Alle de løse ender…. – Salmon Street
En drøm af et kontor...

Alle de løse ender….

Vi er kommet til et sted i renoveringsprocessen hvor der er virkelig mange løse ender! Og det kan godt føles en lille smule uoverskueligt at få planlagt det hele, få bestilt de rigtig ting hjem og tage nogle af de tunge økonomiske beslutninger! Men vi har også hele tiden vidst, at dette ikke skulle være et turbo-renoverings projekt, men at vi skulle gøre tingene grundigt og bruge den tid det nu engang tager, at få valgt de rigtig løsninger.

Og det kan man også sagtens når man som os bor i huset imens vi renoverer. Og selvfølgelig sørger for at her er hyggeligt og beboeligt (Fik jeg sagt at vi elsker at bo her?!). Det er ikke så slemt som det lyder, når jeg siger vi har en byggeplads ovenpå. Der er skidt og støv ja – men det er altså til at overleve! Dog er vores komfur lige stået af, så vi skal have fundet et nyt midlertidigt, for det kan jeg vidst ikke undvære når jeg nu står for husholdningen, og selvom jeg har prøvet at være kreativ den sidste uges tid, så er man virkelig begrænset uden kogeplader og ovn! (man tænk at man kan lave sprød bacon i micro-bølgeovnen!! Du kan bare google det, det er drøn nemt og bliver overraskende godt!)

Vi har netop igangsat projekt “Ny brændeovn og pejs” og det indebærer også at den gamle skorsten skal repareres, have ny inspektions-lem, isoleres og der skal laves udtræk til en ny brændeovn på førstesalen. Og derudover skal den gamle brændeovn i stuen pilles ned, og vi skal have indmuret en pejs i stedet for, for at optimere pladsen. Jeg glæder mig helt vildt til at få en rigtig brændeovn! Det er bare indbegrebet af hygge, og det var én af de ting jeg drømte om, da vi besluttede os for at sælge lejligheden i Laksegade og finde noget nyt. Og stod det til mig fyrede jeg da gerne lidt op i den gamle brændeovn vi har nu, men da vi har banket puds osv. af oppe på førstesalen, og skorstenen ikke har det alt for godt, så må vi nok hellere lade være, da der er risiko for at den er utæt og der vil komme røg ud.

Vi er også – som I måske har set  –  begyndt at planlægge badeværelset på førstesalen, og har i den forbindelse snakket med vores murer om at få lavet både badeværelset på førstesalen og i stueplan samtidigt, da der er mulighed for at optimere tørretider osv. når der er gang i begge projekter samtidigt. Så det varer muligvis ikke længe før det gamle køkken skal ned, da det er her vi skal lave det kommende badeværelse i stueplan.

(Læs evt. om vores badeværelses planer på førstesalen her: https://salmonstreet.dk/2018/09/23/opbevaring-paa-badevaerelset-og-planlaegning-af-foerstesalen/ ) 

Og det skaber endnu en løs ende…. Nemlig at der nu skal findes både et midlertidigt køkken og et midlertidigt bad/toilet – medmindre vi skal rende i kælderen… gisp! Men så mangler vi stadig et bad, da I som måske har set i et af mine tidligere indlæg, kun er et skummelt toilet dernede…! Dog har vi kigget lidt på den løsning de har fra https://www.cubiloo.dk/ – det virker enormt smart!

Jeg skal nok holde jer opdateret mht. alt hvad vi gør, og hvis I har spørgsmål til noget, så skriv endelig!

Lige pt. er vi i gang med at isolere og isolere…. så jeg kan ikke rigtig vise jer noget nyt fra førstesalen da det tager lidt tid at få den slags ordenligt på plads! Men isolerings billeder skal I nok få… der kommer lidt her…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drøm af et kontor...