Velkommen til Kaos! – Salmon Street
Projekt "brændeovne" er sat igang!

Velkommen til Kaos!

Tak for kaffe for en dag! Eller det vil sige de sidste par dage har været en anelse hektiske! Vores murer meldte pludselig ud at han kunne starte op før, Og det betød at vi skulle i gang med at rydde køkkenet NU! Og vi havde jo ikke noget midlertidigt køkken at kunne sætte op. Vi måtte derfor tænke kreativt og bruge de reoler, som vi pt. havde i brug til opbevaring/flyttekasser mm. De kunne nemlig indstilles i højden, så vi kunne lave to af hylderne om til bordplader i en ordentlig arbejdshøjde, og så bruge resten til køkken-opbevaring. Men det betød jo at reolerne, som var fyldt med flytterod også skulle tømmes… totalt rod og kaos over det hele! Og hvor hulan skal man stille tingene hen, for at undgå at skulle flytte dem konstant! Ned i kælderen på en palle, og håbe på at affugteren sørger for at det hele forbliver tørt… Vi krydser fingre!

Billede af køkkenet – taget for et par dage siden da alt var godt 😀

Jeg er klar med billeder af vores midlertidige køkkenløsning i morgen….! Og det er faktisk blevet helt ok hvis vi selv skal sige det! Så bare vent at se! (husk du kan melde dig til at følge vores blog, hvis du vil have en mail når der er nye indlæg, hvis du nu skulle være én af dem, der gerne vil have det hele med!)

Som vi har nævnt i et tidligere indlæg, så skal køkkenet rydes, da vi skal have lavet badeværelse der hvor køkkenet er nu, da det vil gøre processen med badeværelsernes (både stueplan og førstesal) tørretider osv. mere glidende og det er også langt mere praktisk, at få lavet begge badeværelser på én gang – I hvert fald for mureren – og nok også for os i den sidste ende – da det godt kan betale sig økonomisk. Men lige nu er det lige lidt uoverskueligt – fordi der er temmelig mange processer i gang på én gang lige pt. Vi havde lovet hinanden, at det ikke skulle være et turbo-renoverings projekt ligesom lejligheden i Laksegade, men lige nu er det blevet sådan alligevel! Og det er altså ikke nemt, når vi skal bo her imens vi renoverer. Og til alle jer der har spurgt, så ja – vi har arbejde ved siden af at vi renoverer, så det er en hård omgang! Men vi elsker det! Og vi er gode til at snakke sammen når det hele lige bliver for meget, og hjælper og støtter hinanden alt det vi kan. Og det er virkelig vigtigt at man kommunikerer godt og lytter til hinanden, når man skal lave en renovering i dette omfang og bo sammen i en rodebutik/på en byggeplads. Hvis man er dårlig til at snakke sammen inden man går i gang med en renovering, så LAD VÆR! For det bliver ikke nemmere når det hele er presset.

I får til at starte med lige lidt billeder af køkkenet som det ser ud nu og hvor vi er gået i gang med at pille det ned. Og så er jeg klar med mere i morgen! Vi ses!
 

 

2 kommentarer

 • Det er simpelt hen så skønt at følge med hos jer – er spændt på hvordan køkkenet kommer til at se ud og er sikker på at i også her har fede idéer… fortsat god fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • salmonstreet

   Tusind tak Jette! Jeg håber at have det klar senere i dag! Vi har sat fokus på at det skulle være en billig løsning, så det bliver jo ikke super fancy! Men jeg synes helt klart det fungerer super godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt "brændeovne" er sat igang!