamle lagerreoler, som vi havde stående i forvejen til opbevaring. Så de skulle naturligvis tømmes (suk!) og så skulle der laves et par plader som vi fremover kan bruge som køkkenbord. Jeg har det sådan med midlertidige løsninger, at det skal være ordentligt! Og sådan har Anders det heldigvis også! Det skal både være praktisk og rimelig pænt at kigge på, for vi har ikke en præcis tidsplan over hvor længe vi kommer til at skulle bruge det (og kigge på det!), men det er i hvert fald i nogle måneder. Men det er nu også meget sjovt at prøve at være kreativ på denne måde, hvor det ikke decideret er “boligindretning”, men hvor det mere er praktiske løsninger, som man kan prøve at gøre præsentable.

Til køkkenet har vi også købt et billigt arbejdsbord i Harald Nyborg (349 pr. stk.), som vil blive brugt til “køkken-ø”, så vi har lidt mere arbejdsplads at gøre godt med og lidt mere hyldeplads, end hvis vi kun brugte lager-reolerne. Vi kan evt. bruge arbejdsbordet senere i vores værksted, så det er ok med en lille udgift til vores midlertidige løsning. som jo så ikke har kostet mere end 3 – 400 kr. Kogeplader og bordovn købte vi for nogle uger siden da komfuret stod af, og micro-bølgeovnen fulgte med huset.

Og så tænker i måske – hvad med vand? Det kommer i mit næste indlæg, som er lige på trapperne og forhåbentligt snart klar!

Her er lidt billeder af rodet der blev til et køkken 🙂
Og det blev der som sagt et ok midlertidigt køkken ud af! Jeg har en idé om at jeg lige skal ha arrangeret det hele lidt bedre, for det var der ikke lige tid til, så det må blive en anden dag! Hovedsagen er, at nu har vi et “køkken” –  og det fungerer! Men der skal lige lidt mere orden på sagerne før jeg er tilfreds! Vi får forresten også lige hængt en lampe op, så der er lidt mere lys i rummet her i den mørke tid. Lige pt. bruger vi to gamle arbejdslamper, der havde en krog, så de lige kunne hænge fast i hyldeskinnerne. Men når loftslampen er hængt op og hylderne er lidt mere organiserede, og perfektionisten her er HELT tilfreds, så smider jeg lige et par billeder mere op 🙂
16 kommentarer

 • Det ser dæleme godt ud! Hvor er I et godt team. Dejligt at følge jeres fantastiske projekter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Gløvermose Nielsen

  Hold da op! I er virkelig gode til at få det bedste ud af tingene. Det ser jo vildt godt ud!! Der er ikke meget midlertidigt over den løsning. Flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej okay, så ser det bare HERRE fedt ud! Tænk at det kun er jeres midlertidige køkken… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Jeg lover at “det rigtige2 bliver endnu bedre! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ahmen hvor er det bare en flot løsning! Den tåler I nok at skulle se på et par måneder – så er set kun spørgsmålet om rindende vand, der trænger sig på😅👏
  Det er så fedt St følge med i jeres kreative og gennemtænkte løsninger❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   tusind tak for din søde besked – mysteriet om vandet bliver løst på bloggen i morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fedt, tak for link til dette fede bord 👍🏻 Hvor har i skaffet reolerne, vi søger lignende til vores bryggers vi er ved at skulle renovere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Jeg kunne forestille mig at du kan være heldig på DBA måske 🙂 Ellers kan du købe skinner i jem og fix, hvor du kan lave samme trick 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Andersen

  Dejligt du er så kreativ ❤️❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jonna Ipsen

  Sejt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yes, endnu engang inspirerer I jo for vildt- tænker at hvis det var hjem til os ville jeg beskære den øverste plade med 1 cm ca og lægge en zinkplade på, så den kunne holde til lidt mere. Det ser fedt ud 😀😉😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak 🙂 Og ja, det kunne vi sagtens! Vi ser dog lige om denne løsning ikke holder! Men bestemt en god idé! Hvis du tænker at hylderne ser skæve ud pga. overlæs, så er det bare fordi hylderne er skæve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Kaos!